+1 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (2,852 puan) tarafından

Viccodan başka önereceğiniz ilk adım ayakkabası için marka varmı güzel olan 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,274 puan) tarafından

Biz bugün aldık viccodan aldık ama canım çok güzel harici floya baktım ama bulamadım viccodsn neden almak istemiyorsun canım 

(2,852 puan) tarafından

Uçmuş fiyatları ya önü beyaz olan hafifimi aldınız birde be kadara aldınız acaba

(1,274 puan) tarafından

Önü beyaz lacivert olanı aldım canım vicco olanı çok beğendim rahat ve hafif oğlum 16 aylık yeni yürüyor ama çok rahat etti kesin ayakkabı almadan önce çarık çorapla yürüyordu sürekli düşüyordu bugün ayakkabısını aldık hiç düşmedi daha :) ama 800 900 bandında da var bir de ikinci ürüne yüzde 20 indirim varmış haberim yoktu iki tane aldığımız için kasada düştüler 

Bir de geçen internetten bakarken Floya baktım vicconun bi tane ilk adım ayakkabısı 500 tlydi bi bak istersen beğenirsen 

-Reklam-
+1 oy
(707 puan) tarafından

İlk adım ayakkabısı hep hafıf olmalı mantıgımız var. Ancak çocuğumda gördükten sonra fikrim değişti. Bebişler ayakları kuş gıbı hafıf yürümüyor mu her an düşecek gıbı. Sanki bı tık ağır spor ayakkabı o hafif ayakları daha sağlam tutuyor yerde. Ben Kinetix spor ayakkabı aldım 

+1 oy
(778 puan) tarafından

İlk adım ayakkabısı diye bir şey yok aslında ortopedik olması gerekiyor ön uçların geniş gelmesi gerekiyor parmakları için ve en önemlisi hafif olması gerekiyor maalesef bu özellikleri taşıyan hiç bir ayakkabı da ucuz olmuyor … 

+1 oy
(1,274 puan) tarafından

Bak canım flo ya bi 

image

image

image

image

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 217 göst.
5 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 191 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 477 göst.
31 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde H&A&Z (2,290 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,944 soru

23,672,544 cevap

309,668 kullanıcı

...