Viccodan başka önereceğiniz ilk adım ayakkabası için marka varmı güzel olan
Biz bugün aldık viccodan aldık ama canım çok güzel harici floya baktım ama bulamadım viccodsn neden almak istemiyorsun canım
Uçmuş fiyatları ya önü beyaz olan hafifimi aldınız birde be kadara aldınız acaba
Önü beyaz lacivert olanı aldım canım vicco olanı çok beğendim rahat ve hafif oğlum 16 aylık yeni yürüyor ama çok rahat etti kesin ayakkabı almadan önce çarık çorapla yürüyordu sürekli düşüyordu bugün ayakkabısını aldık hiç düşmedi daha :) ama 800 900 bandında da var bir de ikinci ürüne yüzde 20 indirim varmış haberim yoktu iki tane aldığımız için kasada düştüler
Bir de geçen internetten bakarken Floya baktım vicconun bi tane ilk adım ayakkabısı 500 tlydi bi bak istersen beğenirsen
İlk adım ayakkabısı hep hafıf olmalı mantıgımız var. Ancak çocuğumda gördükten sonra fikrim değişti. Bebişler ayakları kuş gıbı hafıf yürümüyor mu her an düşecek gıbı. Sanki bı tık ağır spor ayakkabı o hafif ayakları daha sağlam tutuyor yerde. Ben Kinetix spor ayakkabı aldım
İlk adım ayakkabısı diye bir şey yok aslında ortopedik olması gerekiyor ön uçların geniş gelmesi gerekiyor parmakları için ve en önemlisi hafif olması gerekiyor maalesef bu özellikleri taşıyan hiç bir ayakkabı da ucuz olmuyor …
Bak canım flo ya bi
1,486,547 soru
24,302,610 cevap
344,134 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın