Bir arkadaşımız bugün bize iftara davetliydi oğlum şu an 40 günlük görünce ay bunun kafası ne kadar büyük bence bir hastaneye götürün baktırın dedi yani insanları genelde umursamıyorum dediklerini önemsemiyorum ama çocuklarım hassas noktam ve canımı sıktı acaba mı dedim durup durup çocuğun kafasına bakıyorum resmen öyle bir sinirlerimi bozdu ki bu konudan sonra mesafemi bile koymaıyı düşünüyorum
Bilende konuşuyor bilmeyende. Sinir oluyorum böyle insanlara. Maşallah bebişe ❤️
Allah razı olsun canım ❤️
Sen bu çocuğu mağarada doğurmadın değil mi ? Bunca doktorun testin ölçümün yapıldığı bir devirde gözle teşhis koyup çocuğu hastaneye götürün diyen bu cehalet kokan arkadaşı lütfen hayatınızdan cokarint
Bizzat öyle yaptım
Maaslah Süphan Allah gayet normal geldi bana o arkadaşının çok evine sokma bence kenafir gözlü
40. Günlük bebek daha hiçte büyük değil sizede öyle geliyorsa ztn büyüdükçe kafası vücuduyla uyumlu hale geliyor
Abart deseydin zaten sorun olsa doktor bırakmaz hastanede kalır çocuk benim iki bebeğimin de kafası büyük diye sezeryan doğum yaptım doktor demedi hiç kafası büyük aman yatiralum
Kimin ne dediğini boşver canım nurtopu gibi yavrun maşallah kendin içinde evham varsa. Genel bir kontrole götür ama bence gayet iyi
Kafasini yerim ya ne kadar minikkk. Her muayenede doktor kafasini da ölçer zaten doktor ölçüde bir sorun gorse söylerdi
Bi problm görmedim ben gayet normal boqqukunu yesin minoşun bebişkonun MAŞALLAH
Nie kendisi doktormu.
Kafasının şekli çok güzel yusyuvarlak yumurta gibi. Insanlar böyel şekil alsın diye özel yastık kullanıyorlar bebeklerine .
1,497,819 soru
24,467,481 cevap
354,964 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın