+3 oy
1,946 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (149 puan) tarafından

Bir arkadaşımız bugün bize iftara davetliydi oğlum şu an 40 günlük görünce ay bunun kafası ne kadar büyük bence bir hastaneye götürün baktırın dedi yani insanları genelde umursamıyorum dediklerini önemsemiyorum ama çocuklarım hassas noktam ve canımı sıktı acaba mı dedim durup durup çocuğun kafasına bakıyorum resmen öyle bir sinirlerimi bozdu ki bu konudan sonra mesafemi bile koymaıyı düşünüyorum 

image

50 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bilende konuşuyor bilmeyende. Sinir oluyorum böyle insanlara. Maşallah bebişe ❤️

(149 puan) tarafından

Allah razı olsun canım ❤️ 

-Reklam-
0 oy
(26,995 puan) tarafından

Sen bu çocuğu mağarada doğurmadın değil mi ? Bunca doktorun testin ölçümün yapıldığı bir devirde gözle teşhis koyup çocuğu hastaneye götürün diyen bu cehalet kokan arkadaşı lütfen hayatınızdan cokarint

(149 puan) tarafından

Bizzat öyle yaptım 

0 oy
(1,294 puan) tarafından

Maaslah Süphan Allah gayet normal geldi bana o arkadaşının çok evine sokma bence kenafir gözlü 

0 oy
(10,498 puan) tarafından

40. Günlük bebek daha hiçte büyük değil sizede öyle geliyorsa ztn büyüdükçe kafası vücuduyla uyumlu hale geliyor 

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Abart deseydin zaten sorun olsa doktor bırakmaz hastanede kalır çocuk benim iki bebeğimin de kafası büyük diye sezeryan doğum yaptım doktor demedi hiç kafası büyük aman yatiralum

0 oy
(1,494 puan) tarafından

Kimin ne dediğini boşver canım nurtopu gibi yavrun maşallah kendin içinde evham varsa. Genel bir kontrole götür ama bence gayet iyi 

0 oy
(5,009 puan) tarafından

Kafasini yerim ya ne kadar minikkk. Her muayenede doktor kafasini da ölçer zaten doktor ölçüde bir sorun gorse söylerdi 

0 oy
tarafından

Bi problm görmedim ben gayet normal boqqukunu yesin minoşun bebişkonun MAŞALLAH

0 oy
(1,330 puan) tarafından

Nie kendisi doktormu. 

0 oy
(6,231 puan) tarafından

Kafasının şekli çok güzel yusyuvarlak yumurta gibi. Insanlar böyel şekil alsın diye özel yastık kullanıyorlar bebeklerine .

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 378 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 628 göst.
15 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sim (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
0 oy
6 cevap 300 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu