+2 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (1,878 puan) tarafından

image

Kalıyorsa ortası boş mu oluyor? 

4 Cevaplar

+2 oy
(831 puan) tarafından

Diksi gerektiren işte zimbadir yapistirmadir 

Yara büyükse kalıyor 

Oğlum kafasını kapıya vurdu kaşı kanadı küçük birseydi ama çizik ateşi gibi duruyor en basiti

(1,878 puan) tarafından

Abin kremi hemen mi kullanmıştı peki? Hatırlıyor musun. Bizim 3 ay oldu

(3,263 puan) tarafından

image

buraya ekledim bak canım bu sefer daha çok kaldı izi . 7 gün sonra evde çıkarın dediler kendimiz çıkardık ama pişman oldum ben keşke 3/5 gün daha tutsaydik bantı. Biz altlı üstlü sanıyorduk meğer öncekiyle üst üste gelmiş yarası artık orda + işareti var . 
(3,263 puan) tarafından

Bunu çıkarır çıkarmaz çekmiştim şuan daha iyi ufaliyo yarası hala batikon sürüyorum kurusun iyice diye 

(1,878 puan) tarafından

İlk yardigi gün ile su an arasında çok fark var değil mi cnm? Şu an oldukça iyi görünüyor maşallah 

(3,263 puan) tarafından

Evet var farki

-Reklam-
+2 oy
(1,531 puan) tarafından

Oğlumun dizinde kaldı ama parmak girecek kadar di neredeyse bizim 

(1,878 puan) tarafından

O zaman kizimin gözünde ki gibi kalmıyor öyle mi? 

(1,531 puan) tarafından

Daha kalın bizdeki bu incecik çizik 

(1,878 puan) tarafından

Tirnak izi gibi kaldı. Ortası boş 

(1,531 puan) tarafından

Çok takiyorsan devlet de estetik yapılıyor bu tür yaralara 

(1,878 puan) tarafından

Lazer yaptiricam cnm zaten . Evet çok taktım maalesef 

+2 oy
(289 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun. Çocuklarımız bu şekilde yarayla bereyle düşe kalka büyüyecektir ama gel gör ki anne yüreği işte. Benim çocuğumun 4 ay önce kolu yandı derisi tamamen döküldü. Pansumanları bakımı yapıldı ve 3 aydır senin kullandığın kremi kullanıyoruz doktor önerisiyle ve krem tam mucize o kolu toparladıya senin çocuğuna da iyi gelecektir fakat 3 ay kullanman gerekiyor yani 10 günde olacak şey değil. Ve şükret beterin beteri var sen tırnak kadar çizgiye takmişsın benim yerimde olsan ne yapardın canım kol baya geniş alan 2 . Derece yanık.  Evet iyileşiyor ama tamamen de hiç bir şeyin geçireceğini sanmıyorum yanık çünkü. Ve ben her kremi sürmeme aglaya ağlaya sürüyorum ne gereği vardı böyle olmasına. Şimdi yaz geldi herkes böö böö bakacak koluna tamam kötülüğüne değildir ama insan kabullenemiyor  hatta postumda vardı burda. Allah beterinden saklasın diyip rutinime devam ediyorum napalm 

(1,878 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun sizede cnm. Anne yüreği işte. Kendimi çok ama çok suçluyorum. Rabbım beterinden korudu. Biz o dikislik bantin ne olduğunu anlamadık ve hemen söktük. Doktor bilgi vermemiş eşime. Şimdi bant takarım kan durur demiş. Şu kadar gün kalmalı bantı sakın sökmeyin dememiş. Eşimde sormamış. O yüzden bu yara düzgün iyileşmedi diye düşünüyorum. Bant takılı kalsa daha düzgün iyilesecekti. 

Krem konusuna gelince de doktor krem de vermemiş. Ben kremi o yüzden geç kullandim. Yani 3 aylik yara olduktan sonra kullandim. Dermatoloji de artık krem ise yaramaz dedi. Bende yine de bir umut kullanıyorum. Baştan kullanamadım maalesef. Doktor bize ne krem tavsiye etti  ne de o bantin ne olduğundan bahsetti. O yüzden bu olay bende ciddi takıntı haline geldi. 

+2 oy
(14,874 puan) tarafından

Oğlum bir ay önce düştü yapıştırma dikiş bandı yaptılar Şimdi kabul attı katran yada kantaron yağı iyi geliyormuş izi kapatıyormuş süreceğiz bakalım fayda edecek mi 

(1,878 puan) tarafından

Cnm kabuk atınca deri dümdüz mu kaldı. Yoksa bizim gibi arasında az da olsa bir engebe var mi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 156 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miraeymen (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 272 göst.
24 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 228 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 231 göst.
11 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,260 soru

23,690,800 cevap

310,927 kullanıcı

...