+3 oy
115 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (258 puan) tarafından

Vücut çatlaklarına bir işlem yaptırıp memnun olan var mı?  hangi işlem daha çok işe yarıyor . Doğumdan sonra bende çatlaklarımı tedavi ettirmek istiyorum  deneyimlerinizi paylaşıp yardımcı olurmusunuz ?

4 Cevaplar

+2 oy
(986 puan) tarafından

Keske öncesinde önlem alsaydın daha az masraflı oluyor hemde catlamamis oluyorsun

(258 puan) tarafından

Ne kullandınız çatlamamak için ? Çünkü ben ne kullandıysam fayda etmedi de . Vücut yapısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum 

-Reklam-
+1 oy
(258 puan) tarafından

Bilen yaptıran yok mu arkadaşlar 

+1 oy
(2,036 puan) tarafından

Doğumdan sonra çatlaklar zamanla renk uyumunu yakaladığı için, hamilelik dönemindeki gibi sırıtmıyor. Ama kalıcı mı, evet, hep oradalar maalesef. 

Hamilelik döneminde tabiki önlem almak lazım. İyice nemlendirmek gerekiyor ama tamamen vucut yapısıyla alakalı. Hiç bir şey sürmemesine rağmen çatlamayan şanslı kadınlar var. 

İşlem olarak da bir dermatolog ile görüşürseniz daha iyi bilgilendirir. 

(258 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun ♡

0 oy
(415 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin bı abla vardı çok çatlağı var diye denize felan girmeye utanirdi sonra bağırsak kanseri oldu hep gelir yanıma ağlardı ne boş şeylere kafamı takmışım diye aklıma o geldi.rabbim tüm annelere can sağlığı versin sonuçta içimizde bı can tasiyip dünyaya getiriyoruz varsın çatlaklarimiz olsun 🤗Allah kimsenin başına vermesin ama insan sağlıkla sinaninca gerçekten bazı şeylere boşa üzüldüğünü anlıyor.

(258 puan) tarafından

Öyle gerçekten Rabbım rahmet eylesin . Daha kötüsünü göstermesin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
1 cevap 173 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehra_2020 (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.