Kızlar bınayı ben temızlıyorum 3 katlı aylık bın TL alıyorum
Altı dükkan bınanın
Dukknın uzerınde ben oturuyorum benım uzerımde teyze var kocasıyla o oturuyor
Her neyse ben 15 günde 1 bınayı bahcesını dükkan önüne kadar süpürür sılerım
Ben temızlıyorum ustumdekı teyze benım camasırlara yerlere hep kuruyemıs sılkeler
Uyardık daha önce kaç defa laftan anlamıyolar sonra kaynanam geldı oda uyardı hatta kavga çıktı kadın acık acık dıyor yaparım sılkerım dıye
Kocasıda bana dedıkı sen vılladamı yaşıyon sankı terbıyesız zor gelıyosa temızleme dedı
Bende sızın pisliğinızı temızlemem artık dedım
Bızde paranı vermeyız dedı
Kendınıze özel uşak tutun sankı kaç kurus verıyosunuz dedım
Olay bıttı aradan 15 gün falan gectı
Kadın yıne sılkelemıs cekırdek kabukları benım camasırım asılı ve uzerıne sılkelemıs
Yapma dedıkce yapıyor ve hemen kavga etmeye baslıyolar
Kaynanam Allah'a havale et boşver dıyor
Sımdı ben diyorum ki bınayı süpürür ken onun kırlettıgı yerleri ellemıycem
Gelen soran olursa da ben supuruyorum o batırıyor dıcem sızce haksızmıyım
Dükkan sahıbıde gelmıs dıyokı senın çocuklar atıyor sanırım dıyor benden bılıyolar yanı
Ben eve kabuklu kuruyemıs almam çocuklar yutuyor dıye
Ha bıde ben bınaya yazı astım kabuklu kuruyemıs atmak yasak dıye resmen yazıyı parcalamıslar
Zıkkım olsun kuruyemişleri
İlk yaptı bısey demedım ama baktım arkası kesılmıyor sürekli silkıyor kaynanama anlattı geldı kavga ettıler
O sırada videoya çekip belediyeye şikayet et ciddi ceza alır bina yönetmeliği kanununa göre sirkelemek yasak
O anı videoya çekersen daha etkili olur ben atmadım yalan söylüyor diyebilir
Itıraf ettı bıze yaptım attım dıye
Milletin ne dediğine bakma yaşlı başlıda olsa toplu yaşamanın adabına uyacak dağ başı mı burası dağda yaşasın o zaman ne bela olcakmış elinde bıçak kapıya mı dayanacak hadi denesin o kadar kolaysa
Baya varlıklılar bızımde durumumuz yok adam bıle tutarlar kötülük yapmak ıcın
Canım korka korka memleketi eşkiyalara mafyalara teslim ettik zaten
Sikeyet et polis kapiya bi gelsin bakiyim nasil oluyomus
Canım bunlarla baş edilmez. Temizlemeyi bırak 1000 lira ne gözlerine soksunlar. Başka birini tutaunlar bakayım ne oluyo binanın hâli
Topla onlari kapısına at benim de bahçeye sigara izmaritlerini atiyorlar yoruldum soylemektn
Kuruyemisleri süpürür kapılarının önüne dökerim 😃
Tamam topla onları kapısının önüne koy her defasında aynısını yap. Arsizsa ne yapacaksın sen de arsız olacaksın.
Anlamayan anlamıyor benim komşuda aynı şekılde yaptı kaç sefer uyardık hala aynı. Allaha havale ettım belalı tipler
Üst katında oturuyomuş zaten birşey falan silkelerken denk gelirsen erişebiliyosan çek at aşağı halı falan asarsa da öyle yap bunlar anca böyle dilden anlarlar
B.ok yesinler sinirlendim
Önce insan olmak lazım far edelim hic sen temizlemiyorsun ozaman bile asla yapmamaları gerekiyorki yinede yapmamalılar zıkkım yiyesiciler
1,488,959 soru
24,337,545 cevap
345,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın