+2 oy
375 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,760 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar 4 yaşındaki oğluma bayram için ne alabilirim hiç bı fikrim yok, sizler neler aldınız 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

Ben bunu aldım 
(2,583 puan) tarafından

Stoğa gelince haber ver yazısı var ya oraya tıklarsanız ürün tekrardan geliyor ama takip etmeniz lazım çabuk bitiyor 

tarafından

4.5 bitmisssssss bende girecektim 

tarafından

Sorma Esma ya bende son 2 kalmıştı kredi kartı hata verdi sonra burada lcw da varmış öyle aldım yoksa nanaydı 

(1,760 puan) tarafından

idilt bedeni nasıl ürünün, tam kalıp mı acaba ?

tarafından

Hiç giydirmedim daha canım 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Kot pantolon, üstüne tişört , soğuk olursa uzun kolluda var onu giydirecem 

(1,760 puan) tarafından

Teşekkür ederim eşimin izini olmadığı için bakamadım ben daha mağazaya 

+1 oy
tarafından

Bizim soyle oluyo bayramdan 1 hafta sonra da cocugun dogum gunu ve tam ara mevsim oldugu icin bi takim alayim bayramda da giysin dogum gununde de giysin diye düşündüm takimlara baktim bu sene anlamadim hic guzel urun goremedim hep pantolon tsort ceket gorunlu gomlek seklinde 3lu takimlar var onlar hosuma gitmedi hic guzel degiller zaten takimlarin pantolonu ds benim gobekli oglana dar geliyo e gecen annemlere gittim o zaman carsiya gittik annem o tarz bi takim ve ayakkabisini aldi dogum gunu hediyesi diye onu da getirecek evde de 2 pantolonu var onumuz yaz napacak bu kadar pantolonu zaten yazin giyilmoyo sicakliyo cok fazla bende dedim bi kisa kollu gomlek alayim bi de uzerine bu ara mevsimlerde mont giyilmiyo ya bi hirka alayim evdeki katuyla kombin olsun bi de ince uzun kollu bi esofman alirim diye dusundum kesin belli degil yarin misafirlerim var eryesi gun esim yok carsambaya cikacaz bakalim carsiya 

(1,760 puan) tarafından

Hava nasıl olur bilmiyorum bende kararsız kaldım bu hafta eşimin de hiç tatili yoktu çıkıp biseye da bakamadım 

+1 oy
(5,262 puan) tarafından

Lcw yeni sezon gelmiş şile bezinden takımlar çok güzeller oğluma 2 takım aldim 

(1,760 puan) tarafından

Mağazada pek hoş bisey göremedim gecen hafta yazlık tişörtler gelmiş hep

(5,262 puan) tarafından

Hangi sehirdesiniz bizim olduğumuz şehir antalya her magazasinda çok değişik şeyler var 

(1,760 puan) tarafından

Afyon'un ilçesin de oturuyorum o yüzden olmayabilir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 313 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 359 göst.
0 oy
4 cevap 227 göst.
21 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy