+4 oy
223 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (633 puan) tarafından

Yarim saat oldu uyutali biraz bulasik yikayim dedim bu 3. Kez uyutusum 10 dakikada bir uyanirmi bir bebek kafayi yiyecem artik 

10 Cevaplar

+1 oy
(17,333 puan) tarafından

Emerek uyuyorsa maalesef sık uyanır önce memede uyutmayı bırakman gerekiyor

(633 puan) tarafından

Evet sizle konusnustuk yarin egitime basliyoruz Uzman ile ama hic umudum yok gibi niye bilmiyom 

(17,333 puan) tarafından

Umutsuzluk en büyük zarar 

(633 puan) tarafından

Halimi bir gorsen o yuzden hic umudum yok gibi insallah egitmen verir bu cesareti 😭

-Reklam-
+1 oy
(291 puan) tarafından

Kaç aylık bebeğiniz 

(633 puan) tarafından

6 aylik dogali Boyle yarin uyku egtimi basliyor insallah basaririm hic cesaretim yok

+1 oy
(1,746 puan) tarafından

Sürekli böyle değilse bir derdi vardır. Nasıl uyuttuğunuzda önemli. Emerek uyuyorsa bunun için kalkar. Sallayarak uyuyorsa alışkanlıktan kalkar. Ya da uyudu diyelim, 15 dk için de yatağına koyarsanız hemen kalkmaz. Ama yanınızda uyudu, derin uykuya geçti, sonra kendi yatağına yatırırsanız uyanır. 

(633 puan) tarafından

Emerek uyuyor digdugu gunden beri Boyle yarin uyku egitimi basliyor insallah basarili olur

+1 oy
(3,938 puan) tarafından

Ay aynı benim oğlum. 8.5 aylık. Sizin ki kac aylık 

(633 puan) tarafından

6 aylik emerek mi uyuyor sizinki gece boyu boyleyiz

(3,938 puan) tarafından

Evet sürekli ya emerek ya sallayarak saat başı bazen yarim saatte bir kalkıyor doğduğundan beri aynı 

(633 puan) tarafından

Bizimki 10 dakikada bir ayakta 

Yarin uyku egtimi basliyor sizde dusundunuz mu deneyin isterseniz

(3,938 puan) tarafından

Canım ben Amerikadayim burada daha arastirmadim her zaman doktorunun dediği ağlasa da 15 20 dakika fark etmez beşikten alma vs cocuk kendini parçalıyor bunu yapamam dedim 

(633 puan) tarafından

Online egitim al bende ingilterede yim online gorustum bugun doktor ile bakalim insallah alisir 

+1 oy
(1,274 puan) tarafından

Kaç aylık canım ilk aylardaysa çok normal benim oğlum 16 aylık daha 2 aydır düzenli uyuyor yine emmeye geliyor ama iki üç kefe 

(633 puan) tarafından

6 aylik 6 aydir hic uyumuyom psikoloji kslmadi istesem de uyuyamiyom artik vucut kafa yi yedi

(1,274 puan) tarafından

😂😂geçici bi dönem canım anlıyorum seni benim küçük oğlum dediğim gibi şu an 16 aylık 6 aylık olana kadar gece 3 e kadar oturuyorduk yavaş yavaş azaldı süre 1 yaşından sonra genelde düzene biniyor 

Uyku eğitimi yazmışsın bi de canım nasıl bi uyku eğitimi sistemi kendi kendine odaya koyup uyutma tarzında mı 

(633 puan) tarafından

Hayir desteksiz uyutma ama icerigini bilmiyom sabah doktor ile gorusecegim aglatarak uyutmam bebegimi bakalim ne gibi bir yöntemmis 

(1,274 puan) tarafından

Anladım canım bi ara o ağlatmalı uyku eğitimi çok popülerdi ama şimdilerde aslında çok zararlı bişey olduğunu söylüyor uzmanlar 

(633 puan) tarafından

Tabi bağlanma odakli uyku egtimi dedi AMA icerigi nasil bilmiyom 

+1 oy
(747 puan) tarafından

Daha 6 aylıkmış ve çok zaman var hemen kendini salma neden biliyor musun bende çok sinir krizleri geçirdim ya boğmak istiyordum artık bak o derece kafayı yedim ama büyüdükçe anladım ki o daha bebekmiş biliyorum o kadar zor ki . Bak senin uyku eğitimi alabilecek bir maddi gücüm varmış bende o da yoktu her gün ağlıyordum geçiyor her şey geçiyor emin ol 

(633 puan) tarafından

Evet aglatma olunca oyle bencede  ama ona uykuyu ogretme onun icinde faydali bence 

(747 puan) tarafından

Dediğim gibi tamamen kendi düşüncem senin böyle düşünememen de normal 2 tane daha varmış zor işin Rabbim kolaylık versin 

(633 puan) tarafından

Amin insallah faydali olur

(747 puan) tarafından

Bak uyku eğitimi şöyle bir şey sen vereceksin sonra sendromu çıkacak bozulacak dişi çıkacak bozulacak hep başa hep başa alacaksın sabırlıysam bu kadar tabii ama yeni bunlar içim yöntemleri  varsa bilemem . 

(633 puan) tarafından

Ben bunuda sordum cunku ben 1 ay sonra tatile gidecem annemlere orda bozulur mu dedim bozulsa bile tekrar rutine donmesi kolay olur dedi onemli olan sallamadan enmeden uykuya alismasi

+1 oy
(2,917 puan) tarafından

Oğlum 1 yaşında doğduğundan beri benimki de aynı hep bi uykuya direnme huyu vardır bende çok zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun 🥲

(633 puan) tarafından
+1

Ne zor ya artik vucudum sasirdi uyumak istesemde uykuya gecemiyom bende gunler dir uykusuz kalmak tan

(2,917 puan) tarafından

Aynı durumdayım çok iyi anlıyorum inşallah sen eğitmenle bunun üstesinden gelebilirsin umudunu yitirme bu konuda ❤️

(633 puan) tarafından
+1

Insallah dua edin bana❤

+1 oy
(323 puan) tarafından

Valla kuzum benimki 4 5yasinda aha şimdi uyutmaya çalışıyorum bisiklet aldık bugün onu sürmek için uyanmış.d.d

(323 puan) tarafından

Canım bizde sağlık problemleri de var genel olarak huzursuz mızmız bı çocuk 

(633 puan) tarafından

Gecmis olsun neyi var peki benimki de alerjik bebek 

(323 puan) tarafından

Saymakla bitmez benimkini :) 

(633 puan) tarafından

Allah sifa versin insallah 

(323 puan) tarafından

Saolasin 

+1 oy
(693 puan) tarafından

27 aylık hâlâ uyanıyor emerek uyuduğu için dediler emzirmeyi bırakınca düzelir dediler gece beslenmesini kes düzelir dediler ama yok bi ara hiç uyanmiyordu dün gece yorgunluktan bayılmışım resmen sabah bir baktım kızım yanımda kalkmış yanıma gelmiş ben yanında yatarsam uyuyor yoksa uyumuyor buda yeni çıktı 

(633 puan) tarafından

Benim ortanca 5 yasina kadar ayakta salladi yeni birakti kardesi olunca  ama bebek daha farkliymis 3 cocuk olunca evi pislik goturuyor durmuyor yapamiyom

(693 puan) tarafından

Valla ben tek çocukla zor yapıyorum benim ki ayakta da sallanmiyor ben yanına uzanıyorum öyle uyuyor

+1 oy
(1,732 puan) tarafından

Memedeki cocuklar daha sık uyaniyor sanirim. Burda onemli etken cocuga meme disında bi uyku destegi saglamak. Onlar anne karninda sürekli bi sallantı ve kalp atışı eşliginde uyumaya alıstiklarj icin desteksiz uyumasi imkansiz. 

Sabırla meme yerine gecebilcek o destegi hayatiniza dahil edin bence. 

Ben kizimda daha 1aylikken baslamistim

rutinler ,beyaz gürültü ve emzik en buyuk yardimcim oldu . 

cok sükür  işe yaramisti. 

(633 puan) tarafından

Benimki emzik almiyor bakalim insallah alisir 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 291 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
+1 oy
2 cevap 157 göst.
+2 oy