2 yaş sendromu, 3 yaş sendromu osu busu ne zaman bitiyor ya🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ağlama krizleri, küsmeler artık isyan edecem ben de ağlayacam😅
duygusallığı sıfır olan ikizler anasına, her şeye alınan, küsen yengeç kız düştü 🤦🏼♀️
5ten selam daha beter oluyorlar
ağlama krizine girince ben de krize giriyorum artık 🤦🏼♀️
AAnlatsana esma yeni 5 oldu bir degisik hareketler gorsen uyu diyorum uyumayacam diyo bana vuruyo bagiriyo kapilari carpiyo kiyafet begenmiyo
Cok fena hayatı sorgulatıyor artık sjsjsjs
Cokk cok fenaaaa
seninki erkek onunki kiz 😂😂😂 arada daglar kadar fark var 😂😂😂 gecen kizikin videolara baktim ista arsivine resmen youtube dan resim mesim cizme videolari acik bakarak ciziyormus normal insan gibi insanmis. oglana iki kalem veriyorum duvarlar oda ust bas perisan edio kendini. eylulde anasinifina baslatcamda ne halt edecek orda bilmiyotum
iki gundur kizin gozlugunu ariyoruz. tuvaletin çöpunde buldum bu sabah. kimbilr evde neeler kayboluyor haberimiz olmadan
ssn 6 yasla 4 yasi bi gor hele
görümcem de diyor çift yaşlar fena diye 🤦🏼♀️
koliklik hallerine kurban olaydim
en rahat dönem, yenidoğan 😅
öyleymis valla
34 aylık kızım bundan iki ay önce neler yaşadım bir allah bir ben bilirimm😒 şimdi daha sakın ağlama krizleri azaldı ama inanılmaz huyları var her kapı çaldığında kendisi açıcak eger başkası açarsa giren kişi tekrar çıkıyor tekrar kapıyı çalıyor , telefon çalarsa o açıcak kapanırsa o kapatıcak , muslugu o kapatıcak gibi gibi bunlar olmazsa çıldırıyoruz 🤯
o dediklerin bizde de var 🤦🏼♀️yoruldum valla tek çocukla pes ettim
Küçük kızım 5 yaşında en büyüğüm 23 yaşında ortanca 18 diğer ikizim 11 ben en küçüğe gelinceye kadar ne sendrom bildim ne atak bildim anam bu ne böyle değişik bir çocuk eşim diyor biz bu çocukta birşeyi eksik yapmışız ama neyi diyor dedim ne eksiği fazlası var eksiği yok diğer üçünden girmedigimiz maşallah bunda fazlasiyla var😁😁😁😁😁😁
folik asit bebesi bunlar, bir acayip 😅
Gozde beni depresyona surukluyosun ben napcam 2 taneyle 🤦♀️
ben asla cesaret edemiyorum 2.ye🤦🏼♀️
Şuana kadar ben daha sıkıntı yaşamadım 😁 hep dua ettim allahim dağına göre kar verir diye oğlum beni hiç yormadi kendi uyur uyanır ağlamaz yemeğini yer dişlerini çıkarıyor yavrum mikini çıkarmadı daha ağlayan çocuk görürse oda ağlıyor sadece ben sendrom daha bilmiyorum
benim kız 19.aya kadar çok iyiydi sonra birden benim akıllı uslu kızım gitti yerine bambaşka bir şey geldi😂
😁
Ben bu durumu protesto ederek isyan başlattım geçen hafta başlarım bu sendromlara ataklara biz sendrom ataklarla mı büyüdük hiçte psikolojimiz bozulmadı şimdikilere sağlam bi dayak gerekiyor ama elimiz kalkmıyor o kadarda vicdanlıyız 😂😂😂 onun yerine krizler başladıgında odasına postalayıp kulaklığımı takarak dünyayı umursamıyorum yoksa ben tımarhaneye yatacam
benim kızmamı da sallamıyor, küsüyor gidiyor en fazla 🤦🏼♀️
5 buçuk yaştan selamlar bitmiyor hergün kıyafet saç krizi ile okula gidiyoruz
ay daha onlar var🤦🏼♀️ şimdiden bunu giymicem diye diretiyor 😅
Şort elbise ve etek takıntımız var eşofman giydirince kıyamet koparıyor pijama bu diye saça hiç girmiyorum bile
Evlenip kocasina trip atmaya başalayana kadar sana trip atmaya devam edecek. Bitmiyor vallahi. 7 yaşinda başladi sanki bizimkinde ergenlik tripleri.
🤦🏼♀️ valla ben bu kadat tribi kocama atmamışımdır😂
1,501,325 soru
24,515,230 cevap
359,159 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın