0 oy
1,213 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Burası artık cidden sinir bozuyo kisiliksiz insalar ile doldu burası 

Uzun zamandır dusnuyodm ve bugün adminin mesajı ile sinirler tepeme çıktı iyice 

O yüzden siliyorm... 

Her şeyi önüme surup salça edip sonra engel aliyorm hiç umrimda deil 

Ama anliyorm burda çoğu kisi beni sevmedi ama sorun deil

Çevremde bni çok seven sayan insanlar bana yeter hiç olmazsa reel hayatta burda sanal alem.

Milletin derdi nasıl dusursem nasıl bozsam.nasil laf soksam derdinde !! 

Burda bilgimi paylaştım COK BİLMİS OLDUK 

RESİM ATTİM KENDİNİ OVUYO DEDİNİZ 

AGZİMDAN TEK KELAM CİKMADİ KENDİMİ OVMEKLE 

SİZDE BİLİN SİZDE OGRENİN O ZAMAN 

OZELDEN O KDR MESAJ ATTİNİZ BANA YAA O KDR FİKİR SORDUNUZ KAC KİSYE MADDİ MANEVİ DESTEK OLDM 

KİMSEYE ZARARİM OLMADİ TARTİSMA DİSİNDA ?!!

Başta ki yönetici zaten ülkeyi yöneten yönetici gibi 

Edotlerden biri de onun işini gören pasif kişiler 

O kdr pişman oldm ki bu uygulamayi indirerek ama tek katkısı güzel arkadaslarim oldu sadece bu 

En basiti bile adminin gözünüzün yasina bakmam kelimesi nasıl bir adalet olduğunu gosteriyo bu lafın üstüne uylegini sildiren çok kişi oldu ... Aklı başında olan sildi zaten bende siliyorm burası zamanla cokk zarar verck şuan böyle ise dusunemiyorm sonunu 

Nyse Allah'a emanet
notu ile kapatıldı: Güle güle tartışma açık post

3 Cevaplar

+6 oy
(10,460 puan) tarafından
Güle güle...
(10,460 puan) tarafından
Hatice bana ozelden neden iki yuzlusun yazıp ta sonra ozel msjnı kapattn ? Ben gule gule yi art niyetle demedm ki. Seninle bi sohbetm ble olmadı burda neden iki yuzlu olaym. Gidene gule gule dnmez mi ? Millete  boyle ozelden hep saydırıosun dmek ki.
(4 puan) tarafından
Bnce güle güle iyi niyetli bı yazi dgl niyetin öle olsa bile o sekilde anlasilmyo kapı orda der gbi braz :)
(10,460 puan) tarafından
Kendisiyle bi sohbetim bile olmadı diorum neden kapıyı gostereym banane :)
(4 puan) tarafından
İşte ama bn bile uzktan gozlemimle öle anladm :)
(10,460 puan) tarafından
Ben şeye sinir oluorm giderken ben gdiorum siliorm vs diolarya :) giden insan sessizce gder post açmaya gerek var mı ? Hatice için soylemiorm bnu ama siliorm gdiorm dynce gule gule ddm bnde. Bna ozelden sende amma iki yuzluymuşsun dio..ozelden yazcağna burdan yaz ne gerek var..
-Reklam-
+1 oy
tarafından
canim ben senin kotu bir yorumuna vesaire denk gelmedim hiç bir zaman salca olan sen olmadin konuyu hep başkaları acti ve sen de cevap vermek zorunda kaldin kim olsa aynısını yapardı sanırım 

üzüldüm gitmene
(7,483 puan) tarafından
Tam yorum yapiyordum kapandi. Buraya yazayim icimde kalmasin. Allah a emanet ol canim. Bu kadar stres olacagina en iyiisi senin icin.❣
(6,769 puan) tarafından
Yorum yaptım soruyu kapattılar. Halkını helal et hatice seninle kötü birşey imiz olmadı. ALLAH'A emanet ol yusuf u öp benim yerime
tarafından
Helal olsun sizde Allah'a emanet
(640 puan) tarafından
Canım gitmene üzüldüm ben senin yorumlarını gördüğüm kadarıyla kimseye kötü laf ettiğini görmedim kimseyi takma boşver
tarafından
Melihim.seni severim ama burası cidden saçmalık yeri oldu zaman. Eskisi gibi zaten giremiyodm silcektm bahanem.okdi

İlgili sorular

+2 oy
33 cevap 1,141 göst.
0 oy
11 cevap 646 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Befo (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 600 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 497 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde gokyldz2023 (127 puan) tarafından soruldu