Kizlar az önce post açmıştım doktor direk yüzüne beraber kist var senin çocuğun olmaz demiş
Buda çıktığından beri ağlıyor böyle bisi mümkün mu nasıl yüzüne beraber der çocuk olmaz diye bilmiyorum
Herkes istediğini desin Allah ol dedikten sonra öylelerine sadece boş boş konuşmak düşer, ben neler gördüm neler Allah'tan ümit kesilmez en yakın akrabamizin 20 yıl boyunca çocuğu olmadı bir an da doğal yoldan gebe olduğunu öğrendi oğlu şuan 8 yaşında
Tıp herşeye Çare arasada oda bir aracı Allah'ın dediği olur....
Benim de bi arkadaşa öyle demişler şu an 2.ye hamile.
Canım herşey Allah'ım takdiri benim eltim de 21 yıldır evliler . gidecek doktor bırakmadılar bir sorunları Yok diyorlar ikisinde de beş kere tüp Bebek tedavisi oldu tutmadı çocukları yok
Başka doktorada görünmek lazım her doktor farklı bişey söylüyor
Benimde sol tarafımda kist olduğunu söylemişti doktor önemsiz demişti ama vardı Allah nasip etsin inşallah üzüldüm ya şimdi bir çok yöntemle hamile kalınıyor tüp bebek rahim filmi cektirebilir kisti küçültmek için ilaç veriyolar
Benim arkadasima da doktor hamile kalman zor demisti. Suan 3 tane var ilki haric ikisi kaza kursunu 😃 baska arkadasimin kiz kardesinin yumurta sayisi neredeyse yoktu. Tup bebeksiz olmaz demis doktor. Dogal yolla oldu. Rabbim nasip ederse olur.
Benmde yüzüme soylemisti tüpünü aldık zor hamile kalırsın 2 oğlum var şuan başka doktor başka tedavi denesin
Yumurtalığımda kist vardı ve hatta tümöre çevirmişti. Ameliyat oldum, diğer yumurtalığımda da dermatit sivilce tarzı birşey vardu onu da kazıttı doktor. Arkasından ikiz doğurdum, tüp bebekle.. İşin tuhaf kısmı 3 çocuk tüp bebek ama benim şimdi normal yolla hamile kalma olasılığım çok fazla. 1 yahut 2 tane daha yapabilirsin dedi dokturum. Öyle bir doktorun lafıyla yakmasın gemileri. Ekmeği ekmekçiye ver, 1 ekmekte üste ver derler. Gerçekten iyi olan bir doktora gitsin
Bana da çok doktor demisti asla çocuğun olmaz
Yumurtaliklarin çalışmıyor diye
Hüngür hüngür agladigim oldu
Suan iki kızım var
Inanmayin derim Rab'bim isterse hersey olur
Doktorun böyle kesin konuşması yanlış. Kistlerin olması çocuk sahibi olamayacağın anlamına gelmez. İkinci bir doktordan görüş alıp detaylı testler yaptırmalısın. Polikistik over veya diğer kist türleri tedavi edilebilir. Yumurtlama takibi ve ilaç tedavisi ile hamile kalan birçok kadın var. Psikolojik olarak üzülmek yerine çözüm odaklı düşünmelisin. Gerekirse bir endokrinolog da görmeli. Beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleri de önemli olabilir. Panik yapmadan uzman bir doktora danış.
Stres yapmasın çok kafaya takıncada olmaz
İlk evliliğimden çoçuk olmuyor diye ayrıldım 4 buçuk sene sürdü evliliğim
Aradan çok zaman geçti, hamile olduğumu bilmiyorum beklemiyorum umudu kesmişim zaten âdet düzensizliği vardı takmadım üç ay olmayınca kist oldum heral deyıp gittim beni kontrole geldi sanıp direk kalp atışlarıni duyurdu iki buçuk aylık öğrendim Defnemi
Çok istedim nasip oldu Defne on aylikken hamile kaldım oğlum oldu
Olmaz deyip stres yapmasın umudu kesmesın yüce Allah biliyor ne zaman nasip edeceğini 🙏
Ama kist zaten ameliyat ile alinmiyormu?
Doktorlar acımasız ama yüzüne beraberden başka bir şansın yok mektup yollayamaz sonuçta evine sadece üslubu ağır olmuş olmayacaksa bile daha ılımlı söyleyebilirdi kistleri gebeliğe engel değil bence arkadaşım hamileyken aldırdı kistlerini
1,487,089 soru
24,310,586 cevap
344,717 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın