+3 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından

İyi akşamlar kizlar ben iki saat sonce ne yazikki aylardır çalıştığım ehliyet teorik sınavından kaldım cok ama cok üzgünüm derslere gitmiyordum ama evde uygulamalardan sadece soru çözüyordum ve 68 puanla kaldım ne yazikki cok üzgünüm cok istediğim biseyi kazanamayınca cok üzülüyorum sizlerin nasıl geçti siz nerelere çalıştınız benim asla calistiklarimdn çıkmadi tas catlasa 10 soru falan çıktı ya eşim de 2 ay ara ver bayrama memlekete gitmeyi düşünüyordum sınavdan Snra kalıncada neyapcagimi bilemedim sizce sınav gününü bekleyip girmeli miyim yoksa iki ay ara verip memleketten döndükten snra mı girmeliyim 

11 Cevaplar

+2 oy
(10,694 puan) tarafından

Bir kaç uygulama indir ve sürekli test çöz. Ben tekde geçtim 98 puanla. Erteledikce gözünde büyür bence ve daha çok stres olursun tabi ben kendinden Yola çıkarak söylüyorum 

(174 puan) tarafından

Ben uygulamalardan çözüyordum devamlı gayrette iyi gidiyordu ama sınavda neler oldu bilmiyorum :((

(664 puan) tarafından

Kesinlikle öyle erteledikce stres yapickasn hazır aklında kalan şeyler varken daha çok çalış al kız yaparsın sen:)) ❤️❤️

(7,278 puan) tarafından

aslinda surucu kuraunun verdigi kitabin unite sonu testlerindeki sorularin aynisi cikiyor😂 eskiden oleydi mantikli dusunerek şiklari eleyerek yapsan da olur aslinda ya goznde buyutp heyecn yapdin bencede hemen gecilir 98 100 o civarda 

(174 puan) tarafından

Bilmiyorum cnm ama inan pek gördüklerimden yoktu ikinci geçerim insallah Allah rızası için bol bol dua edin geçelim🤲

(664 puan) tarafından

Kız benim ehliyetim var trafiğe çıkamıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(12,033 puan) tarafından

İki ay çok değil canım ara ver daha güzel çalışırsın 

(174 puan) tarafından

Bilmiyorum aceleci davranıp kalmak istemiyorum bi yandanda elim işinmisken girsem mi diyorum bilmiyorum belkide memlekete gidip hava alsam iyi olcak 

+1 oy
(832 puan) tarafından

Hep çıkmış soru çıkıyor canım çıkmış soru çöz bol bol birde tabelaları yol cizgilerini ezberle onlardan çok cikiyo

(174 puan) tarafından

Tabalalardan sadece bitane çıktı beklediğim hiç bisey çıkmadı :((((

+1 oy
(1,355 puan) tarafından

Ben cenk hoca yi takıp ettim Instagram da 20 günde geçtim tekte hem direksiyon hem teorik inan o kadar çalıştım ki ve üç çocukla üstüne kızımın kolu kırıldı misafir le uğraştım iki hafta evde iki oda hep misafir dolu şuan hala herkes sen nasıl geçtin diyor 86 ile geçtim ama cenk hocanın videoları konu anlatımlı falan iyi dene bence 

(174 puan) tarafından

Ceng hocayı bikere izledim instegramdan takipte ettim sizede hayırlı olsun güle güle kullan vlla helal olsun masallah 

(1,355 puan) tarafından

Saol canm inşallah sende alırsın 

(174 puan) tarafından

Aminamin  İnsallah  cnm Allah razı olsun 🤲

+1 oy
(6,070 puan) tarafından

Sınav gününü bekleyip gir çünkü direksiyon derslerini bekleme sürecin de bazen 1 aydan daha fazla oluyor onun sınav tarihi de anca geliyor bende direksiyondan kalmıştım şuan ikinci sınav ne zaman olacak hala bekliyorum ses yok 🥴 bu arada o soruları bende çözdüm ama hepsi çıkmadı maalesef sınavda ben 78 almıştım 

https://youtube.com/playlist?list=PL5LZACyR1-Mrfh5r5alIP05HqqFWd4ost&feature=shared

Bu videoları izle Allahın izniyle akılda kalıcı oluyor bana çok faydası olmuştu 

(174 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(441 puan) tarafından

Bende derslere girmedim verdikleri kitabın uygulaması vardı pdf şeklinde konu anlatımları da vardı. 3.5 yaş ve 5.5 aylık 2 çocuğum var oğlum o zaman 3.5 aylıktı emzirirken telefondan önce konuyu okuyup sonra soru çözüyordum bir de çocuklar uyuduktan sonra 1 saat falan bakıyordum. 88 ile geçtim sınavı tekte. Perşembe günü ehliyetim de geldi aktif kullanıyorum şuan. Sana tavsiyem erteleme erteledikçe gözünde büyür. Bir de süreç uzun sürüyor yani ocakta teorik sınavdı şubatta sürüş dersleri başladı martta sınav oldu nerden baksan 2.5 ayı buluyor zaten ehliyeti alman. O yüzden 2 ay daha erteleme bence

(174 puan) tarafından

Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin çok sevindim adınıza darısı bize İnsallah 🤲

0 oy
(14,960 puan) tarafından

Ehliyet cenk hocanın kendi uygulaması var bir de gyk ve kursun verdiği e sınavdan çalış. Konu anlatımını anlamaya çalış mantığı anlayınca bütün sorular aynı oluyor zaten 

(174 puan) tarafından

Geyikten ve kursun verdiği uygulamadan çalıştım ama ceng hocanın kendi uygulamasını indiremiyorum anlamadım niye inmiyor daha doğrusu ismini giriyorum gelmiyor

(14,960 puan) tarafından

Dur atayım sana 

(174 puan) tarafından

Teşekkürler cnm bu attiginiz uygulama ceng hocanın uygulaması mı 

(14,960 puan) tarafından

Evet kuzum cenk hocanın 

0 oy
(13,925 puan) tarafından

Mantıkla çözülüyor çoğu çalışmamıştım ben açıkçası. 82 almıştım heyecan mı yaptın sakin okuyunca yaparsın ikincide

(174 puan) tarafından

Evet hayecan yaptım ve okuduğumu belki bi iki uç kere tekrarladım asla anlamıyordum ya o an beynim durdu sanki çok üzgünüm çok 

0 oy
(2,220 puan) tarafından

Canım üzülme, 68 gerçekten çok az bir farkla kalmışsın, bir dahaki sefere kesin geçersin! Sadece soru çözmek yerine konulara da biraz göz atarsan daha iyi olur. Özellikle trafik kuralları, ilk yardım ve motor bilgisi bölümlerini çalışmalısın. Eğer motivasyonun yüksekse ve hazır hissediyorsan, sınav gününü bekleyip girmek mantıklı olur. Ama tatil yapmak sana iyi gelecekse, döndükten sonra daha sakin bir kafayla hazırlanabilirsin. Kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yap, ama sakın pes etme, bir dahakinde başaracaksın! 💪🚗

(174 puan) tarafından

Bu yorum beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim iyiki varsınız aradık kursu zaman vereiyorlarmiş tekrar bi hafta içinde ücret ödeyip öyle girmem gerek

0 oy
(4,351 puan) tarafından

Ben 2015 yılında aldım ehliyeti sadece çıkan sorulara çalışmıştım ilk seferdede geçtim 86 almıştım sanırım net hatırlamıyorm ama 80 li birşeyfi canm. Sende çıkan sorulara bak istersen belki yardımcı olur sana da 

(174 puan) tarafından

Canım zaten hep o çıkan sorulardan çözdüm ama yine bisey değişmedi of bilmiyorum ne yapcam

(4,351 puan) tarafından

Acaba işaretlerken  kaydırma felanmı yaptın canm . Bir sonrakinde geçersin inşallah 

(174 puan) tarafından

Vlla bilmiyorum ki cnm dikkatli de yaptım ama okuduğumu asla anlamıyordum bi an beynim durdu beş kere falan okuyup anlatmışımdır yani anca amin amin insallah Rabbim sınava girecek herkesin zihin açıklığı versin 

0 oy
(1,108 puan) tarafından

Cenk hoca var onu takip et birebir çıkmış soruları paylaşıyor. Ben de ilk 68 ile kaldım ikinciyi de 98 ile geçtim 

(174 puan) tarafından

Ayyy ne güzel ya darısı bize inallah 🤲🥺

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 170 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (6,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kevokimmm (1,108 puan) tarafından soruldu