+3 oy
476 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (3,331 puan) tarafından

Ya yeminle TV den geçip nursemayi yolasim , apoyu tokatlayisim , pembenin gözlerine gözlük takasim var, yav sen imama aşk ilan ettin ne ara firazw kaçtın , apo bir kere karını pembeyi yemeğe mı tatlı yemegemi götürdün de dışarda ariyon saygıyı sevgiyi , hele dogaa apta..ll yalıyı japonyaya gitmek için hipotek etmek nedir yaa

13 Cevaplar

+8 oy
(16,511 puan) tarafından

Bi akli başında Kayhan kaldı dizide 😂. 

-Reklam-
+3 oy
(14,097 puan) tarafından

En mal olan doğa

+1 oy
(2,227 puan) tarafından

Hahaha dert ararken ben😁

Kız onlar dizi dizi sinirlenme boşver sakin ol😁

(3,331 puan) tarafından

Bı keyfim var Tv'de oda ma,la çevirdiler diziyi :)))

(2,227 puan) tarafından

Ara da tarihi filmler ya da diziler izlerim canım gerisi saçmalıktan başka bir şey değil. 

Ara da o dizilere de gözüm kayıyor bakıyorum ama kimin eli kimin cebinde belli değil

+1 oy
(1,044 puan) tarafından

Kız bugün kızılcık şerbeti yok durup durup onlari mi düşünüyorsun 😃

(3,331 puan) tarafından

Ne zmandir yazmak istiyorum çocuklardan yazamiuor. Bir kaç bölümdür kriz geliyor valla doğru düzgün dizi kalmadı TV resmen bombos olmaya başladı 

+1 oy
(7,597 puan) tarafından

bende seye sinirleniom apo nursemaya gelince haci hoca ulemaaa namus bekcisi kac kisiyi idare ediosun dio. on dk sonra gdio metresin koynuna girio. ulan sen madem okadar genis mezheplisin kizini niye sıktikcak sıkıon kastikca hasion allahin irumcek kalafi geri beyini😂😂😂madem okadar large takilaviliyosun kizini niye okadar zorlui . doga zaten gotumun kenari ayyyhh kicim diyesim gelio her doga sahnesine

(21,596 puan) tarafından

Işıl güya Kıvılcım ile Alev ile arkadaş adamın evli olması ayrı sorun arkadaşının sevgilisi olması ayrı sorun tak aldı adamı koynuna bir de Pembe boşamaz kocasını diye ona b.k atıyorlar Apo desen Utancından boynu kopuyor ama Sadece Nursema söz konusu olunca ar namus sahibi oluyorlar Fatih ve Apoya namus hak getire 

(3,785 puan) tarafından

Oyyyyy ne kadar hızlı yazdın da bu kadar yazım yanlışıyla dolu yorumun Casper beybisi yaaaa:)))) okuyorum hak veriyorum ama okurken beynimi böcekler yiyor düzelte düzelte. 😂😂

(742 puan) tarafından

Ayy bu apoya ısınamadim bir türlü ya :/// keşke bir an önce ciksa

(7,597 puan) tarafından

uyukluyodum 😂tek gozum acik yazdim😂😂

+1 oy
(5,008 puan) tarafından

Ahahah hiç güleceğim yoktu sanki gerçekmiş gibi dert etmişsin kız 😅

+1 oy
(147 puan) tarafından

Ay valla ikinci ben sinir krizi geçiriyorum dizinin  yanında izlemek istemiyorum bu sefer izlemicem diyorum yine yok olmuyor izliyorum bu sefer kriz geçiriyorum 😂😂

+1 oy
(4,507 puan) tarafından

Bence devam ettiremiyorlar 

İyice sacmaladilar 

Apo çocuklarından bunaliyor aldatıyor 

Gerçi diğer dizilerde sacmaladi iyice de bakalım 

+1 oy
(3,851 puan) tarafından

Kız bune şiddet bu celal,biraz sakin ol ,ama seni çok iyi anlıyorum bazen banada böyle oluyor 😁

+1 oy
(15,070 puan) tarafından

Apo zaten şerefsizinn önde gideni Ahlak bekçisi 

Aslında izlenecek bir dizi değil Kadınla yatıyor çıkıyor oradan sabahına oruçlu akşama iftar açıyor 

+1 oy
(4,754 puan) tarafından

Kız her şey yolunda gitse kim izleyecek ki 😄 Gerçek hayatta maalesef böyle insanlar var onları yansıtıyorlar. Müge Anlı'dan birkaç vaka incele Kızılcık Şerbeti peri masalı gelir 😄

(1,320 puan) tarafından

Müge Anlı’ya gerek mi var Allah aşkına burada zaten okuyacağımızı okuyoruz 🥲😅…

(4,754 puan) tarafından

O da doğru bak 😄 Burada potansiyel Apo o kadar çok ki 

(1,320 puan) tarafından

Yani bebeğim 😅 örnekleri uzakta arama 😂.

+1 oy
(1,184 puan) tarafından

Dizinin en mali bence Nursema erkek delisi çıktı böyle evlat düşman başına 

+1 oy
(1,139 puan) tarafından

Türkiye'deki bütün diziler sezon uzatacagiz daha fazla bölüm olsun diye başta güzel olsa bile dizi sonradan konu bulamamaktan saçmalıyor 😅

Ben bu diziyi en son izlediğimde doğa aldatildigini açıkladığı son akşam yemeğini hazırlıyordu 😅geçen akşam denk geldim bı bakim dedim bir suru oyuncu girmiş zaten ama en çok beni güldüren nursema annesine acaba ben bu ailede yetismeseydim sen benim annem olmasaydı nasil olurdu gibi bir şey diyor pembe de yollu olurdun dedi koptum orda 😅😂yani herkes bir yoldan çıkmış zaten ama nursema da coşmuş 😅

(3,331 puan) tarafından

O kadar sacmaladii ki saçmalıklara yetişemiyorum . Doğru düzgün dizi kalmadı zaten 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
29 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 342 göst.
0 oy
16 cevap 719 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 440 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,289 soru

23,856,097 cevap

320,130 kullanıcı

...