Bence başka doktora da gitsin
Bende öyle dedim özele gidicek bu hafta heralde
Yapmasın sakın boş gebelikse zaten kendini belli eder bi kac haftaya kanama kğlekelenme baslar 6+4 de banada tam 3 doktor kurtaj onerdi bense 8 haftasına kadar bekledim Hamd olsun şimdi uyutmak için canım çıkıyor.beklesin lütfen.hatta ben bana aldırmamaı soyleyen doktora gitdim dedimki kim bilir kaç kadın sizi dinlediyi için hemen kurtaj oldu ben bekledim ve oglum dogdu beni hastahaneden atmaya çalışdılar neredeyse...
Aynen ya bende bekle 8 haftaya kadar dedim özele gidicek bu hafta
5+5 de daha küçük zaten belki geç döllendi . 1 hafta değil 2 hafta beklesin bence yada haftaya başka doktora gitsin
Sekiz haftada oldum kanama oldu şiddetli ağrı oldu
Benimde öyle biri 8 biri 9 haftalıktı zaten en fazla okadar gidiyor ya kanama oluyor ya ağrı
Aynen ya özele gidecekmiş bakalım
Başka doktora gidin ve 8 haftaya kadar bekleyin
Bende öyle dedim ya
KKesinlikle farklı doktora gitsin.
Bu hafta özele gidecekmiş
8. Haftaya kadar beklesin başka hastaneye de gitsin.
Benim de kese 8 bebek 6 hafta ile uyumluydu kalp atışı yoktu ben yine de başka hastaneye gidip teyit ettirdim sonra mecbur kürtaj oldum
Oda özele gidicem bi diyo
Doktorun malligina bak ya 5+5 de zaten alttan muayeneye gorulebilir ki oluşmamış olabilir de geç döllenme beklesin kesinlikle bı 10 gün
Aynen ya bende bekle dedim oda özele gidicek bu hafta
Bu durum boş gebelik (anembriyonik gebelik) olabilir. Bazen bebek çok erken haftalarda görünmez, bu yüzden doktor haftaya tekrar çağırmış. Bazı kadınlar birkaç hafta bekleyip tekrar kontrol ettirir ve bazen bebek sonradan görülebilir. Ancak gelişim olmazsa, doktor kürtaj önerebilir. Doğal düşük beklenebilir ama bazen tamamen düşmeyebilir ve enfeksiyon riski olabilir. Kürtaj olup olmamak konusunda doktorun yönlendirmesi önemli. Eğer eltin emin olmak istiyorsa, farklı bir doktordan ikinci bir görüş alabilir. En önemlisi süreci sağlıklı ve güvenli bir şekilde yönetmek.
Oda bu hafta özele gidicem diyo
İki hafta daha bekliyebilir canım somrasinda zaten lekenlenme başlar boş gebelikte ama o haftalarda çok net bebek görünmüyor zaten
Aynen kız bende öyle dedim oda özele gidecekmiş
Bende 11 .haftada kürtaj oldum kanamam başlamıştı kalbi atmamış banada başta bebek yok dediler sonra bebek var kalp atışı yok dediler her hafta doktora gidiyordum biraz baklesin hayirlisiyla bebek görünür inşallah
İnsallh ya bende üzülme bekle biraz daha dedim
1,513,854 soru
24,688,493 cevap
368,193 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın