+1 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (306 puan) tarafından

image

kızlar bu eltimin kan degeri 5+5kese var ama bebek oluşmamış doktor haftaya gel bebek yoksa kürtaj demiş başına böyle birsey gelen varmi beklediniz mi kürtaj mi oldunuz eltim sormamı istedi

9 Cevaplar

0 oy
(3,516 puan) tarafından

Bence başka doktora da gitsin 

(306 puan) tarafından

Bende öyle dedim özele gidicek bu hafta heralde

-Reklam-
0 oy
(690 puan) tarafından

Yapmasın sakın boş gebelikse zaten kendini belli eder bi kac haftaya kanama kğlekelenme baslar 6+4 de banada tam 3 doktor kurtaj onerdi bense 8 haftasına kadar bekledim Hamd olsun şimdi uyutmak için canım çıkıyor.beklesin lütfen.hatta ben bana aldırmamaı soyleyen doktora gitdim dedimki kim bilir kaç kadın sizi dinlediyi için hemen kurtaj oldu ben bekledim ve oglum dogdu beni hastahaneden atmaya çalışdılar neredeyse...

(306 puan) tarafından

Aynen ya bende bekle 8 haftaya kadar dedim özele gidicek bu hafta

0 oy
(4,139 puan) tarafından

5+5 de daha küçük zaten belki geç döllendi . 1 hafta değil 2 hafta beklesin bence yada haftaya başka doktora gitsin

(2,923 puan) tarafından

Sekiz haftada oldum kanama oldu şiddetli ağrı oldu 

(4,139 puan) tarafından

Benimde öyle biri 8 biri 9 haftalıktı zaten en fazla okadar gidiyor ya kanama oluyor ya ağrı

(306 puan) tarafından

Aynen ya özele gidecekmiş bakalım 

0 oy
(338 puan) tarafından

Başka doktora gidin ve 8 haftaya kadar bekleyin 

(306 puan) tarafından

Bende öyle dedim ya 

0 oy
(1,374 puan) tarafından

KKesinlikle farklı doktora gitsin. 

(306 puan) tarafından

Bu hafta özele gidecekmiş 

0 oy
(3,726 puan) tarafından

8. Haftaya kadar beklesin başka hastaneye de gitsin. 

Benim de kese 8 bebek 6 hafta ile uyumluydu kalp atışı yoktu ben yine de başka hastaneye gidip teyit ettirdim sonra mecbur kürtaj oldum 

(306 puan) tarafından

Oda özele gidicem bi diyo

0 oy
(3,317 puan) tarafından

Doktorun malligina bak ya 5+5 de zaten alttan muayeneye gorulebilir ki oluşmamış olabilir de geç döllenme beklesin kesinlikle bı 10 gün 

(306 puan) tarafından

Aynen ya bende bekle dedim oda özele gidicek bu hafta

0 oy
(2,226 puan) tarafından

Bu durum boş gebelik (anembriyonik gebelik) olabilir. Bazen bebek çok erken haftalarda görünmez, bu yüzden doktor haftaya tekrar çağırmış. Bazı kadınlar birkaç hafta bekleyip tekrar kontrol ettirir ve bazen bebek sonradan görülebilir. Ancak gelişim olmazsa, doktor kürtaj önerebilir. Doğal düşük beklenebilir ama bazen tamamen düşmeyebilir ve enfeksiyon riski olabilir. Kürtaj olup olmamak konusunda doktorun yönlendirmesi önemli. Eğer eltin emin olmak istiyorsa, farklı bir doktordan ikinci bir görüş alabilir. En önemlisi süreci sağlıklı ve güvenli bir şekilde yönetmek.

(306 puan) tarafından

Oda bu hafta özele gidicem diyo

0 oy
(4,614 puan) tarafından

İki hafta daha bekliyebilir canım somrasinda zaten lekenlenme başlar boş gebelikte ama o haftalarda çok net bebek görünmüyor zaten 

(306 puan) tarafından

Aynen kız bende öyle dedim oda özele gidecekmiş 

(4,614 puan) tarafından

Bende 11 .haftada kürtaj oldum kanamam başlamıştı kalbi atmamış banada başta bebek yok dediler sonra bebek var kalp atışı yok dediler her hafta doktora gidiyordum biraz baklesin hayirlisiyla bebek görünür inşallah 

(306 puan) tarafından

İnsallh ya bende üzülme bekle biraz daha dedim 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 180 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,614 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anpnim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,614 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 288 göst.

Kategoriler

1,450,682 soru

23,820,776 cevap

318,289 kullanıcı

...