+1 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (2,369 puan) tarafından

Aralıktan beri oğlumun lökosit yüksek  ayrica bu ay zatürrede oldu ve sedimantaayonda yuksek çıkıyor gecen 49 çıkmıştı bugun 33 cıktı 

Lökosit enfeksiyondan yukselir diyolar ama antibiyotik rağmen düşmedi hatta yükseldi 16 larda falan doktor 1 ay sonrada ayni olursa hemotolojiye gidersiniz verem falan baska testler yaptirirsiniz dedi moralim çok bozuldu neden düşmüyor:(((( dua edin lutfenn

Daha önce basına boyle bisey gelen oldu mu 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,811 puan) tarafından

Başka doktora gittiniz mi? Çok ertelemiyorlar mi ? Düşmüyor sonuçta yükseliyor ve baya yüksek yani 

(2,369 puan) tarafından

Lösemi lenfoma aklima geliyor:((( boynunda var biyopsilik boyuttalar 5 6 doktora gösterdim  5 kere ultrason cektirdim hep o sisen lenfler reaktif 

Daha 6 gun once ciktik hastaneden zatürreden sastim napacagimi 

(1,811 puan) tarafından

İyi bir araştırma hastanesine götür çocuğu canım , hematoloji bölümüne baktır çocuğu onlar daha iyi anlar belkide ondandır bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum canım en doğru karar başka doktora da göstermek 

(2,369 puan) tarafından

Lenfler icin 2 kbb 2 cocuk doktoru 1 hemotoloji gördü 

Sadece iste kandaki bu lökosit canımı çok sıktı 1 ay sonrada boyleyse gidicem bakalim gecen sene lokositte falan bisey yoktu normaldi iste 4 aydır oldu 13 oluyo 14 oluyor sonra 13 sonra 16 bu civarlarda

(1,811 puan) tarafından

Aaa canım ben 33 çıkıyor sandım pardon , 16 aman aman çocuğu kötü edecek kadar yüksek değil canım , lenfler için çocuk doktoru veya KBB ye gitmeyin, araştırma hastanesine Hematoloji bölümüne götürün, onlar tüm tetkikleri yapar daha sonrasında ya kendi alanlarında devam ederler yada sonuca göre endokrin bölümüne sevk eder 

(2,369 puan) tarafından

Lenf icin hemotoljiye götürdüm canım dokunduğu an bisey yok dedi

Lökosit  16 oldu en fazla 

33 olsa bekletmez canim 25 falan olsada bekletmem dedi doktor lökosit sedimantasyon 33

-Reklam-
+1 oy
(2,369 puan) tarafından

Post yukarı çık 

+1 oy
(2,216 puan) tarafından

Lökosit yüksekliği enfeksiyon sonrası bir süre daha devam edebilir. Sedimantasyonun düşmesi olumlu bir işaret. Antibiyotiğe rağmen lökositin düşmemesi vücudun hala enfeksiyonla savaştığını gösterebilir. Doktorun 1 ay bekleyip hematolojiye yönlendirmesi doğru bir yaklaşım. Panik yapmadan düzenli takip edilmesi önemli.

(2,369 puan) tarafından

Aralik ayından beri boyle lokosit 13 14 16 hep böyle çıkıyor sastim bende yaaa 

0 oy
(2,369 puan) tarafından

................

0 oy
(2,369 puan) tarafından

Ennnnnnnnnnn yukari çık

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
9 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 521 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 155 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,888 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,688 soru

23,750,601 cevap

314,765 kullanıcı

...