+4 oy
91 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (76 puan) tarafından

Bana okadar şeyler yaşattı kötü şeylerini gördüm .  Bana ilgisini görmedim  sevgisini görmedim . O yüzden benim eskiden olan sevdim şimdi bı nefret olmuş  ökke olmuş. Böyle olmam normal mı  sürekli  tartismak istiyor herşeye bahane buluyor hep yüzü asık. 

3 Cevaplar

+2 oy
(745 puan) tarafından

Sevgi ve nefret arasında ince bir çizgi vardır. Dağ gıbi sevdiğin adam tarafından sevilmediğin, değer görmediğin hissine kapılınca nefret edebilirsin. Bu çok normal bişi bence. Ben de geçen gün eşimden nefret ettım gönlümü almayışı o kadar öfkelendiriyor ki beni neyse sonra ufacık bır ilgiye kandım o an zoraki barıştık unuttum 

(76 puan) tarafından

Benimki asla hep o  haklı  o küsüyor kendisi yapıyor kendisi kusuyo  durumum yok ailem  arkamda olsaydı iki dakka kalmazdim bu adamın yaninda

-Reklam-
+2 oy
(76 puan) tarafından

😥😥😥😥😥

+2 oy
(2,203 puan) tarafından

Bu duyguların normal. Sevgi ve nefret aslında birbirine çok yakın duygular; zamanla yaşanan hayal kırıklıkları, ilgisizlik ve sevgisizlik, sevginin nefrete dönüşmesine neden olabilir. Karşındaki kişi sana sürekli kötü hissettiriyorsa, ilgi ve sevgi göstermiyorsa, onunla olan bağın zamanla negatif bir hale bürünebilir.

Sürekli tartışma çıkarması ve yüzünün asık olması, kendi içinde çözemediği şeyler yaşadığını da gösterebilir. Ama önemli olan senin nasıl hissettiğin. Eğer bu ilişki sana zarar veriyorsa, kendi sınırlarını çizmek ve kendini korumak en doğrusu olur. Duyguların değişmesi çok doğal, önemli olan sana iyi gelen bir noktada durabilmek. 💙

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 751 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,130 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 176 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 190 göst.