0 oy
408 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (109 puan) tarafından

Hanımlar bir ara da yapmıştım seker kadayifta erimemisti yapan varsa tecrübelerinizi alabilir miyim 

3 Cevaplar

+1 oy
(54,555 puan) tarafından

bekliym surdq bende

-Reklam-
0 oy
(1,490 puan) tarafından

Canım benim sabıt yaptığım normal muhallebi var krema da koymutorum içine sadece nişasta süt un şeker istersem vanilya. Magnolia'yı da diğer tüm muhallebili tarifleri de bu şekil yapıyorum. Araya üzerine meyve sos ve ya çikolata sos. Çıtır kadayıfı çok yaparım acele yaparsam şekeri kıtır kıtır kalıyor birde ben yağ koymuyordum azıcık ona şekeri eritecek kadar bir kaşık diyelim tereyağ konuyor kısık ateşte kavurursan eriyor 

(1,490 puan) tarafından

Yok canım ne krem şantisi, nişastalı muhallebi yap mis gibi olur güzel BİM'in kadayıfı da şeyi diyosun dimi pakette hazır kırılmış küçük kadayıf parçaları dimi aynen de o az yağla şekerle tavaya koy kısık ateşte kavur pişik o zaten şekeri erisin yeter 

(109 puan) tarafından

Anladım canım muhallebi ölçüsü var mi verebilir misin YouTube den baktimda hep Krem şantili tarifler var

(109 puan) tarafından

Canim yaptım da seker erimedi

(1,490 puan) tarafından

Canım nasıl erimiyor yağ koydun mu kısık ateşte eriyor hep 

(109 puan) tarafından

Koydum galiba yagini da fazla kacirdim,😀iftardan sonra nasıl olmuş bakacağım insaAllah güzeldir ziyan olmaz 

0 oy
(1,490 puan) tarafından

image

ekledim canım 
(109 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 432 göst.
13 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 593 göst.
20 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevgi344 (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
0 oy
3 cevap 414 göst.
2 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,572 soru

24,518,658 cevap

359,371 kullanıcı

...