+5 oy
997 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Eşim cafede çalışan bir kadından 3 ay önce etkilendiğini söyleyerek benden çok özür diledi.Sadece bir kere görmüş ve anlık etkilenmiş böyle söyleyince çok içime oturmamıştı ama boşta kaldıkça kafama takılıyor. Eşiniz size böyle bir şey söylese tepkiniz ne olurdu?

35 Cevaplar

0 oy
(838 puan) tarafından

Rabbim ne güzelde ölmeyi istiyor edep sen ne güzel şeysin derdim . Boşarım net . 

-Reklam-
0 oy
(8,361 puan) tarafından

Eşim böyle bir şeyi bana söylemeye cesaret edemez ben onun askerlik arkadaşı değilim evi başına yıkarım. 

0 oy
(1,414 puan) tarafından

Ben direk boşanma derdim, çünkü kendime olan güvenim yok olurdu unutmazdim bu dediğini en iyisi yolları ayırmak olurdu benim için 

(4,297 puan) tarafından

Ben post sahibi degilim ama yazmak istedim sana...

Bosanabilirsin bu bi karar ve sonuç senin dikkat etmene gereken neden kendine olan güvenin kaybolsun işte buraya dikkat et senin kocana olan güvenin sarsilir kendine degil.

(Kendine güveneceğin sekilde hayatını doldur yasa olur canim merkeze başka bir insanı koyma bu bencillik değil yaşadığımız herseyin bir sebebi var akışa hayata ve kendimize güveneceğiz razı olup önümüze bakacağız ruh sağlığı beden sağlı çok önemli)

(1,414 puan) tarafından

Ayn öyle kardeşim cidden haklısın gençten kendime olan güvenimi çok kaybettim Allah korkusun eşimde öyle bişey deseydi hepten psikolojim bozulurdu ama doğru söylüyorsun insanın kendini sevmesi kendine güvenmesi gerekir 

(2 puan) tarafından

Çok haklısın cidden şuan 2 senedir evliyim ve eşimi halen seviyorum tam bir aldatma olmadığı sürece bitirmeyi asla düşünmüyorum ama bu söyleminden dolayı kırıldım çok kırıldım sanırım uzun bir süre beni toparlaması gerekecek

0 oy
(1,170 puan) tarafından

önce cesareti nerden bulmuş sen nasıl çok takmadın ulan ben kalpten giderim önce onu öteki tarafa yollarım 

(2 puan) tarafından

Beni çok sevdiğinden eminim hep telefonunu verir falan ben gidince o peşimden gelir kız açık giyinmiş eşim de açık giyindiği için etkilendiğini ama kendinde suçluluk duyduğunu söyledi. Bu yüzden içinde tutamayıp söylemiş :( ama neden şimdi ben de onu anlayamıyorum

0 oy
(1,302 puan) tarafından

Ağzının ortasına bir tane çakar çıkardım heraldee

0 oy
(3,135 puan) tarafından

Bence tepkini merak ediyor ona bakmis gibi

0 oy
(4,104 puan) tarafından

Açık sözlü olduğu için tebrik ediyorum eşini 

Çünkü erkekler kolay kolay suçunu hatasını kabul etmezler 

Ama kötü bi durum olmuş 

Sonrasi nasıl ilerler bilmiyorum 

Kocayı elinde tut 

Oraya gitmesini caktirmadan engelle 

Goz gormesin ciksin aklindan

(2 puan) tarafından

Ben oraya gitmek istediğimde zaten kendisi benimle gelmek istemiyordu garip bir şekilde sence neden ki

(4,104 puan) tarafından

Belki kiz tersledi

Karşılık vermedi 

Bisey söyler diye çekiniyor olabilir 

0 oy
(20,192 puan) tarafından

Hoşlanmış olmasından çok bunu bana söyleme cesaretini sorgularım sanırım 

(2 puan) tarafından

Balım hoşlanma değil de etkilendim dedi :( yani şey anlamda etkilenmiş anlayacağın

(20,192 puan) tarafından

Bunu da utanmadan sıkılmadan cesaretle sana söylemiş sence de bu durum biraz şey değil mi anormal. Yani açık saçık veya güzel vücutlu gördüğü herkesten etkilenecek mı böyle? Göz zinasını normalleştirmek değil mi bu? 

0 oy
(52,793 puan) tarafından

yürek yemis gelmis soylemis tut icinde be adam 

0 oy
(10,586 puan) tarafından

Başkasından etkilendiğini itiraf ederse onu etkilicek akıl ve beden sağlığını etkileceyek faaliyetlerde bulunurdum heralde tobe estağfurullah 

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Sende o an kendinden örnek verseydin. Bende birini görüp beğendim kusura bakma olur mu deseydin o an 

0 oy
(3,956 puan) tarafından

Çok açık kadın var. Açıklıkla alakası yok o kocanın kendini kurtarma şekli. Yok bilmem ne de. O zaman açığız diye herkes bizden etkilensin. Amerikadayim burada sokakta bile partiler oluyor mayolu geziyorlar. Asla kocam böyle bir şey demez diyemez. Sen suçu kendinde ya da bir başkasında arama. Kocan net hatalı. Kendine evet kendin için bak, süslen vs ama asla kocan için değil iyi hissetmek için. Neden kendini yetersiz hissedeceksin ki. Yani dürüst olduğu için teşekkür etmene de şaşırdım o an tırnaklarını göstermen lazımdı ki bir daha cesaret edemesin. Resmen önünü açmışsın kocanın görmüş tepkini rahatlamış 

(2 puan) tarafından

Eşim biraz patavatsız birisi ve herşeyi heryerde söyler mesela beni de kırmaktan korkar aslında ama :( bilmiyorum... Bence vicdan yaptı diye tahmin ediyorum. 

0 oy
(1,756 puan) tarafından

Aldattığını alttan alttan ima etmeye çalışmış diye anladım.

0 oy
(3,492 puan) tarafından

Her gün daha çok şaşırıyorum🙄

Sen ne tepki verdin?

0 oy
(422 puan) tarafından

Nasıl ya direkt öyle ben bir kadın gördüm çok etkilendim mi dedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.