+2 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Kızlar yarına iftara misafirlerim var konyalılar bilir etliekmek tavuklu börek ve peynirli börek yaptırcaz yani hepsini pide gibi düşünün yanına yoğurt çorbası normal salata mor lahana salatası havuç tarator tatlı yapacam bide 5 aile olacak kalabalık başka ne yapabilirim pidenin yanına meze olur bşka bişi olur

10 Cevaplar

+2 oy
(1,055 puan) tarafından

Komualılar bilir ki etliekmeğin yanında başka bir şey yemek etliekmeğe bir ayıptır 😂

(23 puan) tarafından

Evet evet gerçekten öyle ama kalabalık oldu için emin olamadım 

(1,055 puan) tarafından

Kuru zeytinyağlı dolma yapabilirsin patlıcan köz yapabilirsin yani meze gibi hani başka da ben Konya da etli ekmeğin yanında hiç görmedim ben de Konya da doğup büyüdüm 

(131 puan) tarafından

Kesinlikle 

-Reklam-
+1 oy
(4,432 puan) tarafından

Sulu yemek yapsan fazla mı gelir pide çok kuru kalmaz mı canım 

(23 puan) tarafından

Pide gibi ama kuru bişi değil aksine çok yaglı ve çıtır bişey bu ben meze tarzı bişiler yapsam mı dedim 

+1 oy
(3,437 puan) tarafından

Bence yeterli

(23 puan) tarafından

Sağolun

+1 oy
(2,959 puan) tarafından

Daha ne olsun canım Allah bin bereket versin inşallah 😁

(23 puan) tarafından

Dimi :) teşekkürler

0 oy
(2,352 puan) tarafından

Patlicanla kapya biber kozleyip yapabilirsin icli kofte sarma dolma olabilir iftariyelik hazirla kiz ben gecen yaptim bayildilar 

0 oy
(525 puan) tarafından

Sarma yada kuru dolma yakişır diye düşündüm

0 oy
tarafından

Beni bu menüye biri cağırsa ben başka bişey istemem 🤭

0 oy
(165 puan) tarafından

Etli ekmeğin yanına başka yemek gitmez bana göre meze ve salata çeşitleriyle sofrayı renklendir acili ezme mor sogandan söğüş köz patlıcan vs e tabi birde konyali olarak çorba yerine güzel eskili bir bamya çorbası 

0 oy
(375 puan) tarafından

Sarma yapabilirsin canım çünkü bizde konyaliyiz davette etliekmek çorba salata sarma tatlı gibi yapiyoruz

0 oy
(131 puan) tarafından

Pek bişey yenilmiyor onlar olunca ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
18 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Siyah.incii (1,366 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 165 göst.
+1 oy
16 cevap 401 göst.
+1 oy
2 cevap 58 göst.
28 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde 35 (453 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,284 soru

23,745,162 cevap

314,417 kullanıcı

...