+2 oy
150 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (511 puan) tarafından

3 yaşında oglum var hasta burnu tıkalı çekiyor iyice tıkanıyor temizlemeyide bilmedigi için dogru düzgün uyuyamıyor ne yapabilirim fikriniz yada denediginiz bişey varmı hanımlar

8 Cevaplar

+2 oy
(1,094 puan) tarafından

Limonu kes içine kata tuzu köy başucunda uyusun bize iyi geliyor 

(511 puan) tarafından

Deneyim çok dbinde olması gerekirmi

(1,094 puan) tarafından

Yok başucunda olsun yeter keskin kokusu var zaten ya da sen nasıl uygun bulursan öyle ayarlarsin

-Reklam-
+2 oy
(72 puan) tarafından

Kesinlikle kuru soğanı dörde bölüp bas ucuna koyun gece uyurken rahatlatacak

(511 puan) tarafından

Şimdi 2 ye böldüm koydum inşallah işe yarar 

(72 puan) tarafından
+1

Benim oğlumda yarıyor size de yarar inşallah sabaha kadar kalsın soğan geçmiş olsun bu arada

(511 puan) tarafından

İnşallah teşekkür ederim 

+2 oy
tarafından

Kuru soğana karanfil batır başucuma koy

(511 puan) tarafından

Karanfilsiz koydum fayda etmezmi bizimle yatıyo nereye koyacagımı şaşırdım deli yatıyor nide

tarafından
+1

Karanfil koyardı annem bize inşallah fayda eder

(511 puan) tarafından

İnşallah dur batırıyım üstüne

+2 oy
(243 puan) tarafından

Genelde banyo yapınca burun yolları açılır yatmadan banyo yaptırıp banyo sonunda sümkürsün sonra baş ucuna da denilen şeyleri dene bakalım.  

(511 puan) tarafından

Banyo yaptırdık yastıgını yükselttim sogan karanfil yaptım hava makinası çalışıyor nem olsun diye elimden geleni yaptım inşallah rahat uyur teşekkür ederim 

+2 oy
(1,488 puan) tarafından

Vala canım ben burun spreyi aldm buyuk baya tazikli hatta biri bitmsi int den aldim iki tane gün içindr burnunu temzleyp sıkıyorum

imageoda nemlendirici ve buhar makinasinda buhar verdim içine serum suyu kattım. Şükür bu son gribi sakin atlatiyoz acile gitmeden

(511 puan) tarafından

Bakıyım bizdede var bitkisel damla damlattırmıyo aglıyoracile gittik infulaza ilacı verildi zorla içiriyorum inşallah en kısa sürede atlatır

(1,488 puan) tarafından

O nasıl ilac    dene. Vikis suruyorm.bide Ayva kekik limon bal verdim okusuruk kesti  hiç duzelmiyolar i kdr çok şey yapiyorm ki

(511 puan) tarafından

Bendekide bu damla

image

+1 oy
(293 puan) tarafından

Bebek viks varsa onu da burna yakin surebilirsiniz,

(511 puan) tarafından

Yok canım

0 oy
(833 puan) tarafından

Serum suyu al yıkama yap burnuna

Geceleri soğan böl karanfil koy baş ucuna rahatlatır

3. Olarak da bitane damla yaptırıyor doktor bize oğlum yikaliykem kullanıyorum istersen atarım. 

İburamin zero da kullanıyorum beş gün boyunca

(511 puan) tarafından

At dursun bizde yaptıralım sıktırmıyor. Burnuna

(833 puan) tarafından

O atacağım şey de burnuna sıkmalı canım

0 oy
(1,839 puan) tarafından

Valla varsa cozumun bana da soyleyin Allah askina 1 aydir balgam balgam balgam ne burnundan akiyo ne mideye iniyo orda duruyo oyle surekli ağzından nefes aliyo serum fizyolojik bi tik iyi geliyo sikinca rahatliyo ama ondanda korkuyo sikarken kacmaya calisiyo burnu hassas zaten ya kaniyo ya aglayacam diye geri doluyo ya kusuyo kusunca yine iyi daha iyi bosaliyo 1 saat sonra dolacsgina 3 saat idare ediyo mesela ama cocugu kusturayim mi surekli aglatayim mi aspiratorle çekeyim diyorum izin vermiyo o da aynisi aslinda bi onceki hastaliginda sumkurmeyi ogrenmisti bosaltiyodu genzini bu sefer onu da yapmiyo 

Dun esime gunluk serum sikalim boyle olmayacak diyo konustum is yapmaya gittim arkamdan yarin annem burnuma su sikacak ona uzuluyorum demis ağlamış 

Gece horul horul horaladi sabah uyaninca serum siktik agladi geri doldurdu burnunu aspiratorle cekeyim dedim birakmadi burnu kanadi oturdum agladim sinirimden esim geri sesime geldi 

(511 puan) tarafından

image

bunu sıkmaya çalışıyoruz özel doktor önermişti bunu öglende uyudu hala tıkalı
(1,839 puan) tarafından

Aciyo mu etkili mi bende aliyim bazen cok horluyo cunku uyandirsam serum su aspirator eziyet fisfisi *** yati daha iyi 

(511 puan) tarafından

Acı yok burnumuz tıkanınca kendimizede sıktım naneli gibi aroması var rahatlatıyor size nasıl olur bilmem yakarmı kanıyormuşya

(1,839 puan) tarafından

Eczaciya danisalim bi olmadi sagol canim 

(511 puan) tarafından

Ne demek canım sor bklm

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 119 göst.
+2 oy
6 cevap 196 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
+1 oy