Kızım uyudu eşim dışarda bende kahve keyfi yapayım dedim Ramazan başladığından beri hep çay içiyoruz kahveyi özlemişim 🥰 siz neler yapıyorsunuz hanımlar ♥️🪷
Afiyet olsunnn
Geçmiş olsun cnm benim bebelerde Ramazan'ın başından beri hastalar öksürük burun akıntısı tıkanıklık off çok zor
Allah razı olsun kizceler hepinizi tek tek etiketlemeye üşendim öpüldünüz 😇😇😇
Rojjn oyyy sorma yaa valla geçmedi gitti
Geçmiş olsun ohh ne güzel tutuyo bizimki aglar tutturmaz serum fizyolojik yok sade suda fayda edermi burun damlaları atılırmı ki tıkanık burnu uyuyamıyor
Sadece su açmaz sanirim
Burun spreyi varsa sık
Vicks varsa sur
Birde dayanabilirim derken bir soğanı ortadan bölüp içine 8.9 tane karanfil batır baş ucuna koy
Dün koydum bugun yapmadım uyuyor bklm yatmadan damla sıktıydım rahatlattımı bilmem yemek yerken uyanır
Oo sende az sunumcu degilmişsin 😄🥰 çok şık afiyet olsun
Sagol çiçegim Allah razı olsun💕
Fincanın çok hoş
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım bnde bulaşıkları falan yikadim eşim cay istedi çayı yaptım ona çayı koydum tatlısını verdim kızı da odasına yolladım geldim yatak odasına oğlanı uyutmaya inşallah uyur bnde bir keyif yaparim
Allah iyilik versin canım 💛 cocukalr yatıyorsa snde dinlen canım 💛
Geçmiş olsun canım
Sağol canım 🏵️
💛💛🌷🌷🌷💛💛💛🌷🌷🌷
Kızlarım hala hasta bi banyo yaptılar bende hatimimi bitirdim hamdolsun bir bardak çay içip uyucam
Teşekkür ederim Allah kabul etsin
Allah razı olsun ❤️
Allah kabul etsin darısı bana son 4cuz
Amin senin hatiminide rabbim kabul etsin bitirmişsin sende
Amin inşallah cnm ❤️
Kimse yok muuuuuu 🥰
Afiyet olsun bebişimi uyutup yürüyüş yapicam
Ne güzel yaz gelse de kendimizi dışarı atsak artik
Afiyet olsun bugün sunumda pişti olduk
Evet sanada afiyet olsun 🥰
Markete gittim geldim çay içiyorum içeyim makarna ve haşhaşlı revani yapcam kalkıp
Evet güvenilir aynı geliyor çok defa aldım sıkıntı yaşamadım ölçülerine dikkat edin ama beden 38 40 gibi değil 1 2 olarak çünkü
Anladım canım saol ♥️
Cicegim diyosa dogrudur guvenilirdir bal kizin annesi ♥️
Tamam canım ♥️
Ama fiyatlar biraz fazlaymış gercekten
Sana da afiyet olsun bnde geçenlerde içmiştim:)
Sanada afiyet olsun 🥰
Ooo afiyet olsun canısı bizde evde misafir ağırladık şimdi çaylar içiliyor ama bu ikinci çaydanlık sjsjsjsjs bir Kürt meselesi 😁😁🤭🤭☕🩷🩷
İyi bilirim o meseleyi 😄
Tilitillilili sjsjsjsjs🥹😂😂💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Oh afiyet olsun canim bende esim ise gitti iftarimi actim evi tekrar bi elden gecirdim topladim namaz kildim cocuk patlamis misir istedi onu yaptim biraz oyle cizgi film izledim sonra cocugu yikadim simdi uyutuyorum iftardan sonra ayak ustu ictim cocuk uyuyunca belki bi daha icerim
Oyle canim esim de diyo is yerinde iciyolarmis cumartesi gunduze gitcem hem yorulcam hem sigara icecekler kokacak biri kalkacak bisey diyecek tutmasam olmaz mi gibi konustu dusun
Canım patlamış mısır balgamı artırır
NNe yapsam batiyorum 🤦♀️
Kız benimki alerjik astım ya ondan biliyorum
Ne yedirip icireyjm ben buna o zaman yumrtakofte patates ekmek domates salatalik kahvaltida yiyo pilav makarna hadi yogur yedirmeyim desem meyve suyu vermem lazim kuru kuru nasil yesin sulu sebze yemeklerinde tehlike var mi mesela et mesela sutu kestim bende
Afiyet olsun cup bardağı nerden aldın.
Nişanlıyken almıştım sanirim 7 yil falan oldu mika ama cam değil o zaman 10 liraydi 6 tanesi 😄
Ben hep iftardan sonra kahve icenlerdenim 😄
Ben çok susadığım için bir demlik çay içiyorum 😄
Afiyet olsun canımm napıyım bulaşık makinasını boşalttım baaktım bebeler uyumuyo yatırıyorm mutfağı toplayıp pirinç maskesi yapıcam kahve içicem yarının planı dua ederm zikir çekerim sonra yatış 😂
Sonunda oturtulmuş bir saattwyim çok yoruldum bugün asla sunum yok 😅 kasede baklava ve aşure
Yaa hele öp benim yerime kuzumu tipe bak Allahim o rahatlıktan bende istiyorum banane 😂💜 afiyet şifa olsun canım benim 😘
Öptüm şimdi ☺️ duşunu aldırdım tatlı istedi tatlı aşığı bir oğlum var 🤭evdeki en rahat kişi, babasıda bende kölesi olmuş durumdayız birde sendromlu hiç çekilmiyor ne derse emrine amadeyizz😅 Allah razı olsun ablacım 🙏❤️
Afiyet şifa olsun canım bende yeni kalkıp yapacam inşallah 😁
Çay içiyom valla kuzu afiyet olsn snaa
Afiyet olsun ne güzel fotograflar çekiyorsunuz hiç sunum yapmam bende Allah ne verdiyse🤗
Heves ediyorum işte bende 🥰
Banada gelse o heves hiç ugraşamam gibi
1,456,353 soru
23,896,165 cevap
322,048 kullanıcı