+4 oy
912 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (7,727 puan) tarafından

image

Kızım uyudu eşim dışarda bende kahve keyfi yapayım dedim Ramazan başladığından beri hep çay içiyoruz kahveyi özlemişim 🥰 siz neler yapıyorsunuz hanımlar ♥️🪷

18 Cevaplar

+4 oy
tarafından

image

Yine burnu tikali nefes alamıyor zerum fizyolojik koydum içine hava verim rahatlasın dedim 

Afiyet olsunnn

(7,401 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm benim bebelerde Ramazan'ın başından beri hastalar öksürük burun akıntısı tıkanıklık off çok zor

tarafından

Allah razı olsun kizceler hepinizi tek tek etiketlemeye üşendim öpüldünüz 😇😇😇

Rojjn oyyy sorma yaa valla geçmedi gitti

(1,076 puan) tarafından

Geçmiş olsun ohh ne güzel tutuyo bizimki aglar tutturmaz serum fizyolojik yok sade suda fayda edermi burun damlaları atılırmı ki tıkanık burnu uyuyamıyor

tarafından

Sadece su açmaz sanirim 

Burun spreyi varsa sık 

Vicks varsa sur 

Birde dayanabilirim derken bir soğanı ortadan bölüp içine 8.9 tane karanfil batır baş ucuna koy

(1,076 puan) tarafından

Dün koydum bugun yapmadım uyuyor bklm yatmadan damla sıktıydım rahatlattımı bilmem yemek yerken uyanır

-Reklam-
+4 oy
(1,183 puan) tarafından

image

Buda benden olsun sana sa afıyet olsun çiçeğim 
(7,727 puan) tarafından

Oo sende az sunumcu degilmişsin 😄🥰 çok şık afiyet olsun 

(1,183 puan) tarafından

Sagol çiçegim Allah razı olsun💕

(4,305 puan) tarafından

Fincanın çok hoş 

Afiyet olsun 

+2 oy
(3,658 puan) tarafından

Afiyet olsun canım  bnde bulaşıkları falan yikadim eşim cay istedi çayı yaptım   ona çayı koydum tatlısını verdim kızı da odasına yolladım    geldim yatak odasına oğlanı uyutmaya inşallah  uyur bnde bir keyif yaparim

(3,658 puan) tarafından

Allah iyilik versin canım 💛 cocukalr  yatıyorsa  snde dinlen canım 💛

(2,646 puan) tarafından

1. Senden sonra kahve yaptım yazmayı unuttum akşam misafim vardı bu çocuklarla bir de misafir ağırladım sonra namaz ve bebekle ilgilendım öksürüyor oğlum ben namaz kılarken eşim ilaç verdi boğazında kalır gibi oldu çok korktum.
Bayram olması 4 gözle bekliyorum annemler gideceğim rahatıma bakayım orda

(3,658 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım  

(2,646 puan) tarafından

Sağol canım 🏵️

(3,658 puan) tarafından

💛💛🌷🌷🌷💛💛💛🌷🌷🌷

+2 oy
(4,305 puan) tarafından

Afiyet olsun bebişimi uyutup yürüyüş yapicam

(7,727 puan) tarafından

Ne güzel yaz gelse de kendimizi dışarı atsak artik

+2 oy
(2,258 puan) tarafından

Kızlarım hala hasta bi banyo yaptılar bende hatimimi bitirdim hamdolsun bir bardak çay içip uyucam

image

Sunumun harika afiyet olsun
(7,727 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah kabul etsin 

(2,258 puan) tarafından

Allah razı olsun ❤️

(7,401 puan) tarafından
+1

Allah kabul etsin darısı bana son 4cuz 

(2,258 puan) tarafından

Amin senin hatiminide rabbim kabul etsin bitirmişsin sende

(7,401 puan) tarafından

Amin inşallah cnm ❤️ 

+2 oy
tarafından

Afiyet olsun bugün sunumda pişti olduk 

(7,727 puan) tarafından

Evet sanada afiyet olsun 🥰 

+2 oy
(10,866 puan) tarafından

Markete gittim geldim çay içiyorum içeyim makarna ve haşhaşlı revani yapcam kalkıp 

tarafından

Cano yardimina ihtiyacim var musaitsen 🤭

(10,866 puan) tarafından

Hayırdır canım ❤️ 

tarafından

Kiz giycek bisey hic kalmamis da senin tarzina guveniyorum bi kac bisey sectim bi de sen bak dicektim 

(10,866 puan) tarafından

Bakayım kuzum nereye attın cüz falan sandım ne zamana kadar yazacaktım dedim bi sorayım önce ne 😅😅😅

tarafından

Ahahah kiz yok benim dolapta 18 yasimdan kalma elbiswlerim var dusun dun artik canima tak etti dar demeyim giyiyodum esimde at gitsin yenisini al daha kac sene giycen dedi 3 tane tunik 1 tane elbise kaldi bende pantolunu birakiyorum biliyosun dedim ki bi siyah etek alayim tunikleri icine sokar giyerim duz etekler hosuma gitmedi 

imagesunu buldum etek fiyatlari 700 civari bu takim 740 😂 dedim boyle takimda giyilir tuniklerle de giyilir bi de 

image

image

imagesunlari buldum hepsini alamam da fiyatlari uygun ben begendim de pek anlamiyorum sanirim sen daha iyi anliyosun nasillar bunlar o siyah takim ozellikle is gorur mu cok guzel bisey de olmasi sart degil is gorsun yeter de ya anladin sen iste nasillar 🤭

(10,866 puan) tarafından

Son iki elbise çok güzel aerobin olan yani krem elbise iç kumaşından dolayı iç gösterir dur ben sana bakayım etekli takım sevmedim bunun eteğini 

tarafından

Ay cok makbule gecer valla 🤗

tarafından

Laciverti begenmedin mi eleyim mi onu 

(10,866 puan) tarafından

Yok laciverti sevmedim 35 yaş üzeri bir model o bak bunlar daha hoş bence 

image

image

image

tarafından

Ha sen pileli diyosun da ben 46 kiloyum burda magazalardan bi kac pileli denedim guzel durmadi ama olur mu yinede 

(10,866 puan) tarafından

Piliseli yazan bence çok güzel diğer çok pileli olan olmaz belkide tunikle yine karar senin elbisede baktım senin için modaselvimden ☺️ ande olanları kendim için aldım daha gelmedi bi bak onlarda fikir olur sana 

image

image

image

image

image

tarafından

Pileli vaska piliseli baska yani demekki neymis bilene sorcakmissin gercekten elbiseler de alttaki o firfir varya yazlik feracem oyle benim o yuzden sikildim ondan bunlari secmemistim ande olanlar cok iyiymis aci kahve olan harika kapida odeme var mi orda 

Duyguuu az idare et bacim sana da zirt pirt bildirim atiyoruz ama kusura bakma hakkini helal et 🤗

tarafından

Mavi ve su yeşili efsane çok güzel

tarafından

Kapida odeme varsa fiysti da uygunsa dusunebilirim bende 

(10,866 puan) tarafından

Yaaa estağfurullah az buçuk anlıyorum işte kuzum piliseli olan seyrek pileli olan sık oluyor canım 

Evet var andede kapıda ödeme canım acı kahve olanın bordosunu aldım ama şansıma lekeli geldi sonra stokta yok dediler bu renk nasipmiş ☺️

(10,866 puan) tarafından

Merve fiyatı modaselvime göre bir tık fazla kuzum ama valla ordan iki alana kadar burdan bir tane al geçen sene modaselvimden 3 tane ferace aldım giyilecek halleri kalmadı sıkıntılı geldi sonra tadilat yaptırdım iyice bozuldu kumaşları tüylenme yaptı ama andeden günde iki kere yıkadığım oldu taş gibiler iki sene daha giyerim 

tarafından

Dur bi de oraya bakiyim o zaman fiyatlari uygunsa guzelini aliyim yani cok teşekkür ederim cicegim Allah razı olsun 🤗♥️♥️♥️♥️

tarafından

Cok kaliteliler belli tesetture de daha uygunlar ama beni asti fiyati malesef giyecek hic biseyim kalmadi cesit almam lazim ama cok guzel siteymis gercekten 

(200 puan) tarafından

Bu site guvenılır mı ande yazan kıyafetler guzel duuruyo bnde elbıse sal takım istiyorum da bulamadım bir turlu 

(200 puan) tarafından

Aynısı geldi mi canım fotodakıyle

(10,866 puan) tarafından

Evet güvenilir aynı geliyor çok defa aldım sıkıntı yaşamadım ölçülerine dikkat edin ama beden 38 40 gibi değil 1 2 olarak çünkü

(200 puan) tarafından

Anladım canım saol ♥️ 

tarafından

Cicegim diyosa dogrudur guvenilirdir bal kizin annesi ♥️

(200 puan) tarafından

Tamam canım ♥️ 

(200 puan) tarafından

Ama fiyatlar biraz fazlaymış gercekten 

+2 oy
(1,394 puan) tarafından

Bu da benden olsun 

image Sana da afiyet olsun bnde geçenlerde içmiştim:)

(7,727 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun 🥰 

+1 oy
(7,727 puan) tarafından

Kimse yok muuuuuu 🥰

+1 oy
(3,925 puan) tarafından

Ooo afiyet olsun canısı bizde evde misafir ağırladık şimdi çaylar içiliyor ama bu ikinci çaydanlık sjsjsjsjs bir Kürt meselesi 😁😁🤭🤭☕🩷🩷

image

(7,727 puan) tarafından

İyi bilirim o meseleyi 😄

(3,925 puan) tarafından

Tilitillilili  sjsjsjsjs🥹😂😂💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

+1 oy
tarafından

Oh afiyet olsun canim bende esim ise gitti iftarimi actim evi tekrar bi elden gecirdim topladim namaz kildim cocuk patlamis misir istedi onu yaptim biraz oyle cizgi film izledim sonra cocugu yikadim simdi uyutuyorum iftardan sonra ayak ustu ictim cocuk uyuyunca belki bi daha icerim 

tarafından

Oyle canim esim de diyo is yerinde iciyolarmis cumartesi gunduze gitcem hem yorulcam hem sigara icecekler kokacak biri kalkacak bisey diyecek tutmasam olmaz mi gibi konustu dusun 

tarafından

Canım patlamış mısır balgamı artırır

tarafından

NNe yapsam batiyorum 🤦‍♀️

tarafından

Kız benimki alerjik astım ya ondan biliyorum

tarafından

Ne yedirip icireyjm ben buna o zaman yumrtakofte patates ekmek domates salatalik kahvaltida yiyo pilav makarna hadi yogur yedirmeyim desem meyve suyu vermem lazim kuru kuru nasil yesin sulu sebze yemeklerinde tehlike var mi mesela et mesela sutu kestim bende 

+1 oy
(278 puan) tarafından

Afiyet olsun cup bardağı nerden aldın. 

(7,727 puan) tarafından

Nişanlıyken almıştım sanirim 7 yil falan oldu mika ama cam değil o zaman 10 liraydi 6 tanesi 😄

+1 oy
(4,726 puan) tarafından

Ben hep iftardan sonra kahve icenlerdenim 😄

(7,727 puan) tarafından

Ben çok susadığım için bir demlik çay içiyorum 😄

+1 oy
(28,606 puan) tarafından

Afiyet olsun canımm napıyım bulaşık makinasını boşalttım baaktım bebeler uyumuyo yatırıyorm mutfağı toplayıp pirinç maskesi yapıcam kahve içicem yarının planı dua ederm zikir çekerim sonra yatış 😂

+1 oy
(3,796 puan) tarafından

Sonunda oturtulmuş bir saattwyim çok yoruldum bugün asla sunum yok 😅 kasede baklava ve aşure 

image

image

Bu çocuktaki rahatlık beni öldürüyor 😅 küçük herif
tarafından

Yaa hele öp benim yerime kuzumu tipe bak Allahim o rahatlıktan bende istiyorum banane 😂💜 afiyet şifa olsun canım benim 😘

(3,796 puan) tarafından

Öptüm şimdi ☺️ duşunu aldırdım tatlı istedi tatlı aşığı bir oğlum var 🤭evdeki en rahat kişi, babasıda bende kölesi olmuş durumdayız birde sendromlu hiç çekilmiyor ne derse emrine amadeyizz😅 Allah razı olsun ablacım 🙏❤️

+1 oy
tarafından

Afiyet şifa olsun canım bende yeni kalkıp yapacam inşallah 😁

+1 oy
(6,970 puan) tarafından

Çay içiyom valla kuzu afiyet olsn snaa 

0 oy
(1,076 puan) tarafından

Afiyet olsun ne güzel fotograflar çekiyorsunuz hiç sunum yapmam bende Allah ne verdiyse🤗

(7,727 puan) tarafından

Heves ediyorum işte bende 🥰

(1,076 puan) tarafından

Banada gelse o heves hiç ugraşamam gibi

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 440 göst.
23 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (7,727 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.
3 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (7,727 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 1,213 göst.
27 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Duyguu27 (7,727 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 490 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde sazh (5,166 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,827 soru

24,363,876 cevap

347,349 kullanıcı

...