+3 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından

Eşim olacak adam 2 sene önce Balıkesire altı aylık askeri kursa gelmişti bizi goturmemisti bu süreçte aldatıldım hepsini öğrendim fotoğraf ve belgelerle ama ben ayrılmadim bide ikinci çocuğum oldu ben bu balıkesir mevzusunu unutmustm zaten görev yeri de malatya çıkmıştı ama askeriye tekrar eşimi 6 aylık kursa Balıkesire gönderdi bu sefer çocuklarla bende geldim bu şehire gelince çok canım yanmaya başladı aldatıldığımı sürekli hatırlıyorum sokaklarında gezerken acı çekiyorum kalbim parçalanıyor önceden umursamıyordum ama bu şehire gelince sanki her sokağı yüzüme gerçekleri tokat gibi çarpıyor kaçtığım şeylerle beni yuzlestiriyor unuttuğum şeyleri hatırlatıyor bin pişman oluyorum ayrılmayı ikinci çocuğu doğurdum diye kendime çok kızıyorum Allahim bu 6 ay nasıl bitecek cehennem gibi :( :( 

12 Cevaplar

+4 oy
(842 puan) tarafından

Çok zor bir durum 2.çocuğu niye yaptın diyemem Allahın verdiğini sorgulamak bana düşmez.eğer boşanmayacaksan kendini bu adam için üzüp yıpratma.bütün sevgini çocuklarına ver onlarla ilgilen.

Sana karşı soğuk ve ilgisizse sende yüz verme.malesef acılar unutulmaz sadece gün yüzüne çıkmaz ama en ufak şey onu tetikler sanda o acıyla yaşamayı öğrenmek düşer 

(709 puan) tarafından

Yorumunu ekran resmi alacam arada okursam iyi gelecek gibi teselli oldu benim için:((

(842 puan) tarafından

İyi olun kimse için değmez🫶

-Reklam-
+2 oy
(3,968 puan) tarafından

Aldatılma konusunu içinde düşünüp sindirmemişsin. Yanardağın üstüne bir el arabası toprak atmışsın sadece. O toprağa bir de fidan dikmişsin. (İkinci çocuk) Yapacağın iki şey var, ya bu yanardağ patlayıp sizi kül etmeden çekip gideceksin ya da destek alıp bu yanardağı söndüreceksin. Yeterince hata yapmışsın. Bundan sonra aklederek adım atarsın umarım. 

+1 oy
(576 puan) tarafından

Üst üstte iki hata yapmışsın  diyecek bir şey yok 

(709 puan) tarafından

Hatalarla dolu benim hayatım 

0 oy
(2,303 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ne diyeyim.... Üzücü...

(709 puan) tarafından

Amin :( Az oncede maç izliyor önünde durdum diye görüntü kirliliği yapma çekil diyor bana :(

(2,303 puan) tarafından

Sende aynısını de bir ara önüne geçince oda.

(49 puan) tarafından

Kurban olsun sana senin tırnağına kurban olsun kusura bakma böyle dediğim için gerçi sana kurban olmayı hak etmiyor da bir şey diyeceğim beni yanlış anlama olur mu Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın erkeklerin kafası nasıl biliyor musun hatalarını kabul ettikçe devamı hep geliyor bunun için üzmeye değmez kendi değerinin farkında olun kendinize değer verin çıkın gezin tozun çocuklarınıza keyif yapın her gün ona yemek yapmak zorunda değilsin her gün onun kıyafetini yıkamak zorunda değilsin keyif yap kendine umurunda olmasın bacım Bu saatten sonra desem şunu yap bunu yap İnan boş bunu demek istemezdim bu hataya bir kere düşer devamı geliyor maalesef inşallah size böyle bir şey olmaz ama siz kabul etmişsiniz ya da mecbur kaldığınız için şu an sizin ne  yaşadığınız bilemem ama bir nebze olsa bile bu saatten sonra kendinize değer verin biz kadınlar kendimize hiç değer vermiyoruz 

0 oy
(2,948 puan) tarafından

Cok zor bisidir senin icn eminim.canm ama neden 2.cocugu yaptin ki yani en buyuk hatada bu olmus zaten.

(709 puan) tarafından

Bu şehire gelene kadar bu kadar umursamamstm ama sanki buraya gelince ne kadar yanlışlar yapmışım iyice anladım 

0 oy
(4,148 puan) tarafından

Büyük konuşmak gibi olmasin ama aldatan adami nasıl mideniz kaldırıyor geri yatağına nasil giriyorsunuz. 

(709 puan) tarafından

Allah aklımı almış şuan bende kendimi sorguluyorum sürekli 

(3,968 puan) tarafından
+4

Allah akıl almaz... Aksine akıl verir ve akledin der. Basireti yönetmek insansın elinde. Yanlış kararlar verip Allah akıl aldı demeyin... 

0 oy
(112 puan) tarafından

Madem affetmişsin gerçekten unut yoksa devam edemezsin. Boşan diyemem ama geçmişi kurcalama önüne bakman için. Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun 

0 oy
(1,636 puan) tarafından

Ne diyebilirim ki kendi kendine özetliyorsun herşeyi 🤷🏻‍♀️😕 Allah yardımcın olsun inşallah 

0 oy
(604 puan) tarafından

Allah gonlune ferahlık versin canım. Dik dur uzulme yarının ne getireceğini ancak Rabbım bılır. İhanet edene merhamet edilmez . Senın o yaran ne kabuk tutar nede kanar sadece canını yakar . Hersey gönlünce olsun ınsallah 🫂

0 oy
(1,643 puan) tarafından

Aldatma benim kırmızı çizgim. Üniversite de aldatıldm etkisinden baya çıkamadım desem yeridir. Bu yüzden evlilikten bile sogumustm. Şimdi Bi kızım var 3 yaşında. Büyük konuşmayacağım ama bek yapamazdm ya tekrar devam edemezdm. Hele üstüne birde ikinci çocuk.. Ne deym ki bacm Allah yardımcın olsun.

0 oy
(3,509 puan) tarafından

Su an aci veriyir ama bu bir nevi acinla yuzlesmek gibi birsey olacak ve ilerisi icin iyi gelecegine inaniyorum. Sen korkunun acinkn ustune git, su an üzül, kırıl, ağla ama en azindan bu yükle yuzlesip geride bakmaya bak. Bunu hayatinin sana sunduğu birnfirsat gibi gör bence

0 oy
(198 puan) tarafından

Ya ihanetin affı olmaz tamam da bikere affetmşsin ve adam gerçekten pişman mı bunu hissedersin belki o senin gibi düşünmüyordur aklında yoktur eger öyleyse bu konuyu ona açıp da hatırlatma bence bu durumun içinde maalesef ki iyi yönlerini düşünmen lazım en azından sürdürmüyo sni boşayıp onu alacam diyen o kadar çok ki bu devirde belki öylesine Bi hevesti onun için kimse iki çocuğunun annesinin yerini tutmaz yani bunlarla avunmyı kimse hak etmiyo ama yapacak bir şey yok maalesef sen sindiremiyorsun tabi birazda kıskançlık da oluyo haliyle zaten eşinin yanındasın oda gerçekten pişman olduysa düşüne bunları bikez dah yakalarsan o zaman affetme 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 395 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 357 göst.
30 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 285 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nejlabebek (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 954 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,585 soru

23,709,241 cevap

312,162 kullanıcı

...