0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından
21 gunluk bebegim ve zorlaniyorum gece kalkarken. Dişim de agriyo bebekde uyumuyo. Babamiz biz kaldirirsak kalkiyo ama bn demezsem uyuyo.sizde durumlar nasil

5 Cevaplar

0 oy
(673 puan) tarafından
Yok bacım nerdee. Gece kızımla ben uğraşırdim sabah işe giderdim. Eve gelince yemek ev işi yine bendeydi. Halbuki kizim emmiyorduda bi mama yapıp vermek veya ayağında sallamak zoruna giderdi. Allah bilsin dedim artık. En sonunda iyice yıprandım ve kısmi süreli çalışmaya başladım rahat ettim. Eşim o konuda çok çok çok bencil. 
(378 puan) tarafından
Ya ben sok icindeyim eşim asiri duskun bana hamileligimi cok rahat gecirdim hic ev isi yaptirmadi diyebilirim. Oructanmi boyle blmyorm ama sadece benm cocugummus gbi daavraniyo sanki
(673 puan) tarafından
Umarim ramazandan dolayi böyledir
 Diğer türlüsü cok zor oluyor. Kac kere 3 saatlik uykuyla işe gittim ben. Sonra ben bu adama acır mıyım. Sahur yemeğini ona kakaladim hazırlamıyorum
(378 puan) tarafından
Acimama duygisu bndede oldu ya. Sirf bni dusunmuyo ben ne onu dusuncem kqlksin hazirlasin dyorm ama bu dusuncem ne kadar dogru blmyorm tek bildigim aşiri yiprandim daha 21 gunlukken
(673 puan) tarafından
Sen 21 gündür yaşıyorsun bu durumu daha çok yeni ben 3 bucuk yıldır yaşıyorum maalesef artık acımıyorum. O kadar borcun içinde kısmi süreli çalışmaya geçtim umurumda değildi borcu.
(378 puan) tarafından
Allah yardjmcin olsun canim valla cok zormus
-Reklam-
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Doğum izninde degilmisiniz
(378 puan) tarafından
Izindeyim gundus sorun yok ama tek basima bakqmiyorm geceleri cok zorlaniyorm uyumuyo.
(3,726 puan) tarafından
Eğer ağlıyorsa gazı vardır gaz masajı ılık duş iyi gelir ama keyfi uyumuyorsa yapacak birşey yok 20 aylık kızım hala ara ara uyumadigi zamanlar oluyordu heleki ilk 3 ay gece gündüz uyumazdi durmazdi yapacak birşey yok annelik böyle birşey malesef zamanla alışıyor insan bu tempoya
0 oy
(1,663 puan) tarafından
O vakitleri kocam hep horlardı ben ağlardım ya görürdü bi yardım etmezdi,ağız açmazdım o ayrı ama kendi yapmalıydı .... Tbii ben çalışmlyorum ama yorum yapmak isdedim,, o kadar zor lohusalık geçirdim ki bir daha anne olmak isdemiyecek hale geldim
(378 puan) tarafından
Bende son gunlerde bebegim gece uyqnip uyumazdi artik fqrkli bi odaya gecip agliyorm. Hem dişim agriyo 2 tane kanal tedavisi yqpilcak ve uykusuzluk duzgun beslenememe iyice yiprandim. Ben ise basladigim zaman nolcak blmyorm. Ama cok yiprandm yoruldm
0 oy
tarafından
Ben çalışmıyorum  ama çoğu zaman  eşim oğlumuzu  uyutur  nini  söyler uyutur  süt getirip  verir  b3n yatarım  bazen çok aglaginda  tahammül  edemim de  bazende  ben  yatarım  eşim kalkar  yatirir 
(378 puan) tarafından
Maşallah benim eşim yorgun oldhgunu soyluyo ama bakin sizi ki ne gzl ilgileniyo iş bna bahane geliyo. Esim tesisatci dogalgaz dösuyo aksama kadarda oruc haliyle perti cikiyo .oruc bitince umarim duzelr
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Hakkını yiyemem esim çok yardım etdi bazen kendi kalktı ilgilendi bazı sabahlar yanından aldı bebegi oyaladı ben uyyum diye o konuda eşimden Allah razı olsun şimdi 2. Gelcek insallah ondada yardımcı olur
(378 puan) tarafından
Ben valla korkuyorm 2. Yapmaya . Ne gzl dusunceli benim esimde yukardada yazdm asiri duskun bana ev isi ypmadim hamileligim boyunca ama simdi noldu blmyirm
(2,123 puan) tarafından
Insallah degişmez ya konuşmayı denedin mi
(378 puan) tarafından
Evet sabah konustuk işi agir biraz oructan dolayi cok zorlandigini soyledi . Bugun bebegimizle ilgilendi yatip dinlenmemi istedi 2 saat uyudum okadar iyi geldiki bana. Mutfagi iftardan sonrq toplayamadim orayi temizlemis. Degisti dye ödum kopuyodu benim esim asiri asiri düskun bana.
(2,123 puan) tarafından
Hay maşallah bazen dile getirmek gerekiyo canım bende bazen çok bunaldım derim anlar zaten eşim derim gün içinde yoruluyorum söyle böyle diye o gün oda benim uyumam için zaman verir yardım eder saolsunlar valla erkeklere söylemek gerekiyo
(378 puan) tarafından
Kesinlikle soylememi bekliyomus.oda bebek dogdugundan beri beni unuttun diye sitem etti. Suan iyiyiz sukur . Arada bi soyleyip hatirlatmak lazimmis gercekten

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 525 göst.
+2 oy
2 cevap 64 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Tayfa 2022 (1,162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 174 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Tayfa 2022 (1,162 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 265 göst.

Kategoriler