Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Çalisan anneler gece bebege bakarken esiniz yardim ediyomu
0
oy
311
göst.
29 Nisan 2021
Diğer
kategorisinde
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
soruldu
21 gunluk bebegim ve zorlaniyorum gece kalkarken. Dişim de agriyo bebekde uyumuyo. Babamiz biz kaldirirsak kalkiyo ama bn demezsem uyuyo.sizde durumlar nasil
❤muhabbet❤
-yenidogan
can-sıkıntısı
sohbet
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
29 Nisan 2021
Behis
(
673
puan)
tarafından
cevaplandı
Yok bacım nerdee. Gece kızımla ben uğraşırdim sabah işe giderdim. Eve gelince yemek ev işi yine bendeydi. Halbuki kizim emmiyorduda bi mama yapıp vermek veya ayağında sallamak zoruna giderdi. Allah bilsin dedim artık. En sonunda iyice yıprandım ve kısmi süreli çalışmaya başladım rahat ettim. Eşim o konuda çok çok çok bencil.
29 Nisan 2021
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya ben sok icindeyim eşim asiri duskun bana hamileligimi cok rahat gecirdim hic ev isi yaptirmadi diyebilirim. Oructanmi boyle blmyorm ama sadece benm cocugummus gbi daavraniyo sanki
29 Nisan 2021
Behis
(
673
puan)
tarafından
yorumlandı
Umarim ramazandan dolayi böyledir
Diğer türlüsü cok zor oluyor. Kac kere 3 saatlik uykuyla işe gittim ben. Sonra ben bu adama acır mıyım. Sahur yemeğini ona kakaladim hazırlamıyorum
29 Nisan 2021
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Acimama duygisu bndede oldu ya. Sirf bni dusunmuyo ben ne onu dusuncem kqlksin hazirlasin dyorm ama bu dusuncem ne kadar dogru blmyorm tek bildigim aşiri yiprandim daha 21 gunlukken
29 Nisan 2021
Behis
(
673
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen 21 gündür yaşıyorsun bu durumu daha çok yeni ben 3 bucuk yıldır yaşıyorum maalesef artık acımıyorum. O kadar borcun içinde kısmi süreli çalışmaya geçtim umurumda değildi borcu.
29 Nisan 2021
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardjmcin olsun canim valla cok zormus
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Nisan 2021
Tospik
(
3,726
puan)
tarafından
cevaplandı
Doğum izninde degilmisiniz
29 Nisan 2021
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Izindeyim gundus sorun yok ama tek basima bakqmiyorm geceleri cok zorlaniyorm uyumuyo.
29 Nisan 2021
Tospik
(
3,726
puan)
tarafından
yorumlandı
Eğer ağlıyorsa gazı vardır gaz masajı ılık duş iyi gelir ama keyfi uyumuyorsa yapacak birşey yok 20 aylık kızım hala ara ara uyumadigi zamanlar oluyordu heleki ilk 3 ay gece gündüz uyumazdi durmazdi yapacak birşey yok annelik böyle birşey malesef zamanla alışıyor insan bu tempoya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2021
halide.111
(
1,663
puan)
tarafından
cevaplandı
O vakitleri kocam hep horlardı ben ağlardım ya görürdü bi yardım etmezdi,ağız açmazdım o ayrı ama kendi yapmalıydı .... Tbii ben çalışmlyorum ama yorum yapmak isdedim,, o kadar zor lohusalık geçirdim ki bir daha anne olmak isdemiyecek hale geldim
29 Nisan 2021
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende son gunlerde bebegim gece uyqnip uyumazdi artik fqrkli bi odaya gecip agliyorm. Hem dişim agriyo 2 tane kanal tedavisi yqpilcak ve uykusuzluk duzgun beslenememe iyice yiprandim. Ben ise basladigim zaman nolcak blmyorm. Ama cok yiprandm yoruldm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben çalışmıyorum ama çoğu zaman eşim oğlumuzu uyutur nini söyler uyutur süt getirip verir b3n yatarım bazen çok aglaginda tahammül edemim de bazende ben yatarım eşim kalkar yatirir
29 Nisan 2021
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Maşallah benim eşim yorgun oldhgunu soyluyo ama bakin sizi ki ne gzl ilgileniyo iş bna bahane geliyo. Esim tesisatci dogalgaz dösuyo aksama kadarda oruc haliyle perti cikiyo .oruc bitince umarim duzelr
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2021
Rukieye
(
2,123
puan)
tarafından
cevaplandı
Hakkını yiyemem esim çok yardım etdi bazen kendi kalktı ilgilendi bazı sabahlar yanından aldı bebegi oyaladı ben uyyum diye o konuda eşimden Allah razı olsun şimdi 2. Gelcek insallah ondada yardımcı olur
29 Nisan 2021
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben valla korkuyorm 2. Yapmaya . Ne gzl dusunceli benim esimde yukardada yazdm asiri duskun bana ev isi ypmadim hamileligim boyunca ama simdi noldu blmyirm
29 Nisan 2021
Rukieye
(
2,123
puan)
tarafından
yorumlandı
Insallah degişmez ya konuşmayı denedin mi
30 Nisan 2021
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet sabah konustuk işi agir biraz oructan dolayi cok zorlandigini soyledi . Bugun bebegimizle ilgilendi yatip dinlenmemi istedi 2 saat uyudum okadar iyi geldiki bana. Mutfagi iftardan sonrq toplayamadim orayi temizlemis. Degisti dye ödum kopuyodu benim esim asiri asiri düskun bana.
30 Nisan 2021
Rukieye
(
2,123
puan)
tarafından
yorumlandı
Hay maşallah bazen dile getirmek gerekiyo canım bende bazen çok bunaldım derim anlar zaten eşim derim gün içinde yoruluyorum söyle böyle diye o gün oda benim uyumam için zaman verir yardım eder saolsunlar valla erkeklere söylemek gerekiyo
30 Nisan 2021
XxDeryaaaa
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle soylememi bekliyomus.oda bebek dogdugundan beri beni unuttun diye sitem etti. Suan iyiyiz sukur . Arada bi soyleyip hatirlatmak lazimmis gercekten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
23
cevap
525
göst.
Esiniz gece bebeginize bakarken yardimci oluyor mu
9 Mayıs 2022
Diğer
kategorisinde
Bebegim12
(
1
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
can-sıkıntısı
❤muhabbet❤
sohbet
dertleşmek
+2
oy
2
cevap
64
göst.
Tavana Bakarken yüreğimden dökülenler ????
21 Mart 2025
Diğer
kategorisinde
Tayfa 2022
(
1,162
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sohbet
❤muhabbet❤
+1
oy
4
cevap
174
göst.
Tavana Bakarken yüreğimden dökülenler ????
21 Mart 2025
Diğer
kategorisinde
Tayfa 2022
(
1,162
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sohbet
❤muhabbet❤