Kızlar spiral kaymamışsa gayet güzel yerinde duruyor ise hamile kalma olasılığı nedir
Benimkisi yıldır yerli yerinde duruyor canm ekstra başka bişey de yapmıyoruz daha önce de 7 yıl kullandım yine sorun yaşamadım
Teşekkür ederim
Geçen gün kontrole gittim bende yerli yerinde çok şükür doktor dediki korunmak için ek olarak yumurtlama günlerine denk getirme özellikle adet sonrası ilk 6 gün dikkat et dedi sadece takip ederek o günlerinizi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bende :)
Kesinlikle sadece spirale güvenme. Ek olarak geri çekilme yap. Benimki kaydı neyseki geri çekilme yapıyoduk hamile kalmadım. Her an kayabilir güvenme
Düzenli olarak 6 ayda bir kadın doğuma kontrol için gidersen hamile kalma olasığınn%1 canm benm kadın doğumcum bana takarken öyle söyledi. Tabiki buna güvenmiyordum eşimde korunuyordu sonra benden kaydı bende çıkarttırdım
😂😂3 yıl da göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Ben alıp devlet Hastanesi'nde yapacağım. Başta 6 demişti eczacı sipariş verdikten sonra 5 demişti canım
Benmki özeldi kuzum aylar önce 8000 demişti . Keşke 3 yıl değilde 10 senelik olsa 😂😂😂
Keşke canım. Ben bide takarken acı olacak mı ondan korkuyorum 😃
Bana acımıyor demişti kuzum endişe etme acı olsaydı eğer benm doktorum emin ol söylerdi
İnşallah canım doğum kadar acıtmıyordur heralde 😂
Ben 4 yıl kullandım ekstra bi yontem uygulamadik ben güvendim yanj
Bişey sorucam ben 2 buçuk aydır takmışım çok şükür gebelik falan olmadı kaymada yok ama sizs bişey sorucam ben on günde bir adet oluyorum sizdede böyle oldumu
Ya bende olmadı öyle arkadaşlarım da taktırdı onlardada öyle olmadı
Ben spiral kaymadan hamileyim 39 haftalık ekstra geri çekilme yapıyorduk spiral ile Doğum yapacağım spirali alamadılar
Mayıs ayında kontrole gittim haziran da hamileydim doktora kızdım dedi kayma yok zaten binde bir ihtimalle
1,451,229 soru
23,827,507 cevap
318,672 kullanıcı