0 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar ben dün bir misafirlikteydim orda bir amca eşime sana bir sorum olacak dedi babanimi seviyorsun yoksa oglunumu( oğlum bu arada bir yaşında) neyse eşimde çok zor bir soru ben bu soruyu pas geciyorum dedi eşim babasina aşırı düşkün yani herseyini onunla paylaşır ben bu duruma çok bozuldum birde peşine ekliyor diyorki babam beni okutmuş büyütmüş sanki demeye getirdiki tabiki babamı çok seviyorum

Siz olsanız ne tepki verirdiniz 

13 Cevaplar

+4 oy
(4,758 puan) tarafından

Çok yersiz bir soru olmuş. İkisinin kulvarları da farklı. Eş tutulup sorulmamalı. Küçükken bize sorulan anneni mi çok seviyorsun babanı mı gibi saçmalık sorulardan biri gibi olmuş.

(2,303 puan) tarafından

+1 aynen öyle, saçma sapan bir soru olmuş gerçekten ve insanlar bunları sorunca eline ne geçiyor anlamıyorum. 

(4,758 puan) tarafından

Komik de yani, 3 yaşında çocuğa sorar gibi. Ben olsam ikisinin de sevgisi bambaşka ve kocaman derdim geçerdim.

(2,303 puan) tarafından

Ee yani en sağlıklı cevap bu olacaktır tabikide.. İnsanlar bir tuhaf. 

-Reklam-
+2 oy
(5,312 puan) tarafından

Babasiyla mutluluklar dilerdim. Kendi yavrusunu herkesten onceye koyamayan adam benim kocam olamaz.

(1,320 puan) tarafından

Bende böyle düşünüyorum 👍🏻

+2 oy
(3,772 puan) tarafından

Saçma sapan bir soru gerçekten evladımı evlat olarak babamı baba olarak seviyorum. Bir seçim yapmak istiyorsak aynı kategoride olması gerekiyor 

+1 oy
(21,619 puan) tarafından

Bundan daha saçmasını da duymuştum kocanı mi seviyorsun babanı mı diye niye birini çok sevmek zorundayız ki. Bu çok saçma değil ikisine hissettiğimiz duygu da aynı değil ki biri bana böyle bir soru sorsa sanırım durup cevap düşünmek yerine soran kişiyi terslerim  ne saçma soru bu diye 

0 oy
(11,044 puan) tarafından

O an oğlum demesini bekliyordun sanırım 

ama demek ki babasıda kendi oğluna çok güzel bakmış yetiştirmiş sevgiyi sonuna kdr vermiş dost gibi arkadaş gibi büyütülmüş ..herşeyi babasına danistigina göre 

Mesela benim eşim nefret ediyor babasından görünce basım ağrıyor diyo 

sevgisizlik şiddet kumar iflas vs vs babası yapmış artık gormeye tahammülü yok 

Biri bu soruyu benim kocama sorsa kocami öfke tutar kıyaslanamaz oğlum der 

Ama bana bu soru sorulsa bende pas gecerum çünkü benim babam adamdır babaligini sonuna kadar en mükemmel şekilde yaptı yapıyo baba kelimesi kalbimi titretiyo

(14 puan) tarafından

Yok aslında. Babası çok şiddet uyguluyormus çogu zaman da hakaret eder bı tane daha oğlu var onu azarlayanmiyor ama bunu yerin dibine sokuyor

(11,044 puan) tarafından

Aa o zmn nesi zor bu sorunun hiç düşünmeden oğlum demesi gerekiyormuş gerçekten şaşırdım valla 

Acaba utandı mi beni yadirgarlar diye mi pas dedi

(14 puan) tarafından

Baba tarafı akrabası sordu onu belkide ama kocamda utanma yoktur yani o an ne söylenmesi gerekiyorsa onu söyler çekinmez hickimseden

(11,044 puan) tarafından

Kocani çözemedim kim olsa oğlum der 

0 oy
(240 puan) tarafından

Yani böyle eski kafalı insanları asla sevmiyorum böyle düşüncesiz ve yersiz bir soru olamaz ya sizin en büyük hatanız o ortamda olmanız 

0 oy
(743 puan) tarafından

Soru saçma eşinin cevabı saçma iki apayrı seyler ne yani ne bekliyor 1 yaşındaki çocuktan onun bakışı yeyer ya oğlum brinyana babam bir yana yani

0 oy
(998 puan) tarafından

Evlat herşeyden önce gelir. Aile ne kadar iyi olursa olsun. Evlat insanın canının içidir. Şimdi çocuk küçük ama anlıycağı yaşa gelse eşin oğlum derdi . Şu an şartlar eşit değil. Ha bide böyle soruyu hangi akılsız sorar ki . 

0 oy
(3,222 puan) tarafından

Bu ne hadsiz bir soru . Küçükken annene mi babanı mi daha çok seviyorsun diye soruyorlardı. Büyüdük buna mi evrildi şimdi bu soru. Insanlar beyninden sorunlu gerçekten.

0 oy
tarafından

Canım evlat başkadır emin ol seçim haki olsa evladını seçer doğanın kanunu bu 

0 oy
(14,562 puan) tarafından

Bence buna takilmamalisin neden babam desin veya neden illa birini seçmek zorunda kalsın. İkisinin hatta herkesin yeri ayrıdır. Çocuğunuz sizin bi parçanız. K.pederin sesini yükseltip vurmaya kalksa emin ol herkesten önce esin babasına cephe alir.

0 oy
(4,847 puan) tarafından

Çok saçma koskoca adamın kalkıpa babanımı çok seviyorsun yoksa oğlunumu demek ne gereksiz bir soru . 

0 oy
(1,341 puan) tarafından

Ne sacma ya baba baska evlat baska ikisi de can ciğer secilir mi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
22 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 593 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 140 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 670 göst.

Kategoriler

1,453,533 soru

23,858,882 cevap

320,258 kullanıcı

...