Minicity den bayramlik begendim ama daha once hic almadim alanlar memnun musunuz
Az önce geldi bayram için değil yazlık almıştım kızıma güzeller kalıplar küçük ama onu göz önünde bulundur
Cok guzeller güle güle giysinker simdilik bayramlik alayim sonra yazlıklar
Kizim 3 yasinda sizce kaç beden almalıyım
Minyon bir çocuk mu yapılımı
Benim kızım 4 buçuk yaşında 104 cm 18 kilo bu aldıklarım 7 8 yaş aldım ancak olurlar
Boyu 95 kilosu 15.5
5 6 yaş al canım
Ben aldim cok cok begendim zaten surekli alirim ordan tam beden al
Kargo cikiyor mu tam goremedim kargo ücreti nj
Birkaç kere almıştım canım bedeni küçük oluyor bilgin olsun 2 3 beden büyük al
Kızım iki yaşında değil kalkıp üç yaş aldim kalıbı dar geldi ürünleri güzel ama kalıpları aşırı dar
Kalıpları küçük fiyatlar uygun kalitesi ise aman aman degil
Ürünleri çok güzel ama kalıpları dar fiyatıda gayet uygun bence
Bir beden büyük alın ☺️ kalıpları dar oluyor
Hiç memnun kalmadım. 9 yaş yazoyor ama 5 yaşa anca olur. Çok çok küçük kalıplar. Nerenin 9 yaş çocuğu bilmiyorum bide kzıım zayıftır yani
Zıbın aldım çııtçıtlsr yerinden koptu. Taytlar dikişleri söküldü asla tavsiye etmem
Adan zeye oradan alışveriş yapıyorum ogluma yeni doğacak bebegime. Yenime hediyeler oradan alıyorum cok kaliteli yazlık kıyafetlerini oradan dizdim aralık ayında
Kalite olarak illaki düşük
Bi de bedenleri ya büyük ya kucuk oluyor
Diğer türlü uygun
Çok dandik ya kalıpları küçük ve yikandiginda aşırı soluyor rengi. Ama gündelik evde falan giydirecegim biseyler arıyorsan uygun fiyatlı
Ben sürekli alışveriş yapıyorum memnun kalıyorum. Bedeni küçük gelirse iade yapıyorum hiç sorun yasamadim. Sadece bir iki beden büyük sipariş etmek lazım
Kalıpları küçük 4 yaş kızıma 7/8 yaş alıyorm
1,441,447 soru
23,693,747 cevap
311,176 kullanıcı