+1 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından

Ufak bir tartışmamızda eşim benimle küsüyor haftalarca günlerce konuşmuyor iki gün önce de normal bir tartışmamız oldu benimle konuşma dedi hiçbir şekilde sesini duymak da istemiyorum dedi hiçbir suçum da yoktu açıkçası eskiden bir konu üzerinde tartışmıştık ben de ona mesajlar atmıştım o da mesajları 3 aydan sonra yeni görmüş sevmese de görmüş herhalde o zaman attığım zaman dikkatimi almamış okumamış mı bilmiyorum yeni okumuş ve gelmiş bana diyor ki böyle mesajlar atmışsın bana hiçbir şekilde benimle konuşma muhatabı olma ben de dedim ki o zamanlar tartıştık ben de o mesajları attım diye yani o zaman kaç ay geçti üstünde niye şimdi uzatıyorsun ki insan sinirliyken konuşabiliyor mesaj atabiliyor içini dökebiliyor dedim üç dört gündür benimle konuşmuyor bu durum beni o kadar çok üzüyor ki çok yıpratıyor nasıl dayanacağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum

9 Cevaplar

+1 oy
(259 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun kusura bakma ama çocuk gibi aylar sonra neden yaptın demek garip. Sanki roller değişmiş biz kadınlar çok takılırız normalde. Bence aranız bozuk değilken böyle hoş bir sohbetin arasında güzel dille ne kadar üzüldüğünü anlat 

(105 puan) tarafından

Ailede var küsüyorlar kayın pederimde kaynanana küsüyor konuşmuyorlar bazen eşim kaynanam  tarsiktiklari zaten  konusyorlar  birbirleriyle 

(259 puan) tarafından

Demek ki öyle büyümüş. Onu doğru sanıyor olabilir ya da normal geliyor konuşmamak Allah yardımcın olsun zor adam :)

-Reklam-
+1 oy
(150 puan) tarafından

Eşin çocuk mu pardon ergen tam ergen.Hadi sevgiliyken de saçma ama evlisiniz artık.3 4 gün küs kalmak nedir .Aynı çatı altında eşinizle konuşun başka derdin mi var senin diye .Erkekler affedersiniz tam ö.k.ü.z siz karşınıza alın konuşun biz sevgilimiyiz ne bu trip diye insanlar konuşa konuşa anlaşır.Eğer ki bir daha bu böyle konuşmayacaksan hiç konuşma derdim.Bende onunla konuşmayı bırakırdım.

(105 puan) tarafından

Canım canım benim eşimin babası da küsüyor annesi de öyle yani bunlar daha adet yani küsüyorlar günlerce konuşmuyorlar birbirleriyle eşim de bana aynı öyle yapıyor yani konuşmama cezalandırıyor beni yani beni cezalandırıyor beni üzmek için yapıyor

(150 puan) tarafından

Ceza yöntemin yanlış diyip al karşına konuş ya konuşmadığımız zaman sana yada bana birr şey olsa birimiz diğerimizi kaybetse ölse o zaman  pişman olmayacak mısın o trip attığın konuşmadığın zaman mutlu mu olaacaksınv viccdan azabı çekmeyecek misin diye konuş

+1 oy
(5,496 puan) tarafından

Eşin ergen sanırım 

(105 puan) tarafından

Beni kendince cezalandırıyor 

+1 oy
(323 puan) tarafından

Herkeste tuhaf bir huy var, erkekler için konuşuyorum özellikle. Benim eşimin abisi de öyleymiş, eltim anlattı daha geçen. Birşeye kızsın hemen kusermis, yazıp etmezmis, konusmazmis direkt yok sayiyormus. Kız alışmış o gülerek anlatıyordu. Tabi alisilmasi gereken bir durum değil kesinlikle. Eşim de öyle arada kusunce biraz olgunlas artık diye sitem etmiştim çok bozulmuştu, olgun biriyle evlenseydin falan yaptı hatta büyüdü tartışmamız. Sonra herhalde düşünmüş, sindirmis bu aralar çocuksu hareketlerini azalttı. Sen de onu silkeleyecek birşeyler söyle belki toparlanır. Ya sen kaç yaşında adamsın, bu yaptığını çocuklar yapıyor ancak. Biraz olgun olsan keşke falan yap, umarım işe yarar

(105 puan) tarafından

Canım ben eşime desem ki biraz olgunlaş niye böyle yapıyorsun dediğim zaman o da bana söylüyor ki sen söyleyeceksin yapacaksın ben de hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım bana verdiği cevap bu

(323 puan) tarafından

Benim eşim çok dik başlı canım. Burnumdan getiriyor bazen. Kayınvalidem bana heo der ki, baktın sınırlı sana satasiyor. Git mutfağa çay koy kahve yap önüne koy, o seninle konuşana kadar da hiç konuşma. Sabır edip böyle yapınca sınırı, saldırganlığı geçiyor. kendi gelip konuşuyor. Ama ben cevap verince bizim evde kıyamet kopuyor. İlk başta asla alttan almazdım ve biz ayda bir büyük kavga ederdik ben kayinvalidemi arardım gelip beni alırlardı. Eşim geceye kadar dışarıda gezerdi veya ise gider annesine gelirdi, bizi orada baristirirlardi. Sonra ailede çok kötü bir imaj çizdiğimi farkettim. Eltim bile hadsizce gelip sizin de kavganız bitmiyor vs dedi hatta bir gün. Sonra bilerek alttan almaya başladım. Sakinlesince kafamdakileri tak tak söylüyorum, hem ben rahatliyorjm hem konu büyümüyor 

+1 oy
(2,186 puan) tarafından

Babaannem küsen erkekten hayır gelmez der

+1 oy
(1,131 puan) tarafından

Şu videoya bı göz at canım. Küsen adam çekilmez benim şahsi görüşüm git annenin evine bu küsme huyundan vazgecene kadar dönmeme kararı aldığını soyle küsme çocuk davranışı psikologların da söylediği gibi.

+1 oy
(827 puan) tarafından

Onu öyle bı görmezden gelki yokmuş gibi davran. Ne halt ettgini anlasin. Gerekirse aylarca konusma. Gittigin geldiğinin yediğin içtiğin hiç bir şeyden haberi olmasin. Böyle eşim bana kusunce ona yemek vermem çamaşırlarını yikamam dedigini duymam sonra kendi döner peşimde askm özür dilerim aşkım ozur dilerim diye 

(105 puan) tarafından

Benim çok kötü bir huyum var ben asla gitmem ne yaparsan yapsın bana ben istemiyorum o konuşunca okula gitmeye kapanıyorum böyle biliyorum

(827 puan) tarafından

Bsi anlamadım desem 

+1 oy
(4,084 puan) tarafından

Iate bu yuzden olgunlasmadan evlenmemeli kimse yasi basi gelince askere gidip gelince agedersiniz azip kudurup bela bulmasin diye olgunlasmamis cocuklarini evlendiriyolar sonuc elin kizinin basi yaniyo 5 yasinda gibi suna bak benimki de oyleydi bak sana soyleyim ben alttan aldikca daha nazlandi daha nazlandi ben en son patladim simdi korkusundan bisey diyemiyo alttan alma sende o zaman yeter aldigin kac yasindasin sen gecmis gunun hesabini simdi yapiyosun de ne yazmistin ki mesajda icerikde onemli tabi de ne olabilir yani 

+1 oy
(22,473 puan) tarafından

O yokluğu ile beni cezalandırdığını sanarken yokluğunun baba ödül olması şokunu yaşatırdım :) gerisi onun sorunu 

(105 puan) tarafından

Aynen canım 7 senedir bana böyle yapıyorsun çıt çıt kendin de cezalandırmaya

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 315 göst.
0 oy
2 cevap 334 göst.
0 oy
8 cevap 543 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (621 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 560 göst.