Kendimi çok yalnız hissediyorum 🥲. Annemlerde bu sene bayrama gelemeyecek … İftara da kimsem yok öyle gidip gelebileceğim ne güzel menüler yapıyorsunuz maşallah kız beni de davet edin 😂Benim gibi gurbette böyle yalnız olan var mı ?
(Bu bir can sıkıntısı postudur )
Keşke yakın olsaydık sana güzel bir Antep sofrası kurardım 😄
Ayy bayılırım kız doğu sofraları enfes oluyor
Duygucum ben geliyorum on güne yoruma salça olayım 😂
Benim yerime de ye sevgi 😂
Bende gidiyorum on güne Maraştayim 😄
Bizde bayramlık geliyorduk 😂
Cana yakın birisin aslında oralarda kuramadın mı komşuluk falan
Canım komşularım konuştuğum insanlar var ama oğlumdan dolayı evim temiz kalmıyor yetişemiyorum onun hızına yani evi her gün toplu 4 4 lük temiz olan annelere çok özeniyorum gerçekten
Aynen valla benm de öyle o yuzdrn gıtme gelme durumu pek olmuyor. Brn bakmam kimin neresı pis dıye de hele ki cocuklu ınsana. gelen bakyodur illaki
İşte insanlar bir olmuyor ki alışık olsam mesela umursamam ama ilk davetler özenli olur ya hani daha beceremedim o kıvama gelemedim 😂
Bebekamin gel koş
Ayyy ne yapcen beneeee jdjdjdj
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer kız ellerine sağlık ❤️
Olmaz sen kıymetli.misafirsin ne istersen yaparız.🥰
Gel bana canm istanbuldaysan :)
Ay sende çok kafa dengi bir insansın gelmek isterdim ❤️
Gel gel bana gel yemeğe, yemekten de sonra annenlere çaya gideriz🤣
Hahah sana yazın enfes günler ayırdım 😂
İnşalllah kuzum inşalllah 😍
🥰🥰🥰
🥹 bir kaç sene önce olsaydı buyur ederdim
Ben Konya da yaşasaydım görüşürdük kız ❤️
Görüştüğüm ilk ve tek kişi olurdun büyük ihtimalle 😂
Yaa teşekkür ederim 😂❤️. Ben arkadaşlık yapmayı seviyorum insanlarla sohbet etmeyi gezmeyi eskiden de öyleydi şimdi ana olarak çocuklu analar tercih ediyorum 😂 börek kek yapardım komşulara dağıtırdım falan senle olsak şu an beraber yapardık yerdik bilgi aktarımları gerçekleştirirdik 😂❤️
Ben çok kazık yeyince güvenim kalmadı 😂
Aman bende yedim kazık biri gidiyor biri geliyor boşver 😂
Gel sen bize bende gitmiyim gorumceke
Ayy keşke … neyseki benim öyle problemlerim yok
Benimde pek yok ramazan ve bayramlarda artık mecbur kaliyom
Neyse gelip geçmiştir
Geldim evdeyim bebemi uyutuyom:)))🤣
Valla geleceğini bilsem hemen konum atarım canısı 🥹🩷🫶🏻
Biliyorum bebeğim teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Rica ederim inşallah birgün nasip olur canısı ❤️
İnşallah ❤️🌺
Burada ne akraba var ne kimsecikler ne erkek. Gel beraber edelim evin içine bacı. Sana lahmacunla içli köfte de yaparım.
Ayy Fethiye de çok güzel yer Sakarya biraz sakat yer diye okuyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Fethiye de sakat fakat kurtarır yanı var, Sakarya da sakat benim için pek kurtarırı yok. Fetihyeyi tercih ederdim ki inşallah seneye oraya döneceğim
Fethiye ye gidersen hop damlarım yanına 😂❤️
Beklerim canım her zaman ❤️
Teşekkür ediyorum ❤️❤️❤️🌺🌺🌺
Koca tepsi haşhaşlı revani yaptım anneme gidiyorum sende gel idiloşum ☺️
Ayy ne güzel ellerine sağlık ❤️ benim yerime de yiyin şifa olsun tatlınız ❤️🌺
Bu akşam oğlum ile başbaşayım sadece makarna yaptım :)
Afiyet olsun şifa olsun paşaya ❤️ bende BİM’den şu mini börekler varya pide onlardan aldım etli ekmek yemeyen çocuk nin pidesi yiyor enteresan 😂
Ahaha bizim çocuklar bir acayip:)
Valla hem de ne acayip
Gel canım Karadenize gel benimde burda davet yapacağım kimsem yok ne kadar zor olduğunu anliyorum
Artvin canim
Bende Bayburt 😂
Keşke yakın olsaydık idil iki konmalı iyi anlasirdik
Keşke bacım keşke ya valla yalnızlık Allah a Mahsus lafı çok doğru
Evet canım çok haklısın vallahi
Egedeysen davet edeyim seni canım nerde yasiyosun
Karadenizdeyim canım taaa Bayburtta 😂 ama bende egeliyim denizliliyim ah ay ne güzel ❤️
Ooo çok uzak canım ya ❤️ yazın falan gelirsen beklerim gerçekten Manisa bizimde
Çok teşekkür ederim canım benim Allah sana da ailenede güzel gönlün gibi hayat yazsın ❤️
Amin cümlemizinkine inşallah canım benim❤️
atla gek kiz bize😆
Hemen konum 😂😂😂
Yakın olsaydık keşke ben seni davet ederdim
Abla iki dk tuvalete gittim 😂
😂😂😂😂 kız bu oğlanlar neden böyle
Dolaptan erişteyi almış bir güzel oturma odasıyla mutfağa döşemiş bende diyordum ki tezgahı toplayayım da şöyle kahve yapayım annemleri arayayım yok anam haram bana haram şimdi ev süpürcem mesela of of
Kolay gelsin canım sana bende paşamı yıkacağım kafasına hurma yapıştırmış Her yer yapış yapış 😂
Hhhhha jdjdjdj teşekkürler ablacım sana da kolay gelsin 😂
Anaaaa kız deli atla gel bana hadi güzel bı Konya sofrası kurayım sana su böreği bamya yoğurt çorbası sarma dolma saç arasi 😁😁
Abla mayısta oradayım bak damlarım 😂
Damlamayan bak büyük konuşurum haaa ona göre
Bamya çorbası yaparsan geliririm 😂
Keşke istanbulda olsan da seni ne güzel ağrılarım be bacım ❤️🧡
Ay çok teşekkür ederim bebeğim ❤️ eşim İstanbul’u hiç sevmiyor ya hiç orada olamam galiba belki tatil gezme için falan adamın alerjisi var hdjdjd
Aman aman gelmeyin bende kaçacak delik arıyorum burdan harbiden yaşanacak hali kalmadı.kafamda Balıkesir var ah keşke olsa da gitsek ya
Balıkesiri herkes çok övüyor ya
Eşimin hayali ya bikere tatile gittik bayıldım ya sağın orman solun kumsal gökyüzü mavi ohh miss ya turanli özellikle
Ben o kadar detaylı bilmiyorum hiç gitmedim ama çok güzel olduğundan bahsedildiğini çok duydum
Çok uzaksın be 😂
Uzak olmasan benden bıkardın sevgi git artık diye ndndndjjs emaaa gitmezdim snnsns
Ahaha sorun yoktu be 😂 ben tatil konseptinde agirlayabilirim geleni
1,486,519 soru
24,302,179 cevap
344,097 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın