İki kaybım var benim biri beş aylık biri sekiz haftalık düşük yaptım ama cinsiyetleri mi hep rüyamda görüyorum ilki kızım sancı verdiklerinde o ağrının içinde simsiyah saçları ile gelip benimle vedalaştı ben çok iyiyim dedi büyük bir ağacın tepesinde oturuyordu. Diğeri ise bir oğlan olsa gerek bugün gördüm kucukucuk bir oğlan çocuğu ellerimden kayip gitti . Allah diğer çocuklarıma ömür versin ama gerçekten evlat acısı çok başka hiç geçmiyor
Allah sana sabırlar versin inşallah gerçekten bu dünyada tarifi olmayan tek şey evlat acısıdır bunu ben de çok iyi bilirim
Okurken tuylerim diken diken oldu, Cennette sana sefaatci olacak evlatlarin var Allah in izniyle. Baska cocugun var mi? Yoksa Rabbim kucagini bos birakmasin, saglikla gelsin
Var canm Allah razı olsun
7 haftalık düşük. Yeni doğan 2 günlük bebegim, sonra yine 8 haftalık düşük. Kimyaselleri saymiyorum bile. Ilk düşük yaptigimda çok aglamistim sonra 2 günlük bebeğimi kaybedince acinin gerçekten ne oldugunu anladım. Sonraki 8 haftalık düştüğünde şükür ettim sadece. Rabbim biliyor ya 2.5 sene oldu onu kaybedeli hala acısı geçmiyor
Rabbim sabır versin benimde biri on yıl oldu biri dört yil
Ahh çok zordur eminim. Cennet kuşlarimizla kavuşuruz inşallah
1,514,128 soru
24,693,027 cevap
368,446 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın