+2 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (1,305 puan) tarafından

image

image

image

Kızlar merhaba içim bugün biraz buruk babamı kaybedeli 2 buçuk sene oldu babamın bazı eşyaları var bunlar 

Eşofman takımı son giydiği 

Takım elbisenin ceketi yine son giydiği 

Kemeri cüzdanı 

Azıcık bozuk parası 

Sigarası 

Suyu 

Bunların hepsi babamın son kullandığı ve kokusu üstünde duran eşyaları ben bunları bi poşete koydum kokusu gitmesin diye hiç açmadım ara ara açıp koklayıp geri kapatıyorum 

Bugün yine açtım sigara paketi ezilmiş biraz yıpranmıştı çok üzüldüm hala daha etkisindeyim 

Bende bi kutuya koyma kararı aldım ama kıyafetlerinin kokusu kutuya koyunca gider mi diye düşünüp korkuyorum 

Sizce kutuya koyarsam üstündeki koku gider mi çünkü buram buram babam kokuyor gitsin istemediğim için poşetten bile çıkarmadım 

Eğer gitmez derseniz hangi kutuda daha iyi muhafaza edebilirim metalde kutu mu ahşap kutu mu bez kutu mu hangisinde kokusu durur gitmez bana yardımcı olur musunuz lütfen 

3 Cevaplar

+1 oy
(8,379 puan) tarafından

Canım maalesef kokusunu ömür boyu saklayamazsin 2 buçuk yılda iyi muhafaza etmişsin yine. Kutuya koysan havasızlıktan farklı kokmaya başlayacak. Dolap içine katlayıp koysan bir süre daha kokusu kalır bence. 

(1,305 puan) tarafından

Hiç yıkamadım canım poşette hava alacak boşluk bile bırakmadım dolabın içinde duruyor kokunun gitmesininden korktuğum kadar hiç bişeyden korkmuyorum ya :( 

-Reklam-
+1 oy
(1,343 puan) tarafından

Öncelikle Allah sabır versin. Bence yine poşette dursun daha iyi muhafaza edilir kokusu. Ahşap sandıklar vernikli oluyor vernik kokusu siner kıyafetlere. Şu ici kartonlu hurçlar var sert oluyor onlardan al bence 

(1,305 puan) tarafından

Evet bende kutu kokusu siner diye korktum canım olur da hava falan alırsa kokusu bir süre sonra gider mi acaba diyorum çünkü poşette hiç gitmiyor kokusu poşete de sindiği için koku ilk gün gibi duruyor 

(1,343 puan) tarafından

O zaman hiç kutuya geçme ezilen sigara paketi içinde üzülme başka birşey yoksa ezilecek öyle dursun 

0 oy
(148,150 puan) tarafından

basin sagolsun kiyamam sana🥺 malesefki kutuda durmaz koyarsan bi sure snr havasizlikdan kotu kokar en guzeli dolaba koyman oda her actiginda gozunun onune geliyo🥺 bende senin gibiyim anahtarligini kullaniyorum son parasi cuzdanimda🥺🥺🥺🥺 giyimi dolabimda 

(1,305 puan) tarafından

Sigara paketinin ezildiğini görünce içim cız etti kalbim ağzıma geldi resmen çünkü son hatırları ben yıkanmadan aldım bu eşyalarını geriye kalan büyüm kıyafetleri yıkandı bir kaç tane kardeşlerim ve annem aldı geriye kalan hepsi yardım için gitti annemlerde duranların kokusu yok sadece bendekilerde var :( hani 2 buçuk sene geçmesine rağmen hala kokuyor poşete koyduğum için sanırım gitmedi kokusu kutuya koyarsam belki gider diye düşünüp korkuyorum ama böyle de çok kırışık kıyafetleri ütü bile yapmak istemiyorum rabbim sabır versin aniden kaybettik hiç aklımdan çıkmıyor gençliğinin son dedeliğinin ilk demleriydi:(

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 238 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nimbus (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 327 göst.