+3 oy
529 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar içimi size dökmeye geldım daha öncede yazdım ama sıfremi unuttum kaynanam amelıyat olcak belinden beline vida takılcakmış kaynanam esınle ayrı tek yaşıyor çalışıyordu şuan görümcemde kalıyor oda çalışıyor kaynanamı hıc sevmıyorum ıkı gün bende kaldı herseye karışıyor alttan Altan laf sokuyo zaten evlendıgımızde çok şey yaptı bana ıyıce soğudum esım annesıni yanına almak ıstıyor ..bende ıstemıyorum kaynanamın 400 bın borcu görümcem hep karttan harcamış kaynanama borçu kıtlemıs bende esıme annesınle asla yaşayamayacağımı beyan ettim ama eşim anlamıyor kapıya atamam dıo gıtmıs annemı aramış demıs böyle böyle benım annemde kızım dıyor kı ıkı gün bende kaldı herseye karışıyor eger yasıycaksa cenesını tutacak ben karışamam demıs ben bakmak ıstemıyorum size yaşadığım olayı anlatmak istiyorum ben evlendıgımde bunlarla bir yasıycaktım olaylar oldu kaynanam eşyalarımı toplayıp kapının onune koydu eşyalarımı vermedı altınlarımı aldı kardesı eşımı dolandırdı annesınden okadar nefret edıyorum kı evliligımi bıtırırm genede kaynanamı yanıma almam 

15 Cevaplar

+5 oy
(3,145 puan) tarafından

Bakmak zorunda değilsin eşinde bunun için seni zorlayamaz ha bakarsan sevabı var elbet ama sen kesin dil ile yapamam edemem diyorsun bu da çok doğal canını yakan birine bakmak zorunda değilsin net 

(2 puan) tarafından

Eşim çok zorluyor anlatıyorum anlamıyor evde sureklı kavga zaten tır şöförü 1 haftadır eve gelmıyor konuşmuyoruz  bıde vp durum profil resmını benı kırpıp kendını koymuş 

(3,145 puan) tarafından

Eşin annesinin sana yaptıklarını görmedi ki yada anlamak mi istemiyor, 

(2,946 puan) tarafından
+3

Ay bide eşin tir şoforuymuş kusura bakma eşin çok uyanik valla resmen annesini sana kitleyip huzur içinde yasayacak uzun yola gidicek sende anasiyla evde kafayi yiyeceksin oh ne ala memleket

Bu erkekler kendilerini ne saniyorlar anlamiyorum çok istiyorsa işten ayrilsin kendisi baksin anasina el kizina kitlemek kolayina geliyor tabi

-Reklam-
+4 oy
(546 puan) tarafından

Yanına alma evinde kalsın yemeğini yap önüne koy herkes kendi evinde kalsın 

(2 puan) tarafından

Canım esım dıyor ben ıkı evemi bakacak annem çalışamaz dıyıp duruyor bende. Istemedıgımi gelırse bu evlılık bıter Dedım 

(546 puan) tarafından

İyi demişsin de kaynanan kira da mı  emeklisi yok mu 

+3 oy
(2,946 puan) tarafından

Yani ben boyle olaylarda direk eşime sorarim sen benim anneme bakarmisin? Ayni evde yasarmisin 

Hiç sanmiyorum kabul edeceklerini o yuzden kimsenin fitne fucur annesiyle yasamak zorunda degiliz 

Ay yatak odasina bile karisiyorlar utanmasalar aramizda yatacaklar bende yasadim ayni durumlari 1 bucuk yil sabrede bildim malesef 

(2 puan) tarafından

Ay ağzına sağlık o kadar haklısınkı benım annem kaç kez amelıyat oldu esım bı gün  olsun anneme gel demedı zaten geldıklerınde rahat edemedıgını söylüyor du

+2 oy
(148 puan) tarafından

Canım beline vida takılacak kendimden biliyorum kalçadan ameliyat olduğumda indir kaldır tüm annemdeydi çok zor bı insan yükü eşin birakip ise gidecek sen cocugunla veya tek başına hem evin işi hem kaynanan zor olur Allah rızası için bakarsan o ayrı senin vicdanına kalmis

(2 puan) tarafından

İlk tane çocuğum var canım bırı 1 buçuk dıgerı 4 aşırı yaramazlar çok yoruluyorum zaten doğru söylüyorsun kesınlikle bakmak ıstemıyorum kendı evınde kalırsa gene temızlık yemek yaparım ama evıme almak ıstemıyorum çünkü ne söylese bana batıyo

(148 puan) tarafından

Canım bak kendi annen bile olsa düzenini değiştiriyor ki kaynanana ne diyeceksin herşeye karisri bak yemeğini yapıp evini temizlersin akşam yuturdubuz bı kaç güne toparlar

+2 oy
(1,474 puan) tarafından

Aklın varsa bacım kaç kardeşlerse dönüşümlü bakın

Her ay birinde kalsın.

Ben de 5 yıllık evliyim.yemediğim azar laf söz kalmadı.

Doğumdan sonra hastalandım annesi bana ***** dedi

O da ameliyat oldu sonra mecbur dönüşümlü baktık 

Tabi sonra herkes evli evine.

Bak onun için kocanla kötü olmana değmez.

+2 oy
(4,623 puan) tarafından

Zaten bakmak zorunda değilsin canım 

Esininde ısrar etmeyeceksin hakkın yok 

Evet annesi olabilir ama sana yukleyemez seni mecbur edemez 

Ayrilsan da sonuna kadar haklısın 

+2 oy
(22,005 puan) tarafından

Toplasın eşyalarını o annesine taşınsın ben bakmam isteyen vicdansız desin isteyen ne derse desin. Eşim kirasını versin gitsin evine temizlikçi tutsun yemek alsın götürsün zerre umrumda olmaz ama bana bizimle yaşasın sen bak diyemez. Bir kez yaptım pandemi de 1+1 evde yeni evli iken cümbür cemaat yaşadım 4 5 ay benim ailemin yaninda da Allah razı olsun kızınızdan demek yerine bana hep oğlum kızım baktı dedi 

+2 oy
(516 puan) tarafından

Geçici bir süre mi kalacak öyleyse Allah rızası kocanın hatrı için bak bence hepimizin anne babası evladı var kimin kime muhtaç olacağını Allah bilir bir süre dayanabilirsen ne hoş olur 

+1 oy
(2,511 puan) tarafından

Ben kimseyle aynı evde yaşayamam. Kendi ailemden biri olsa da istemem. Ya karı koca ilişkisi kalmaz. He çok sorun olursa aynı mahalleden ev tutarım sürekli git gel yaparım. Ama akşam olunca evde kimseyi istemem

+1 oy
(2,607 puan) tarafından

Dinen kaynanaya bakmaya mecbur değilsin.Ben vicdan yaparım bakarım diyorsan o senin kişisel görüşündur birşey diyemem ha bana sorsan o çenesini tutmadığı sürece benle aynı evde barinamaz bilir de barinamicagina.cene tutmak şart....

+1 oy
(692 puan) tarafından

Ne kadar kalacak sizde? 

+1 oy
(3,706 puan) tarafından

Evet kapiya atamaz o zaman bi zahmet kaynanan cenesini tutacak elden ayaktan dusmus bakima muhtac hale gelmis hala rezillik pesinde suna bak artik buyukler buyuk degil valla ben anlamıyorum idare edersen alttan alirsan sabredersen cok mukafatlari var ama yapmak zorunda degilsin madem skaynanan ben duzelmem diyosa sende bakmam diyosan o zaman evlat olarak bakici tutacak temel ihtiyaclarini bakici yapacak alti alinacaksa yemegi pisecekse evi dami temizlenece banyosu yapilacaksa bunlar bakicinin gorevi evladi olarak sık sık gidip kontrol edecek bi ihtiyacin var mi diyecek hastalandiginda doktoruna götürecek yeri geldimi yemegini yedirecek esin kendisi baklakla sorumlu sen degilsin ha ben olsam bakardim ama sen bu kadar net istemiyosan bisey diyemem 

+1 oy
(8,514 puan) tarafından

Başka bakacak kimse yok mu. Eşini de anlıyorum seni se anlıyorum ikinizde çok haklısınız. Kaç kardeşler kendi evinde bir bakıcı tutun tüm kardeşler para versin 

+1 oy
(272 puan) tarafından

Yanlış anlıyorsanız anlayın nasıl insanlarsınız ya anneniz bu halde olsaydı bak bu dünyanın diğer dünyasıda var sende birgün yaslaniceksin ne ekersen onu biçersin Sen anneni dışarıya atar mıydın herkes kaynanasından çekiyor inan senden daha fazla çeken senden daha fazla nefret eden insan var ama bu kadar vindansızlik olmaz ilerde bu hale düşüceğini hayal et Yada annende bu halde olabilirdi gerçekten İnsanlık nereye gidiyor yazık Allah affetsin Annen olsaydı kıyamet kopardı ama

0 oy
(651 puan) tarafından

Normalde günah derdim ama kadın senin canını yakmiş kesin tepene çıkar sakın kabul etme.

Ayrıca kızı ne güne duruyor hadi başka evladı olmasa neyse birde parasını yemiş şaka gibi.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 400 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 558 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 691 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 973 göst.