0 oy
167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Şimdi bizden yola çıkarak söylüyorum sizde nasıl

Kocam gil 9 kardeşler 

Kayınpeder iki evlilik yapıyor ilk eşinden 3 çocuk 

İkinci eşinden 6 çocuk oluyor 

İlk eş vefat benim kocam ikinci eşinden büyük oğlan 

Benden önce gelen üvey büyük gelin 

Sonra ben öz büyük gelin olarak adlandırdılar

Ama asla ayrımcılık yok eltimle aramızda

Kayınpeder ilk eşinden olan oğlunu pek sevmez aksina hakaret eder eltimide hiç sevmezlerdi sürekli tartışma olurdu daha binlercesi 7 senelik birlikten bahsediyorum bundan tam 3 sene öncesi yani neyse

Benim eşimde çok sevilen aile ortamında popiler olan e haliyle beni de el üstünde tutarları çok sevilen herşeyimi de yaparladi  bana da iş  yaptırmazdı kaynana kayınpeder 

10 senedir hala devam eder bu ayrımcılık gerçi 4 elti olduk hala beni ön plana atarlar işte Dilan şöyle Dilan böyle hep beni savunurlar büyük eltim hariç digerler benimle konuşmaz burda benim ne suçum olabilir

Oğlunu sevmeyenin karısınıda sevmezler 

Hepte beni eleştirirler 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Cok gıcık birşey kaynanam eltimi doğduğunda gözüne kestirmiş. 28 yıllık gelin yeri gelir ağızlarına eder ama fındık zamanı fındık toplar bahce işi yapar diye herşeyi ona alırlar ona yaparlar. Biz kiracı ver uzaktayız gene onlarda yoklar bize verin derler. Kocamın bana aldiği eşyalarda gözleri kalır. 

tarafından

Eltinle kaynanan akrabamı🤔🤔

Doğduğu günü biliyor ve kabullenmiş 

tarafından

Akraba değilller

tarafından

Ama oğlunu sevmeyen gelini de sevmiyo lafı gercekten doğru

tarafından

Kesinlikle öyle 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

tarafından

Benim eşimi cok sevmezler ondan beni de sevmezler sadece anne babası öyle geri kalan akrabaları eşime aşırı düşkün ve beni de çok severler anlatırlar ederler eltim ve kaynımı fazla anlatmazlar

-Reklam-
0 oy
(8,689 puan) tarafından

Senin bir suçun yok ama onlarında bir suçu yok. İster istemez bir sevimsizlik olur böyle durumlarda. Çok görme sende takılma ne güzel el üstünde tutuluyorsun zaten eltilerinde tutmayı versin 😄

tarafından

Öyle tabiki ama mesela 7 sene Birlik oturduk o eltimle aramızda gram kavga olmadı bana iş yaptırmazlardi eltim yapardı ben hep ona yardım ederdim aramziz hala maşallah çok iyidir her konuştuğumuzda kaynanamı çekiştiririz😁😁😁😁😁 ama diğerleri kinci konuşmuyorlar 

(8,689 puan) tarafından

Onunla aynı evde yaşamışsın birlikte bir şeyler paylaşmışsın sonuçta senin hakkında az çok fikri var ama diğerleri öyle değil 

tarafından

Evet onlar evlenir evlenmez evleri hazırdı direk evlerine geçtiler düğün akşamı biz eltimle kaliyoduk 😁

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 310 göst.
0 oy
20 cevap 1,177 göst.
0 oy
3 cevap 261 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busrais (470 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,012 soru

24,295,309 cevap

343,754 kullanıcı