+2 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (12,028 puan) tarafından

Ya kizlarrr 

Kardeşim eşi ve annem gelecek bayram için bana .cumartesi geleceklerdi.simdi haber aldım bu gece yola cikacaklarmis damadimiz izin almış işten.bende koltukları yikayacaktim perşembe günü.malum iki çocuk var evde biri küçük koltuklar kirleniyor.

Yikayayim diyorum ama bu makine de öyle bir ses yapıyor ki anlatamam.bu saatte yıkanır mı yoksa silip geçeyim mi ?

6 Cevaplar

0 oy
(2,657 puan) tarafından

Çok kirli değilse silip geç bence canim

(12,028 puan) tarafından

Yok be yavrum öyle kirli değil ama yıkayınca da pırıl pırıl oluyor mübarekler.yoksa 12 senelik koltuk gene iyi dayandı 

(2,657 puan) tarafından

O zaman silip geç bacım aman sonra müsait bir zamanda güzelce yıkarsın 😁

(511 puan) tarafından

Yıkamak için hangi makina markası acaba pırıl pırıl yapan 

-Reklam-
0 oy
(314 puan) tarafından

Evin müstakil ise yıka apartmansa komşundan müsaade al yıka olmaz derse sil geç 

(12,028 puan) tarafından

Yok canım 11 haneli apartmaniz

(314 puan) tarafından

O zamn sil gitsin daha çabuk biter 

(12,028 puan) tarafından

Ya da silip geçeyim .vallahi gelen bayram da bana değil gibi geliyor

0 oy
(20,948 puan) tarafından

Olmaz bacım. Saat geç oldu. Ve hakikaten çok sesi oluyor onun. 2 dk da bitmez ki bi de 

(12,028 puan) tarafından

Yok kız bitmez iki dk da.

0 oy
(1,909 puan) tarafından

Alttakiyle samimiysen bi sor yapabilir miyim diye ben bisey silekeleyeceksem balkon yikayacaksam bi de gec saatte is yapacaksam camdan uzanip kizzz gulseren abla napiyon diyorum o anliyo zaten yap yap zilli diyo 

(12,028 puan) tarafından

Aha komşunun adı Gülseren mi :D

(1,909 puan) tarafından

Aynen 🤭

0 oy
(556 puan) tarafından

Bence sil. Şu saatte yıkama makinesi sesine biri bişey demese biri der. Hadi kimse bişey demedi ben rahat edemem. Nihayetinde bizim binada bu saatlerde gelen seslere çıkıp bişey demesekte karı koca söyleniriz. Uzun sürerse eşim ve diğer sakinler gruptan yazar.

(12,028 puan) tarafından

Hah bende ondan istemiyorum ramazan mübarek uyuyan vardır diye.

0 oy
(14,899 puan) tarafından

Eğer çocuklu biri yoksa altımda üstünde Bu saatte uyuya. pek uyuyan olmaz yıkarsın 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 439 göst.
+1 oy
10 cevap 160 göst.
0 oy
10 cevap 253 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde MehSinOz (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,139 soru

23,703,260 cevap

311,781 kullanıcı

...