+1 oy
47 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (171 puan) tarafından

Bebegim 1bucuk yasinda. Burun spreyi kullaniyorum ama sonra yine burnu akiyor rahat nefes alamiyor yastik kullaniyorum baska ne yapabilirim bebeklerde gribe ne iyi gelir? Rahat uyumasi icin ne yapmaliyim

4 Cevaplar

+1 oy
(3,475 puan) tarafından

Kaynar suya kekik yağı damlatip odasina koyabilirsin ama dikkat et güvenliğinden emin ol. Nane yağı damlatanilirsin yastığına. Çok acitiyor o yüzden burnuna sürme. Kabuklarını soydugun kuru soğana alti yedi karanfil batırıp yatağına yakın koyabilirsin

(171 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim su an evde hicbiri yok yarin alacagim

(3,475 puan) tarafından

Benimki de bir buçuk yaşında. Biz serum fizyolojik çok kullandık . Ama hep zorla yapıyorduk. Eşim dedi ki biz yanlış yapiyoruz serum fizyolojiki yaparken nefes almakta zorluk çekiyor çocukta travma oluşabilir. Çöpe atıyorum dedi tamam dedim attı.  Şimdi napiyorum. Rahatsız olduğu zamanlar bir bardak suya bir çay kaşığı tuz koyuyorum suyu avucumla burnuna tutuyorum bol bol . (Önlük bırakmıyor bu yüzden üzeri de ıslanıyor değiştiriyorum.) en son çeşme suyuyla yıkıyorum yüzünü. Bize çok iyi geliyor tuzlu su öneririm. Eğer burnu kapalıysa benimki çok rahatsız olur uyanır durur. Bide haftada iki defa yıkıyorum. Yıkanmak  da burnuna iyi geliyor burnu güzel açılıyor 

-Reklam-
0 oy
(335 puan) tarafından

Kafasını yastık köy yüksekte dursun bol bol burnunu serum fizyolojik ile temizleyin 

0 oy
(777 puan) tarafından

Cold mix yastığına damlatablrsnz hava verip burnunu çekeblrsnz  

0 oy
(605 puan) tarafından

Bende burun tıkanıklıgı için açmıştım sogana karanfil batırdım sanki biraz rahatladı o gece hava makinası çalıştırdım çocuk resmen horladı

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 58 göst.
+2 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,446,700 soru

23,765,073 cevap