+6 oy
608 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,016 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işleriniz 

Akşama menüde neler var 

İşlerim bitti evimi sildim süpürdüm balkonumu temizledim ama oğlum sağolsun küllüğü döktü tekrar bı su dökücem 

Bı halimin örtüsünu serip oğlumla bisküvit pastası yapicaz akşam üstü de Pazar yapicaz 

Öğleden sonra üstteki kahveye gelecek 

Menüde 

Şehriyeli domatis çorbası 

Barbunya  pirinç pilavı azda döner çıkardım pilavın yanına 

Salata turşu ayran Allah bereket versin 

Şu buzluklari bulandan üretenden alandan satandan Allah razı olsun pilav haricî hepsini buzluktan çıkardım full hazirciyim bugün 😀😀😀

image

18 Cevaplar

+6 oy
(1,174 puan) tarafından

Ohhhh missss bende sadece bir bardak çay içtim oğlana kahvaltı verdim  daha kalkmadım sjsj 

Ev gocuyor sözde bayram temizliğine başladım kalkamıyorum elim kolum kalkmiyor sanki temizlik yap ay unutmusum gibi 😄

(6,016 puan) tarafından

Hiç o toplara girmiyorum 

-Reklam-
+6 oy
(1,741 puan) tarafından

Ben anca kahvaltı yaptırdım oğlana. Birde onun yatağını topladım. Kahvaltı sofrasını bile toplayamadım kızım durmadı şimdi onu uyuttum sofrayı toplayıp beslenme hazırlayacağım oğluma uykusu çok kısa yarım saat ancak uyuyor hiç bir iş yapamıyorum uyanıkken de hep yanında istiyor odadan çıkmayı bırak kanepeye oturunca ağlıyor :/

(6,016 puan) tarafından

Ben onun yöntemini buldum nerde iş yapıyorsam pusette yanımda 

(1,741 puan) tarafından

Bende hep yanıma alıyorum ama hep kucak istiyor mutfakta mama sandalyesine koyuyorum ama 10 dk sonra başlıyor ağlamaya. Sıkılıyor hemen

(6,016 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun benimki daha yeni doğan ondan sanırım az büyüsün eminim benimkide memnuniyetsiz olacak belli ediyor 

(1,741 puan) tarafından

6 buçuk aylık oldu. Hemen sıkılıyor hep oyalamak gerekiyor 

+6 oy
(18,063 puan) tarafından

Sadece bulaşık yıkadım daha. Simdi evi toplayacam sonra kızımın okul çıkış saati gelecek. Giyinip gidecem. Gelince kalan işleri bitiririm. Yemeğe de ekşili tavuk yapmayı düşünüyorum. 

(6,016 puan) tarafından

Kolay gelsin canım 

+5 oy
(25,737 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizimla disari ciktim mantar patates var menude. 😁

(8,668 puan) tarafından

Vavvv güzellikk

(25,737 puan) tarafından

Ahaha  diyosunnn☺️☺️☺️

Napiyon adaş,❣️

(6,016 puan) tarafından

Maşallah 

(8,668 puan) tarafından

Napayim adaş uğraşıp duruyorum çoluk çocuk. Sen napiyon ♥️

(25,737 puan) tarafından

Bende valla ayni.simdi girdim eve kizi uyutucam . Oyle iste

+4 oy
(1,702 puan) tarafından

Daha ne olsun Allah bereket versin

Kırmızı mercimek çorbası  

Sulu köfte

Zeytinyağlı yaprak sarma 

Belen tava

Pirinç pilavı

Havuç tarator 

Kıbrıs tatlısı

Pancar tarator sence nasıl menü 2 kişi gelecek ama minik minik tencerelerde yapcam 

(6,016 puan) tarafından

Fazlasıyla güzel canim ellerine sağlık 

+4 oy
(4,481 puan) tarafından

Evi toparladım mutfağıda buzdolabını toparladım bayramdan sonra annemlerde kalacam baktım ne var Yok artık kalanları götürürüm eşim yemez zaten. Bulaşıklar bide evi süpürecem o kaldi. Oturdum çay içiyorum adet oldum dün iftardan sonra benim için ramazan ayı bitti bu sene 🥰 işler bitincede klasik parka gideriz. Akşama da ne yaparım bilmiyorum eşimde oruçlu değil zaten Allah ne verdiyse artik 

(6,016 puan) tarafından

Ben uzun süre biyere gidersem buzluğa basıyorum 

+4 oy
(2,347 puan) tarafından

Ben hiç bir iş yapamıyorum iki bebeyle valla ev sürekli karışık çamaşır desen sonu gelmiyor asla sürekli yıka kurut yerleştir buzluk ürünlerini bende çok seviyorum bir taze fasulye yapicam bir et kavurma bide pilav dünden çorba var öyle işte canım ondan önce evi süpürcem.yerlesecek çamaşırlar var bulaşık makinesi dolu oy oy 

(6,016 puan) tarafından

Okurken ben yoruldum Allah kolaylık versin kurutmayi alalı baya hafifledi işlerim 

(2,347 puan) tarafından

Kurutmam var çok şükür canım ama çocuklar sürekli üst kirletiyor her gün 3 makine kesin yıkıyorum 

+4 oy
(1,234 puan) tarafından

Valla ben sadece ıspanaklı börek yapıcam yanına bir de ayran . Eşim bugün akşamcı saat 22.30 da anca gelir eve aç gelmiyor Ulaşla bana yeter 

(6,016 puan) tarafından

Bende gelimmi 

(1,234 puan) tarafından

Gel kız 🥰

+4 oy
(735 puan) tarafından

Dünden kalanlar bana tarhana çorbası, eşimle oğluma yoğurt çorbası, pilav, kuru fasulye, ve salata 

(6,016 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

+4 oy
(2,929 puan) tarafından

Aleyküm selam. Barbunyaa ❤️ Kimse yemiyor evde. Ramazandan sonra kendime yapacam artık. Evin miss duruyor maşAllah sana

Misafir var akşama

Mercimek 

Pilav

Salata

Sarma

Tatlı

Yoğurtlu köz biber  yada karnabahar 

Ama ana yemeğe karar vermedim ☺️ Fırın yemeği olacağı kesin de bakalım n olur

(6,016 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

Ellerine sağlık 

(2,929 puan) tarafından

Sağolasın ❤️

+4 oy
(78 puan) tarafından

Benimde akşama misafirim var 

Mercimek çorbası 

Kuşbaşılı patates yemeği 

Pirinç pilavı yanına köfte

Salata

Fellah köftesi 

Börek 

Şekerpare 

Menüm böyle klasik :) 

(6,016 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım daha ne olsun Allah bereket versin 

(78 puan) tarafından

Ramazan'ın bereketi tek günü boş geçmedik yarı misafir geldi yarı biz gittik derken bayram yaklaştı şimdiden iyi bayramlar :)

(6,016 puan) tarafından
+1

Birtek alt kati çağırdım ben kimseye gitmedim Sakarya da iken benimde böyle geçiyordu burda nasip olmadı birde babam bendeydi cenaze filan vardı baya yoğun bir ramazan oldu  babam sakaryaya döndü fırsatım olursa birde üst kati Alicam 

İyi bayramlar canım 

+4 oy
(198 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kız o ayıcık intar mi ediyor ne işi var orada afiyet olsun 

(6,016 puan) tarafından

Hayattan bıkmış 😀😀😀😀😀 

Ben kablonun üzerine oturmuştum oğlum düşürmüş kablonun üzerine koymamış oraya sokmuş bende üşendim öyle kaldı 

+4 oy
(6,633 puan) tarafından

Annem ve babam iftara gelecek ne pişirecegime karar veremedim sadece mercmek çorbası yaptım üzerine et koydum ama içine ne koysam karar veremedim şimdiden afiyet olsun

(6,016 puan) tarafından

Bereketli olsun inşallah canım 

(6,633 puan) tarafından

Saol cnm sanada afiyet olsun

+3 oy
(3,178 puan) tarafından

Aleykum selammmm yeni gordum ama olsun yaziyim 🤭

Is guc yapmadim bugun aksamdan toplamistim zaten sabahtan bi bulasik makinasini bosalttim yemeklik bakiyodum 

Onceki gunden bulgur pilavi dunden pirinc pilavi ve taze fasulye kalmis bulgur pilavinin uzerine taze fasulyeden koydum bi tabak cocuga bi tabak kendime (hayizim oruc tutmuyorum) bulguru oyle bitirdik fasulyeden az bisey kaldi piric pilavindan bi yoguet corbasi yaptim azda makarna yaptim nasip olursa iftar menumuz bu sekilde 

Evi havalandirdim sadece cocuk oyuncaklari dagitti onlari topladik karnimizi doyurduk onu yatirdim bende kaslarimi biyiklarimi aldim iyi salmisim bu ara 

Kargo bekliyorum dun karga firmasina verildi gece yola cikti sabah subeddeydi hala subede sozde bugun gelir diyolar da kargocu abinin gonlu ne zaman olurda dsgitima cikarsa artik gerci halden anlamak lazim Allah korusun basina bisey gelmesinde az grc ulassin urunler elime 

(6,016 puan) tarafından

Gelmiştirler inşallah 

(3,178 puan) tarafından

Yarin gelecek canim 

+3 oy
(2,446 puan) tarafından

Kolay gelsin ellerine sağlık ☺️ bende kıyma çıkardım

Patates çorbası

Karnıyarık 

Pirinç pilavı 

Cacık yapacağım inşallah ama yorgunum nasıl yapacam bakalım😅 aslında başlasam işe bitecekte sabah hastane işim vardı geldim duş aldık oğlumla uyku çöktü bir yandan çamaşır yıkıyorum bir yandan çocuk uyusun diye uğraşıyorum birde bebek arabasını söktüm yıkadım iskeletini yıkamam lazım balkonda beni bekliyor😅 

(6,016 puan) tarafından

Allah' kolaylık versin 

(2,446 puan) tarafından

Yaptım hepsini çok şükür 🙏🙏 ıslak kekte yaptım 😍

(6,016 puan) tarafından

Oo ellerine sağlık 

(2,446 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 😍

0 oy
(142 puan) tarafından

Ya bence o TV yanındaki çöp kovası hiç olmamış hijyen acisindan

(6,016 puan) tarafından

1 hijyenikmi diye sormadım 

2 oğlum için orda ve günlük boşaltıyorum  

3 her odada o odaya ait çöp kovam vardır ve ben rahatsız olmuyorum 

0 oy
(10,950 puan) tarafından

Pilav yanına tavuk kizartacam salata hoşaf tekim bana yeterde artar Allah'tan az yaptim

(6,016 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

0 oy
(1,293 puan) tarafından

Kendime sebzeli tavuk cacık cocuklar nadıl istedi komşuda bir tencere sarma yollamış onu koydum ocağa 

(6,016 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 417 göst.
3 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,016 puan) tarafından soruldu
+5 oy
15 cevap 461 göst.
6 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,016 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 412 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,439 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 520 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (364 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,637 soru

23,819,970 cevap

318,251 kullanıcı

...