Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız
Akşama menüde neler var neler yapacaksınız
Benim
Tarhana çorbası , türlü , sebzeli makarna
Eşim azıcık geç gelecekmiş bizde oğlumla azıcık yiyelim dedik
Bende kızıma çorba iciriyorum içsin akşam yemeği yapacam et sote pilav yapmayı düşünüyorum
Sifa olsun inşallah canım
Ellerine sağlık
Kardeşimdeyiz annem yoğurt çorbası yaptı enginar da yapıyor yanına ☺️
Afiyet olsun
Kızım da bana kahve yaptı boş boş içiyorum 😂
Canim fena makarna cekti afiyet olsun ❤
Teşekkür ederim canım gel beraber olsun
Kurufasulye
Pirinc pilavi
Tursu
Ayran
Ellerine sağlık canım
Sagol canim senin de eline saglik :)
Mercimek çorbası
Enginarlı bahar pilavı
Tavuk sote
Semiz salatası (Halim kalmazsa yapmam bunu :))
Afiyet olsun bnde kıymalı biberli patates yemeği yaptım pişiyor
Afıyet olsun canım patlıcan kebabı pilav salata ayran
Aleyküm selam canım
Makarna ve menemen yapıcam bende
Aleyküm selam Büşra. Endişelenmiştim bende senin için, göremedim seni bu ara. Afiyet olsun size
Menüm alakasız
Dünden mercimek çorbası
Tavuk
Bulgur pilavı kaldı
Bugün de ek
Nohut ,pirinç pilavı,elmalı kek yaptım ama şansıma yağmurlu hava ısındı. Kış yemeği gibi kaldı ortada ☺️
Afiyet olsun canım. Bende taze topladığım asma yaprağıyla bir tencere dolusu sarma sardım pişmesini bekliyorum
Nohut pilav salata hazır çorba var
Aleyküm selam afiyet olsun karnıyarık yapıyordum patlıcan iki tane kalmış bende fırında patates ve patlıcanlı oturtma pilav ve cacık yaptım sofra hazır eşim gelince yiyecez inşallah
Fırında kızarmış tavuk yanında patetes kizartmasi ayran altına kebablik pide aldık ve salata
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam elhamdülillah iyidir seni sormalı 💜
Benim menüde tavuk ciğeri var yapacağım bide dünden bulgur pilavı ve taze fasulye yemeği var elhamdülillah yeter de artar 💜
Ellerine sağlık canım afiyet olsun.
Benimde yemeğim yok ne yapacağımı da bilmiyorum
Dünden tarhana çorbası var yanına makarna yapıyorum krema katıcam bakalım inşallah güzel olur
Eşime mantar bize makarna yapacam
Aleyküm selam canımmm
Bugün pazara çıktım aşırı yoruldumm, çocukları ablama bırakmıştım. Geldim yemek yaptım taze fasulye zeytinyağlı dünden et yemeğim var bide aynı senin makarnadan yapicam domatesli falan en sona bıraktım makarna sıcak olsun diye .
Öyle işte
Afiyet olsun kuzucuğa bol şifa olsun yeni koydum ben yemekleri çocuklar tok kabak yemeği mercimek çorbası var pizza yapıcaktım üşendim
Yine tarhana çorbası 😅😅😅😅 senin şu menü postuna girince aha tarhana çorbası çıkıcak diyormmm sürekli 😅😅
1,452,063 soru
23,838,716 cevap
319,251 kullanıcı