+3 oy
467 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhaba kızlar lutfen yargılamdan. Men yeni boşandım ve ustunden bir zaman sonra bir erkekle tanışdım intrrnetden ve uzak mesafede yaşıyor daha bir birimizi görmedik amma benim ona duygularım onluşdu onun da bana çok güzgun bir insan gercekden ve çok iyi birisi o konuda çok eminim. O adam beni çok seviyini bana deyer verdiyini görüyorum ve hiss ettiriyor amma ben esiden evli ve anne oldugumdan irelisi için bişey düşünmedigini bana acık şekilde söylüyor ve diyor o (hic evlenmedi). Bana secim sunuyor sonrdan uzulmemyim diye sizce o adam beni görüse aşık ola bilirmi fikini degişerrmi çok duzgun bir insan. Dün yine bu konu acıldı ve sabah çok pişam oldugu surkli özür diledi beni uzdugunu biliyor 

20 Cevaplar

+11 oy
(21,302 puan) tarafından

Hiç görmediğin ve internetten birinin çok düzgün biri olduğuna Eminsinden sonrasını okumadım tabiki hayatına biri girebilir ama bu hiç görmeden internetten bulduğun biri olmamali çünkü nasıl biri olduğunu sana ne niyetle yaklaştığını bilemezsin hele de çoluk çocuk sahibi biriysen şayet maceraya atılma lüksün yok. 

Post şaka mı ilerisi için bir şey düşünmüyorum demek senle gönlümü eğliyorum demektir düşünmüyorsa senle işi ne o zaman. Ve üzgünüm iyi birisi falan değil. Daha yeni boşanmış çocuklu biri için çok yanlış bir seçim 

(967 puan) tarafından
+1

Haklı. Şu yorumu tekrar tekrar oku belki kafana dank edecek 

-Reklam-
+8 oy
(1,891 puan) tarafından

Üzülme ama ondan sana yar olmaz kendisi açık açık söylemiş zaten☹️

+6 oy
(4,513 puan) tarafından

Yeni boşanmış biri olarak önceliğin çocuğun olsun kendi ayaklarının üstünde durup çocuğunla ilgilen. nasil güveniyorsunuz internetten tanıştığınız adama. 

+5 oy
(3,726 puan) tarafından

Seninle evlenmeyecegim ama böyle konuşup gönlümü hos etmek istiyorum diyorsa o iyi biri değildir. Kendi hayatına bir erkek olmadan devam etmeye çalış seni olduğun gibi kabul edecek biri karşına çıkarsa dahil edersin. 

+4 oy
(18,847 puan) tarafından

Tam olarak anlayamadım ne seçimi yapmanı bekliyor ki ayrıca görmeden etmeden çok iyi biri diye düşünme şuan yeni boşandıgın için duygusal boşluktasın en az 2 3 sene geçmesi gerekiyor bence üzerinden ve yine kişisel fikrim bi kadının 2.Evlilikte hata şansı olmamalı çocugu olduğu için yogurdu bile üflemen gerekiyor acele etme 

+4 oy
(3,698 puan) tarafından

Sen şu an duygusal boşlukla birinin sevgisini hissetmeye ihtiyaç duymuşsun ne kadar iyi olursa olsun sanal ilişkilere ben karşıyım hele de böyle ölçüp tartmadan karar verilen ilişkilere..

Bence bu işin sonu yok 

+4 oy
(405 puan) tarafından

25 yaşımdan sonra lafa değil, icraata bakmam gerektiğini öğrendim ve hayatımı ona göre şekillendirmeye başladım. Altını doldurmadığın sürece laflar boştur. Bi insan seni ne kadar sevdiğini söylerse söylesin, hali tavrı seven bi insan gibi değilse sadece laftan ibarettir sevgisi ve hayır çıkmaz o işten, uzaklaşmamak sana zarar verir. Çocuk değiliz hiçbirimiz, aksine çocuk sahibi yetişkinleriz. Seni seviyorum ama seninle evlenemem cümlesi harcayacak boş vaktim var, gel seninle harcalayım, gönül eğlendirelim ama benden gelecek beklentisine girme gibi bi anlama geliyo. Çok net şekilde söylüyorum, hayır çıkmaz. Ne vaktini, ne kendini, ne çocuğunu harcama böylesi için. Ha, senin de derdin gönül eğlemekse o zaman ayrı

+4 oy
(1,239 puan) tarafından

Müge anlı ile Esra Erol kapatılsın anam bu sayfa yetiyor 😅

+3 oy
(1,630 puan) tarafından

Yargılama demissinde hazır simdi esrayi izleyip sinir olduktan sonra sanada iki çift laf edesim geldi hiç kusura bakma seni yargılanacağım

Sen zaten evlenip yemişin o haltı birde tanımadığın ınternetten birini bulup tekrar bela alip hem kendini üstünde ailenin hayatını yine mahvetmeye çalışmak.. 

Pes valla pess

+2 oy
(3,917 puan) tarafından

Kirmak istemem ama adam en basindan acik konusmus su an sadece nefsini korlemek icin konuşuyor seninle. Ona olan ilgin hosuna gidiyor.

+2 oy
tarafından

Sana sunduğu seçim  ne canim

+2 oy
(1,299 puan) tarafından

Canım İnternette başlayan ve uzak mesafe olan ilişkiler hep çok güzel çok güvenilirdir taki bir araya gelene kadar görüyoruz gündüz kuşaklarında örneklerini 

+2 oy
(161,585 puan) tarafından

gelen gideni aratir demisler bosver 1.hayr yoksa 2.bi halta yaramaz yeni ayrilmissin bi dinlen toparlan hemen yeni aska yelken acma

+2 oy
(3,238 puan) tarafından

BBacim birak bosver 

+2 oy
(701 puan) tarafından

Hayır. Açık ne olmak gerekirse ileride de düşüncesi değişmeyecektir muhtemel. Belki toplum baskısı belki aile yapısı ile oturmuş kafasında bu düşünce bi kere. Yoksa şuan daha başlardayken midede kelebekler uçuşuyorken ( anlattıklarına istinaden yazıyorum) bunları söylemezdi. Açık açık niyetini belli etmiş kendini boş yere yorma derim.

+2 oy
(89 puan) tarafından

İnternetten tanıştığına pek güvenme istersen zaten o da söylemiş sana bence sen de kendin çok üzülmeden bu işe son verin. sonra karşına biri çıkar yakından tanıyarak onu seversin evlenirsin ama ilk önceliğin çocuğun olsun bence canım 

+2 oy
(240 puan) tarafından

Sana şöyle bir şey söyliyeyim sakın ona inanma çünkü gözümle gördüğüm insanlar var eğer senin heleki çocuğun varsa senin asla o adamla huzurun olmazki sen daha yeni ayrılmışsın boşluktasın o hataya düşme yahu hayatına bak çocuğun varsa ona odaklan boşver erkekleri 

+2 oy
(967 puan) tarafından

Görmediğin biri hakkında nasıl çok ıyı birisi ona güveniyorum diyorsun? Uyu birisi olsaydı evlenmeyi düşünmediği bir kadınla konuşmazdı. İyi biri olsaydı internetten ilişki peişinde koşmazdı. Aklı selim hareket edin lütfen. Bosandogınıza göre kötü bir evliliğiniz olmuş. Neden risk alıyorsunuz bekleyin 

+2 oy
(21,574 puan) tarafından

Adamın kötü niyetli olduğu gün gibi ortada da sen biraz aklını başına  mi alsan. Çoluk çocuk sahibi bir kadınmissin. Evladinla ayni ortama sokacagin belki evlenmek isteyecegin adam internetten mi bulunmalı sence. Ve ustelik bu kadar kısa sürede. ? Sonda bu çocukta ne travma var diye ara dur. 

+1 oy
(14,635 puan) tarafından

İnternet tanışıp çok düzgün biri olduğuna nasıl karar verdin 1 . Senle ciddi değil gönül eglendiriyor bunuda açık açık söylüyor 2 . Evlenmiş boşanmış olduğun için senle her türlü şeyi yaşayacağını düşündüğü için de seni kaybetmek istemiyor buda 3 . Bacım bu kadar saf olamazsın ya internetten tanıştığın adama da güvenme 

(21,302 puan) tarafından

İnternetten tanıdığı+ hiç yüz yüze görüşmediği 

(14,635 puan) tarafından

Detayları çokta önemli değil anlattığı kadari bile iyi niyet olmadığını gösteriyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 147 göst.
+1 oy
9 cevap 360 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,830 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 942 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.

Kategoriler