+3 oy
672 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (364 puan) tarafından

Dün akşamdan beri kavga ediyoruz söyledim söyleyeceğimi odadan çıkmama bile korkuyor eninde sonunda biteceğini ve ayrılacağımi söyledim uyudum sabah yine kavga çıkardı yine kararlı oldugmu söyledim çıktı gitti normalde eve geç gelir bugün erken geldi hiç aramayan adam aradı bişey istiyormusun  dedi 

Konuşmuyorum kesinlikle iki kelime etsem umutlanacak belki baktı benden yüz yok kendi de konuşmuyor artk 

Annemede söyledim bsy demedi 

Eşime de evi taşıyıp eşyaları bölüşüp hayatımıza bakmamız gerektiğini söyledim deliriyor zamanında delirecegi şeylere düştüğü için bu hale getirdi beni şimdi gelmiş bana seviyormuş gibi düşünmüş gibi hareketler yapıyor zmaninda yapsaydı keşke iş işten geçti artık herşeyi geçtim sevgim kalmadı bitti 

14 Cevaplar

+4 oy
(924 puan) tarafından

Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu yapsın inşallah 🙏🏻 zordur 

(364 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 

-Reklam-
+4 oy
(4,932 puan) tarafından

Onceki postunu okudum esin narsist bi tip. O yuzden suan kaybetmemek icin adeta şov yapiyo. O yuzden buna aldanma. Zaten sana bi faydasi yok. Yaninda tutup bi de sinir hastasi olmanin anlami yok. Hakkinda en guzeli olsun ❤️

(364 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

Kesinlikle narsist ve çok çok bencil manipüle ediyor herşeyi hep anlamaya çalıştım hep kendimi sucladim ama hiç suçum yokmuş sorun bende değil ondaymis

+3 oy
(1,459 puan) tarafından

Hayırlısı neyse o olsun 

(364 puan) tarafından

Amin teşekkürler 

+3 oy
(9,064 puan) tarafından

Cocugunuz varmı?

İnsanın bazı son noktası olur.Sende o son noktayı doldurmuş belli şanslarda verilmiştir die düşündüm hakkınızda hayırlısı .

(364 puan) tarafından

Var iki tane 

Bitti bende umudum yok hiç inanmıyorum ona güvenmiyorum afedersin bitimi güvenemem öyle bir hal aldı.

+1 oy
(1,447 puan) tarafından

Zaten geçimini kardeşlerin sağlıyormuş resmen sevgi yok ilgi yok e öyle kocaya gerekte yok o zaman. 

+1 oy
(14,283 puan) tarafından

Hep öyle olur zaten. Yumurta kapıya dayanmadan ilgilenip örnek bi eş olsalar keşke.

+1 oy
(535 puan) tarafından

Bence herkes bir şansı hakeder canım ben yuvan yıkılsın istemem 

Elin iyisinden kendi kötün çok daha iyidir belkide acele karar vermemelisin biraz daha düşünmelisin çoluk çocuk varmı bilmiyorum ama varsa onların hatırı içinde bir şans daha versen belki toparlanır Allah in izniyle bellimi olur gerçekten pişman olmuş bir insan aynı hatalara düşmez 

Senden ricam biraz daha düşünmen bir yuva kolay kurulmuyo ortalık kötü insanlarla dolu her zaman kötü gidip iyisi gelmez Allah korusun beterin beteri var Rabbim hakkında en hayırlısı ne ise onu nasıp etsin inşallah ❤️🤍

0 oy
(259 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun, bir mesleğin var mı? Cocuklarina nasıl bakmayı düşünüyorsun planladin mi birşeyler 

(364 puan) tarafından

Mesleğim yok okuyorum şuan 

iki kızım var sadece vicdanlı olmasını diliyorum Allah'tan 

(259 puan) tarafından

Umarım herşey gönlünuzce olur. Arada ben de bosansam ne yaparım diye düşünür oldum bu ara, ondan sormak istedim. Ben şu an gebeyim ve ailemle konuşmuyorum. Öğretmenim, çalışsam bebeğim çok küçük olacak. Çıkamadım işin icinden

(364 puan) tarafından

Amin teşekkürler 

Rabbim sizede huzur mutluluk versin

0 oy
(3,092 puan) tarafından

Boşanmazsın bacım boşancak olsan aynı evde olmazsn çoktan evden gtmiş olurdun yada eşin evden gtmiş olurdu 

(364 puan) tarafından

Nereye gideyim iki çocukla 

(3,092 puan) tarafından

Eee boşanınca ne yapıcaksın ? Biriniz salonda birinşz mutfaktamı oturcaksınız ? Sen boşanma lafını çocuk oyuncağı felan sanıyorsun heralde canm . 

Boşancam yazmışsn ,Boşanalım eşyaları bölüşelim diye yazmışsn eee boşandın ne yapcaksın ? Bana 2 çocukla nereye gideyim yazmışsn geçincek durumun yoksa sığıncak yerin yoksa kendine güvenin yoksa nereye boşanıyorsun ?

(364 puan) tarafından

Kendime güvenim yerinde

Kendisi boşanmayi kabul etsin zaten mal mülk bölüsülecek nafakaini verecek ben çocukları alıp ortayami düşeyim 

0 oy
(881 puan) tarafından

Ayrılık lafı geçince arayıp erken gelip sevdiğini belli etmeye çalışıyorsa hiç affetme derım. Demek ki bile isteye sorun çıkarıyor sevgi göstermiyor. Rabbım hakkınızda hayırlısı ne ise onu yaşamayı nasip etsin 

(364 puan) tarafından

180 derece döndü 

İnanmıyorum duzelmicek sadece blöf yapıyor amin teşekkürler 

0 oy
(1,044 puan) tarafından

Bosanmayacagin o kadar belliki...bi kadın demişti dersin..yine de hakkında hayırlısı olsun

(3,092 puan) tarafından

Bende dedim yukarda yorumum var canm. Boşanma kararı alıyorsan ya evden gideceksin yada eş gidicek . Kavga et aynı evde yaşa , yarabbi şükürden başka birşey değildir 

(364 puan) tarafından

Gitmedigmi nerden biliyorsunuz iki kez kaçtım evden gidecek yerim yok kadın sığınmaya gittim bir kez bebegimle durulacak yer değil mecbur geri çıktım çaresiz kalmadınız belki hiç anlayamazsınız.

0 oy
(1,703 puan) tarafından

Ben senin diğer postunu hatırlıyorum canım , hakkında hayırlısı olsun inşallah, zaten varla yok arasındaymış

0 oy
(10,825 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun canım 

0 oy
(995 puan) tarafından

Onca şeye rağmen hala boşanmak isteyen güçlü bir kadın kızım parti kur oy verelim beee 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 455 göst.
12 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,280 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 677 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,543 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,805 soru

23,724,351 cevap