+2 oy
465 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,406 puan) tarafından

Herkese iyi geceler. Şimdiden yarınki Kadir Gecemiz mübarek olsun. 

Babam geldi gene dün sabah saat 7' de. Korna çalıyor pencerede dibimde. Sahuru hiç demiyorum birde orucuz sağolsun. Haber verme filan asla yok son geldiğinden sonra engelledim hatta onu. Ki bence o yüzden geldi. Sabah yedi daaaaat daaaat bahçe katında oturuyoruz pencereden elini soktu kilidi açtı girdi dış balkondan. Kalktık hemen tabi günaydın ben geldim sizi çok özledim canım kızım dedi, oturdu biraz kahve filan içti neyse ya, vantilatör var yukarıda dolabın üzerinde duruyor yazın çıkarıyoruz bu çalışıyor muydu dedi evet dedim he dedi milattan kalma gibi gözüküyor dedi, ben de yok iş görüyor dedim, ben bir bakayım şuna dedi, indirdi, ben de orada hem kızımla ilgileniyorum hem çay istedi onu demiyorum, geldi yanımdan sıvı yağ sirke tuz eline döktü yağı götürdü getirdi bir şeyler yapıyor, sonra gıcır gıcır oldu dedi geri tekrar sarıp yerine kaldırdı ve sonra gitti, akşam oldu, ben de büyük halamla kalıyorum (büyük hala ama benim halam değil anne tarafımın halası) ne yaptı bu vantilatöre dedik, fişe taktık yani bir bakalım ne yaptı dedik, demez olaydık, vantilatörü fişe takmayla prizin yanması bir oldu sonra Ateş yürüdü yürüdü kablo da yandı vantilatörün içindeki o yuvarlak şey de yandı oradan halıya düştü daha doğrusu halı üzerinde halı örtüsü vardı o yanmaya başladı perdenin ucuna gitti ondan sonra sigortalar attı meğersem bütün bina atmış, Allah'tan ki perde tutuşmadan yakaladım kazağı perdenin ucuna bastırdım, yerdeki halı örtüsünü toparlayıp birbirine bastırdım sürttüm vantilatörünün boyundan aşağı komple su döktüm en son yangın sönünce dışarı attım söndükten sonra ben ne yaşadım ya şimdi ben bu adama uzaklaştırma aldırsam hakkım var mı ya

12 Cevaplar

+6 oy
(14,669 puan) tarafından

Eve düşen yıldırım gibi trajikomik olmuş geçmiş olsun 

(1,406 puan) tarafından

Kelimenin tam anlamıyla trajikomik çok sağolun 

(2,032 puan) tarafından

Valla aklıma sahipsizler de devranın fidana dediği laf geldi benimde

(1,406 puan) tarafından

Ne demişti 

(2,032 puan) tarafından

Eve düşen yıldırım gibisin demişti 

-Reklam-
+3 oy
(14,478 puan) tarafından

Babandaki genişliğe mi yanayım. Kış mevsimi gözüne vantilatörü kestirip yapıyorum diyip bozmasına mi yanayım

Büyük kaza atlatmissiniz Allah korumuş geçmiş olsun 

(1,406 puan) tarafından

Bacım yemin ediyorum anlıyor sandım ben ne biliyim sirkeyle içini mi yıkamış ne yapmış 

(14,478 puan) tarafından

Icine kaçmış demekki canım yani sıvı teması olduğundandır saf su olsa da yanardı islandiktan sonra. 

(1,406 puan) tarafından

Tepkimeye girmiştir tuzla diyor. Her sefer aynı şey hep biseyimi kırıp bozup gidiyor gerçekten uzaklaştırma istiycem buna da resmen rızam yok ve zarar veriyor ya

+3 oy
(53,399 puan) tarafından

polisiye roman gibi 

+2 oy
(1,216 puan) tarafından

Ne yapmış ya vantilatöre bilerek mi yapmış baban yani 

(1,406 puan) tarafından

Ya içini diyor sirkeyle yıkadım diyor parçalarını ya 

(1,216 puan) tarafından

Deli mi ya durduk yere gelip zarar verip gidiyor

(1,406 puan) tarafından

Ya benim evime geldiğinde de televizyonu yapıştırıyorum diyip önünü kırıp gitmişti bide pencereye sineklik takacağım diye pervazı kırıp gitmişti ama ben içine dökeceğini vallahi düşünemedim yani çalıştırdı da bir kaç kere gitmeden ondan taktım yani yazın da takabilirdim bilmiyorum ben de mi hata bunlar sirkeyle temizleniyor mu bilmiyorum ki 

+2 oy
(3,698 puan) tarafından

Babanın ruh sağlığı bozuk herhalde 

Geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış 

(1,406 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bu dediğiniz dikkatimi çekti teşekkür ediyorum pazar günü o gittikten sonra vermiştim Allah korudu ya gerçekten sirkeyle temizleniyor mu bunlar yaptığı yanlış mı 

(3,698 puan) tarafından

Bilmiyorum ama doğru gibi de gelmedi canım hem elektrik hem yangın ikiside çok tehlikeli valla Rabbim korumuş 

Bence babanla mesafe koy arana davranışları normal değil 

(1,406 puan) tarafından

Tuzla tepkimeye girmiştir diyor, evde yapmıyor Muş kendi vantilatörü yeniymiş çünkü buradan anladım Kasıtlı yaptığını, her geldiğinde birşeyi bozup gidiyor 

+2 oy
(2,506 puan) tarafından

Kusura bakma  canım da baban deli gibi bir şey 😀

(3,698 puan) tarafından

Ahahahj

(1,406 puan) tarafından

Bakmam canım dost acı söyler 

+2 oy
(3,726 puan) tarafından

Babanız bir şey kullaniyor olabilir mi? Bana hiç normal gelmedi 

(1,406 puan) tarafından

Gerçekten karakteri bu şekilde 

(3,726 puan) tarafından

Psikolojik bir problemi olabilir öyleyse böyle bir karakter olamaz çünkü. Önceki postunuza da baktım yerinizde olsam git yoksa polis çağıracağım falan derdim

(1,406 puan) tarafından

Yok dediğim gibi bu sefer hem buraya gelmemesini söyledim hem görüşmeyeceğimi hem de engelledim ve bana o kadar saygısı yok ki bunun üzerine geldi aradığında tuzla sirke tepkimeye girmiştir dedi evindeki vantilatöre yapmıyormuş o yeniymiş yarın da muhakkak arar birde para göndereyim dedi aman aman dedim kesinlikle hayır dedim yarın da bu konuşma olur yarın açacağım ve tekrar bu şekilde bir emrivaki gelme arama yaparsan sana uzaklaştırma isteyeceğim diyeceğim gelirse de gidip alacağım gerçekten uğraşamayacağım bunlarla 

(3,726 puan) tarafından

Bence iyi yaparsın çocuğun da varmış yazık man.yak bir de bir şey yapar

(1,406 puan) tarafından

Vallahi ne çocuk ona yaklaşıyor ne de ben al sev diyorum Allah biliyor çocuk hissediyor 

+2 oy
(10,565 puan) tarafından

Kız yine mi geldi bu adam elini sokup nasıl açıyor orayı da anlayamadım neden kovmak yerine katlanıyosun ki bu adama önceki postunu da okumuştum çok gereksiz hareketleri ve lafları var zaten 

(1,406 puan) tarafından
+1

Girdi yani balkon pimapenini açınca bende balkondan çıkmış bulundum ne biliyim, gelme dedim adama görüşmek istemiyorum da diyip engelledim engelleyince geldi zaten yani bugun arar muhakkak tekrar aynı konuyu açıcam birdaha gelirsen uzaklaştırma talep edicem diycem gerçekten de gene gelirse gidip şikayet ederim çünkü istemiyorum ve zarar veriyor yalnızca psikolojik olarak zarar vermesi bile yeterli değil mi 

(10,565 puan) tarafından

Tabiki zaten istemiyosun gelmesini neden geliyor istenmediği yere ne yüzsüz adam ya

+2 oy
(9,937 puan) tarafından

Eğer bir gün kapından girmezse üzülmezsen yaptır ama babasını yeni kaybetmiş biri olarak sabredebildiğin ladar sabret giden geri dönmüyor 

(1,406 puan) tarafından

Yemin ederim bunlar yokken bendeki huzur kimsede yoktu ne zaman ortaya çıktılar benim hayatım hep bir aksiyon. Basın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. 

(9,937 puan) tarafından

Amin canım sagolasın 

+2 oy
(1,281 puan) tarafından

Yazdıkların ne kadar alakasız sabahın 7sinde geliyor çay kahve içiyor normal değil bu, bide kalkıp vantilatör tamir etmeye çalışıyor. Yani ne alakaya maydonoz

(1,406 puan) tarafından

Sürekli kahve tüketen birisi yaşam şeklini tam bilemiyorum, yazın geldiğinde de televizyonu yapıştırayım diyip kırıp gitmişti önünü. Her hali zarar biseyi ellemese de psikolojik rahatsızlık veriyor 

(1,281 puan) tarafından

Bı doktora görünmesine yardımcı olsaniz bask insalarada zararı olur belli mi olur 

(1,406 puan) tarafından

Küçümsediği kişilere yapıyor bunu, kendi ailesine dört dörtlük bir baba ve eş 

+1 oy
(2,503 puan) tarafından

Ben ne okudum dedim sonunda. Verilmiş sadakanız varmış. Sonrası için de dikkatli olun. 

(1,406 puan) tarafından

Attım dışarıya, hurdacıya veririm tembihleyip. Gerçekten uzaklaştırma istiycem kendisine de söyleyeceğim daha pazar günü engelledim onu tartışıp üstüne geldi 

+1 oy
(416 puan) tarafından

Açık açık gelmeni istemiyorum desen sorun olur mu? Yani bir baba kızının eşyasını neden milattan kalma gibi laflar eder ki 🤦🏻‍♀️  çalışıyorsa idare et der veya baktın içine sinmedi eski duruyor git yenisini al gel . Baba değişik yâaa. 

(416 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣 bakıyorum hemen  

(416 puan) tarafından

🥺🥺🥺 Rabbım yar ve  yardımcın olsun bacım.  Üzgünüm senin adına umarım bunlar bir imtihan olsun geçsin gitsin çok güzel günlerin olsun inşallah 

(1,406 puan) tarafından

Amin inşallah her zorlukla kolaylık vardır çok güzel bir evlada sahibim herşeye bedel şunları da sırayla atacağım inşallah hayatımdan ❤️♥️❣️

(416 puan) tarafından

İnşallah İnşallah dua ederim artık senjn niyetine de 🫶 kızınla olan çok güzel anılarını günlerini burada anlatmak nasip olsun sana 

(1,406 puan) tarafından
+1

Ay çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun, hepimizin evlatlarını korusun iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah, öpüyorum güzel yüreğinden kardeşim çok sağolasın

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 164 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 35 (509 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 671 göst.
10 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (1,590 puan) tarafından soruldu
+7 oy
16 cevap 806 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde pamukipligi (3,781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,009 soru