Herkese iyi geceler. Şimdiden yarınki Kadir Gecemiz mübarek olsun.
Babam geldi gene dün sabah saat 7' de. Korna çalıyor pencerede dibimde. Sahuru hiç demiyorum birde orucuz sağolsun. Haber verme filan asla yok son geldiğinden sonra engelledim hatta onu. Ki bence o yüzden geldi. Sabah yedi daaaaat daaaat bahçe katında oturuyoruz pencereden elini soktu kilidi açtı girdi dış balkondan. Kalktık hemen tabi günaydın ben geldim sizi çok özledim canım kızım dedi, oturdu biraz kahve filan içti neyse ya, vantilatör var yukarıda dolabın üzerinde duruyor yazın çıkarıyoruz bu çalışıyor muydu dedi evet dedim he dedi milattan kalma gibi gözüküyor dedi, ben de yok iş görüyor dedim, ben bir bakayım şuna dedi, indirdi, ben de orada hem kızımla ilgileniyorum hem çay istedi onu demiyorum, geldi yanımdan sıvı yağ sirke tuz eline döktü yağı götürdü getirdi bir şeyler yapıyor, sonra gıcır gıcır oldu dedi geri tekrar sarıp yerine kaldırdı ve sonra gitti, akşam oldu, ben de büyük halamla kalıyorum (büyük hala ama benim halam değil anne tarafımın halası) ne yaptı bu vantilatöre dedik, fişe taktık yani bir bakalım ne yaptı dedik, demez olaydık, vantilatörü fişe takmayla prizin yanması bir oldu sonra Ateş yürüdü yürüdü kablo da yandı vantilatörün içindeki o yuvarlak şey de yandı oradan halıya düştü daha doğrusu halı üzerinde halı örtüsü vardı o yanmaya başladı perdenin ucuna gitti ondan sonra sigortalar attı meğersem bütün bina atmış, Allah'tan ki perde tutuşmadan yakaladım kazağı perdenin ucuna bastırdım, yerdeki halı örtüsünü toparlayıp birbirine bastırdım sürttüm vantilatörünün boyundan aşağı komple su döktüm en son yangın sönünce dışarı attım söndükten sonra ben ne yaşadım ya şimdi ben bu adama uzaklaştırma aldırsam hakkım var mı ya