0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından

Kızlar 2 aylık hamileyim düşük tehlikem var doktor progestan iğne yazdı iki gündür kullanıyorum ama agrısından duramıyorum ayaklarım kalçam çok ağrıyor :( kullanan var mı aranızda bu durumu yaşadınız mı 

6 Cevaplar

+1 oy
(9 puan) tarafından

Merhaba benimde düşük tehlikem vardı ilk gebeliklerde kullanmıştım.Yataktan kalkamiyordum o derece ağladığım bile olmuştur acı eşiğimde biraz düşük ondan olabilir bilmiyorum.Ayni zamanda hapını da kullanıyordum ben. Maalesef benim ki düşükle sonuçlanmışti pıhtılaşma olduğu için.İnsallah sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz bu süreci Rabbim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🤲

-Reklam-
+1 oy
(1,057 puan) tarafından

Geçmiş olsun bacım ben bir ay boyunca kullandım artık belden aşağımı hissetmiyordum 

Hemşireye sordum dediki yağlı olduğu için ondan ağrısı var onun için hep bir sağ bir sol yapıyordum ama genede çok ağrısı var 

+1 oy
(3,222 puan) tarafından

Iğne vurulduktan sonra en az 5 dakika boyunca bastırarak masaj yap ovala yani kıyafetinin üstünden. Dışardayım ayıp olur yapamam diye düşünme kesin yap. Yağlı bir iğne olduğu için ödem yapıyor çünkü. Ben iki defa tüp bebek tedavisi gördüm vurulduğum iğnenin haddi hesabı yok. Faydasını göreceksin. 

+1 oy
(2,091 puan) tarafından

Ben 3 gün aralarla vuruldum ama hiç ağrım olmadı.fakat yağlı bir iğne olduğu için bir süre yakiyoe. Seni korkutmak istemem ama düşükte öyle bir ağrı oluyor kanama pembeye dönerse bekleme tekrar doktoruna danış çünkü iğneden sonra kısa sürede kesiliyor ya da az ve kahveye dönüyor 

+1 oy
(1,771 puan) tarafından

iğneyi vurulduktan hemen sonra hareket edince ağrı hafifliyor. vurulduktan sonra bi 10 dakika yürüyüp sonra da bi müddet hareket halinde oluyordum ben. sanırım ilaç yayılınca ağrısı azalıyor

0 oy
(1,441 puan) tarafından

Ben 36 haftaya kullandım artık kalçamda yer kalmamıştı.iğnenin yapıldığı er hep yanıp kaşınıyordu.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
0 oy
0 cevap 88 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,551 soru

23,859,186 cevap

320,279 kullanıcı

...