Kızlar oğlumun köpek dişleri çıkıyor ikisi. De yarmış damağımi ama. Atesleniyor tehlikeli mi ateşinin çıkması
Diş ateşi öyle çok yükselmez canım sen yine de ara ara kontrol et başına soğuk kompleks uygula hem ateşini hem o verdiği baş ağrısına iyi gelir, köpek dişleri bizim en zor çıkan disimizdi
Öbür dişlerimiz çıkarken allaha şükür böyle olmamıştı ama şimdi köpek dişleri çıkarken çok kötü ya
Yani çok şükür azıları bile o kadar bilmedim ama köpek dişlerini unutamam
Bizde öyle azıları çıkardı çok fazla çekmemiştik hatta pek belli de etmemişti sabahdan beri atesleniyor
Kulaklar hararet olmasın dikkat edin. İşitme kaybına kadar gidebilir. Varsa böyle durum kulaklara su ile serinleme yapn. Ilık duş aldırın
Tamam dikkat ederim bilmiyordum kulaklara falan bakılacağını
Bende bilmiyordum ilk kez duydum 2. Çocukta Allah razı olsun bilgi için benimde kızım dış ciksriyor galiba ateşi yükselip alcaliyor kalpol ve dolven ılık dus ince giydirmek cozuyo yaşımız iki sizin kac
16 aylık benimde bende parol ve pedifen veriyorum az onlar geçiriyor biraz bir de geçen hasta olduğunda doktor fitil vermişti onu da koydum aksam
Orta kulak enfeksiyonu dahi yapabilir kesin yapar demiyorum oldu da olursa ateş tekrarı da olabiliyor 38.2, 3,4 gibi ilk etapta calpol deneyin önerim yeterli gelebiliyor ateş direnirse 4,6 saat sonra dolven kombine edilebilir
1,452,631 soru
23,847,320 cevap
319,702 kullanıcı