0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

çok şükr gündüzleri yine idare ediorz tabi yemek yemeyi azaltym fln hemen sütüm de frk ediyor genelde göğüslerim süt dolmuor tas gibi olmaz yani ama az çok yetior şükür yemek fln yiorm derken ama geceleri yok ya gündüz ki gibi olmuyor sanki süt üretimi yavaşlıyor gibi yetmiyor bir zmn snra ya ben çok fazla emziriorm kızımı yada sütüm az :( gerçi mama bile versem arkasından emmek istiyor emmden uyumuor yeri geliyor normalde bir bebek iki uç saat bir emmesi gerekirken benim kız o saat icinde defalarca emior emmek istiyor maşallah haliyle snrm süt yetstrmkde zorlaniorm ve hani diyorlar ya emdikce süt gelir artar diye ben yavaş yavaş inanmamaya başladım o söze ole olsaydı benim gogslerm hep tas gibi olur du süttm :( ve geceleri uyumuo bebeğm genelde gündüzleri uyuor bende gündüzleri uyuyamiorm pek is güç vs derken :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gece yorgun olduğum için canım. Bnmde gece yok gündüz oluyor mesela 

Ama şimdi cookk azaldı. Bnmkiker akardı resmen taş gibi olurdu şimdi fosss
tarafından
ama gündüzde yorgun oluyorum ben :))) bebeğin kaç aylık cnm? neden azaldki sütun
tarafından
Annemde kaldığım zaman o kdr vardiki 150 CC çıkıyordu her saat başı . Annem yemeğimi her şeyimi hazır ediyordu. Uyuyordm yani. Evime geldim 3 fgun sonra azaldı. Uyku uyuyamıyorum inan ki 23 saat hep ayakta duruyorum. Haliyle yemgee zor bakıyorum. Tekim yani evde.
tarafından
hazır yemek vs çok iyi oluor yoksa yemek yapsk yiyecek vakit klmior yesek yemek yapck zmn klmior dnlen kndne zmn ayır desek bu sefer de uykusz kliorz TV izlesn izleyemiorsn doya doya hep herşey yarim klior bir şeyi yapacksk bir şey den fedakarlık yapmak zorundayz maalesef.. ben ailemn yanndaym ama annem çalışan biri olduğu için çok etkisi olmuyor bide hasta fln evde yine gnlde akşama kadar tek kaliorm :) bak bugün üçüncü gün diğer günler uyudmmu nekdr uyufm hatrlamiorm:) uç gündür doğru düzgün uyumadm hic ve hala da uyuyamiorm uç sefer oldu üst dgstrdm kizimn tam uyudu uyuayym dedm ağlamaya başladı :) :((
tarafından
Öyle olur zaten uyku uyuyuyacgn zaman bebek ağlar bsy olur öyle kalır. Bnde yorgun düşüyorum aşırı fazlada bakamadım knedime sütüm azaldı.
-Reklam-
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Sen emzir onun agzina gelir kiymali simit aşi cok sut yapar ye bak gor fark edeceksin
tarafından
kıyma nerdeyse hc sevmem cnm :(
(1,509 puan) tarafından
Sade yap canim maksat sut yapmasi annem bana ondan gunluk yedirir guzel sut yapiyo diye biraz da yanina maydonoz
tarafından
teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Kesssinnnlikkkleeee ısırgan otu cayo cnm kesinlikle hemde bak gor banada dua edeceksin cunku ben bana diuene cok dua ettim aktar dan 2 3 liralik al dene taze yaze yapar icrrsin cnm 
tarafından
canım hanı boyle uzun vadeli sut yapan şeyle bliormsn bana o anlık veya günlük dgl de uzun süreli yapan şeylerde lazım merak ediyorum ole şeyler varmı:)
tarafından
Cnn bak memem heo lastik gibiydi iki gündür masallahi var hele dun gece rezene nane ve isirgan otunu kaynattim ictim baknsabah olmuş masallah gogsum tas gibi zaten oda kuru nane gibi bisey
0 oy
tarafından
Sütun yetmiyor bebegin o yüzden sürekli emmek istiyor canım, bebegin kaç günlük aylık bilmiyorum ama diyet falan yapmaa derim, ögünlerini hic atlama, bebegin 2 ayi geçti ise herşeyden ye baklagil cok süt yapar, ben bulgur yediğim gece üzerim yatak hep süt olurdu
tarafından
2aylik cnm ve bulgur yedimdi geçen ilkkez inanılmaz gaz yaptı niese..elimden gldgnce yemeye clsiorm ama hani uzun sureli sut yapıcı bisi yokmu cnm
0 oy
(4,758 puan) tarafından

Bol bol su iç canım gece baş ucunda olsun hatta suyun tatlım :D

tarafından
hepde bas ucumdadir :))) ama çok ictgm solenemz uykszlkdan geceleri su glmior aklıma :( 3gun oldu doğru düzgün uyumadm tplasn
(112 puan) tarafından
Kesinlikle yatmadan hemen önce yarım litre suyu bi anda için yatın. Mükemmel süt oluyor o zaman

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
18 cevap 712 göst.
25 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Zisan (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 541 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 226 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,160 cevap

36,811 kullanıcı

...