+4 oy
645 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından

Kızlar geçen kız kardeşim anlattı şok oldum. Kisaca anlatayım 

14 Cevaplar

+9 oy
(3,696 puan) tarafından

Hiçbir şey anlamadım diyebilirim hatta sonlara doğru ali enişteye mi aşık olmuş diye anlamaya zorladım. Neyden dolayı kardeşine aşık olduğunu düşündünüz? Arayıp rahatsız mi ediyor mesaj mi atıyor ne yapiyor

(25,699 puan) tarafından
+1

🤣🤣🤣🤣ayyy sesli güldüm yaa en son ne zaman boyle gulmustum hatırlamıyorum🤣🤣

(25,699 puan) tarafından

Lilam ben yine oyle anladim. Enisteye alimi adik olmus sonuc olarak

(3,696 puan) tarafından
+2

Bu anlattiklarinizdan alinin enişteye aşık olması kardeşinize aşık olmasından daha olası görünüyor. Enişteye ulaşmak için kardeşinizi arıyorsa problem var enişteyi arıyorsa kendi kendinize kuruyorsunuz demek

(53,416 puan) tarafından
+1

kafamda deli sorular ☺️ enisteyi kollayin siz ☺️

(7,092 puan) tarafından
+3

Aşk şarkıları dinliyor ama binlerce bekar kız varken yada sevgilisi yada karısı bunlar için dinlemiyor yada sevdiği için hoşuna gittiği için bunlar aklınıza gelmiyor ama ama sadece Bi kere onu arayan kardeşine aşık olduğu geliyor aklınıza 

Pesssssss

Numarasını alanda kardeşin üstelik adamı arayanda o arayınca kocasına vermiş telefonu günahını almak istemem ama kardeşin adama karşı bir şeyler hissediyor olabilir 

-Reklam-
+6 oy
(7,092 puan) tarafından

Havadan nem kapmışsınız. Tarih bu günü yazsın dedi diye aşık mı oldu?? Kırk yıl düşünsem bu aklıma gelmez. Üzgünüm ama düşünce biraz fesatça geldi 

+6 oy
(18,826 puan) tarafından

Platformda Türkçe öğretmeni biri var mı hem tercüme hem sorularıma cevap istiyorum....

Şimdi kim kime aşık olmuş? nerden anlamış aşık oldugunu? kim kimi rüyasında görmüş? eşi bu işin neresinde? Aşk şarkıları dinlediğini nerden biliyor? O şarkıların aşk şarkısı olduğu ne malum? Yayla ovası neresi? Bu aşk üçgeni orda mı geçiyor? Tarih neden not alınıyor... 

(8,766 puan) tarafından
+3

Türkçe öğretmeni değilim ama sözelciydim uyarsa anlatayım 😅 

Ali esas oğlan arkadaşın kız kardeşinin onuda ayşe olarak kodlayalım onun kocasıyla arkadaş 

Ayşe kocasını arıyor ulaşamıyor sonra tartışıyorlar kocasıda diyorki ben sana Ali'nin numarasını vereyim bana ulaşmazsan beni ondan ara sonra Ayşe yine kocasına ulaşamayınca Ali'den arıyor Ali diyorki bugünü bir yere not edin diyor sonra Ayşe'yi 20 kere falan aramaya başlıyor ha bide hep aşk şarkıları dinliyor Ayşe'nin kocası yayla ovası (konya ovası demek istemiş) o kadar geniş bir adam Ayşe'ye diyorki Ali sürekli aşk şarkıları dinliyor aşık olmuş karısını aradığını falanda biliyor ama arkadaşı olduğu için ard niyet aramıyor sevgilerle 😅

(25,699 puan) tarafından

Allah yarildim yoruma🤣🤣🤣🤣

(18,826 puan) tarafından

Bundan güzel tercüme olmazdı ellerin dert görmesin ☺ sözelci sayılırım 3 defa okudum anlayamadım bayagı dolambaçlı anlatmış 😂😂

(18,826 puan) tarafından

Cümlelerde bolca özne yüklem tümleç bağlaç aradım bulamadım soru yöntemi ile tercüme alırım diye düşündüm 😂😂😂

+5 oy
(374 puan) tarafından

Yani eniştenin en yakın arkadası senjn kardeşine aşık olmuş öyle mi 

(9,575 puan) tarafından
+1

Benimde kafam karıştı okurken 

(19 puan) tarafından
+1

Evet yada hoşlantı diyelim

(374 puan) tarafından
+2

Allah seni ne etmeye emiiii 🤣🤣🤣 kısaca eniştemin en yakın arkadası kardeşimden hoşlanıyor desen tamam çok dolandirmissin lafı okurken beyin yanıyor 🤣🤣🤣 

.

Neyse olabilir böyle şeyler doğal.  

+5 oy
(53,416 puan) tarafından

sanki kardesin etkilenmis biseyler çıkarmaya calisiyo bende ask sarkisi dinlerim ergenligimde dinlediklerimi de ne var adam dinliyosa

+5 oy
(2,421 puan) tarafından

benim eşimle hiç sıkıntım yok ama ayrılık şarkıları dinlemek hoşuma gidiyor hep dinlerim hdgsg ,yani adam aşk şarkıları dinliyor diye hemen kardeşine aşık ettiniz

+5 oy
(3,462 puan) tarafından

Eee saadete gel bacım bekliyoruz 😁

+5 oy
(8,766 puan) tarafından

Kardeşin macera arıyor kıllanacak yer aramış madem bu kadar rahatsız engeller siler numarayı birdahada aramaz konu kapanır 

+4 oy
(5,162 puan) tarafından

Kardeşin her ayrıntıyı fazla incelemiş olabilir mi. Çok karışık şüphelenecek ne yapmış anlamadım bir gecede nasıl 20 kere nasıl arasın:) bekarsa başka birine aşık belki. Canlı görüşmüyorsa o adamla telefonunu da siler biter yani ya da görüşmeyi bırakır. Emin olmadan eşine söylemesi saçma olur zateb

+4 oy
(21,204 puan) tarafından

Kardeşin bu olaya fazla anlam yüklemiş gibi geldi bana ayrıca sürekli iletişim kuracak ne aciliyeti olabilir ki. Ayda yılda bir denk gelirsin mecburiyette ararsın sonra aramazsın 

(21,204 puan) tarafından
+1

Ben anlamama rağmen o daha yüksek ihtimal geliyor bana 😅😅

(4,547 puan) tarafından
+1

Güzel mizah 😄 Severim 😂

(21,204 puan) tarafından
+2

Google gibi bu uygulama da bunu mu demek istediniz diye düzeltse keşke 

(53,416 puan) tarafından
+1

bence kardesi ali den etkilenmis bende oyle hissettim

(21,204 puan) tarafından
+1

Muhtemelen çünkü adam kadınla doğrudan iletişime geçmemiş her hangi bir hamle yapmamış neye dediği bile belli olmayan bir lafı kendi üzerine alınıp bir de fazlaca anlam yüklemiş 

+4 oy
(4,547 puan) tarafından

Ya bazen elime tebeşir alıp bir de kara tahta edinip Türkçe öğretmek istiyorum bazı hanımlara. 

(25,699 puan) tarafından

Ayyy canım sıkılıyordu iyiki bu post açıldı 🤣🤣🤣

(4,547 puan) tarafından

Deli şeker 😂❤️

(25,699 puan) tarafından

😁❣️

+4 oy
(6,345 puan) tarafından

Anladığımı söyleyeyim eniştenin en yakın arkadaşı kız kardeşine aşık olmuş yani bir paylaşım mı ya da bir söylenti mi ya da bir yaklaşım mı oldu nereden yola çıkarak kardeşim bunu söyledi yani öyle bir şey varsa da kız kardeşin nasıl bunu söyleyebildiği nasıl bunu düşünebildiği yani ben böyle anladım. Şayet böyle bir şey varsa da o çocuğun şerefine tüküreyim insan en yakın arkadaşının eşine bir şey hisseder mi onun dışında aman telefon kapalı aman başkasından ulaşayım aman başkasından ara bu tarz şeyler çok can sıkıcı şeyler sonra bu gibi şeyler ortaya çıkıyor

+2 oy
(142 puan) tarafından

Nolmus ayoll ne kacirdikkk🤔

(142 puan) tarafından

🤣🤣🤣 anam demekki anlamicakmisim okusamda 😅 bu arada öle bişe de varsa çok igrencc Allah'ınmm sen esirge yaradanimmmm 🤣🤣

(53,416 puan) tarafından

altta acikladim ben aliyi kollamak lazim ☺️

(142 puan) tarafından

Ayy bence bütün aliler kendini kollasin 🤣🤣

(53,416 puan) tarafından

durum vahim diyosun ☺️

(142 puan) tarafından

Ya etrafımda buna benzer çok şeyler duydum bilemiyom ya rabbim sonumuzu hayr eylesin 

+1 oy
(4,761 puan) tarafından

Eee bşşey anlatmamışsn 

(53,416 puan) tarafından

anlatmisti 

esine ulasamayinca esinin is arkadasini aramis adam bugunun tarihini yazin demis ve is yerinde ask sarkilari dinliyormus 

yani bu post sahibinin kiz kardesinden mi hoslaniyor mus

(4,761 puan) tarafından

Adamın bence kafası güzelmiş ne dediğinş bilememiş 😂

(53,416 puan) tarafından
+1

kiz kardeste sorun var kendine yoruyo herseyi esinden gormedigi ilgiyi baskasinda ariyo sanirim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 733 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,390 göst.
0 oy
11 cevap 334 göst.
+3 oy
20 cevap 467 göst.
16 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde bema (52 puan) tarafından soruldu

Kategoriler