Ya çamaşırları yıkarken bebelerin çorabıni direk makinaya mi atiyosunuz yoksa file ya koyup o şekilde demi yikiyosunuz? Şu 2 ay içersinde 2 kez pompaya çorap sıkışıyor ve ve onu açmaya çalışırken pompa kapağını koruyorum delirmek. Geçenlerde tam oğlumun doğum günü kutlicagim zaman detaylı temizlik sırasında sıkıştı kırıldı şimdi bayram temizliği yapıyom tül perde yikicam yine kırıldı. Umarım yakında bir yerde satan bir yer bulurum Trendyol dan sipariş versem teee bayram sonrasına kalır
Direk atıyorm file felan hiç kullanmadım ben
Şu boşaltma pomposina sıkışmiyo mu kız kaç kez kaçtı oraya
Hiç kullanmadım direkt atıyorum
Su boşaltma pomposina sıkışmiyo mu kız
Bu zamana kadar hiç öyle bişey olmadı
Ya bebekken küçücük çoraplar kaçmıyordu şimdi çoraplar biraz daha büyük ama kaçıyor en son büyük nur hasar verecek diye korkuyorum
Eğer öyleyse file kullanman mantıklı olur
Bende file kullanmadan attım hep
Sonuç makinem bozuldu
27 bin liraya yeni aldım
Normalde sıkıştığı yerden alıyordum şimdi alınamaz hale geldi
Suyunu boşaltma yapmıyor
Bende suyunu boşalttım çorap çok fena dolanmış pompaya açarken baya zorladım kırıldı file aldım bugün birde o şekilde denicem. Bez market torbasına koydum attım bir ara oda ne kadar sıkı bağlasam açılıyordu
File kullanıyorum yıkamaya atarken
Bende aldım file artık onla aticam yoksa makineden olucam gibi
Annemin makinesi arıza vermişti bu yüzden ona alırken kendimede aldım hep onunla atıyorum kurutmaya atarken boşaltıyorum ama kurutmuyor yoksa ☺️
Hiç böyle bir şey aklıma gelmemisti bende kullanıyim evde vardı
Direk atıyorum canım valla
Keşke bozulsa gözünün içine bakıyorum bozulsun diye öyle bir sorun yaşamadım hiç bebek çorabı bile yutmadi
O ondeki lastiklekazajin arasi cok bosluksa oluyo ben oglum dogdugunda bile coraplarini fileye koymadim hic cekmiyodi MasaAllah ama cokcyuk bindirirsende kaciyo ben gecen kis kurutma makinam yok durmadan camasirla mi uyrascam evin icinde diye biriktirip atiyodum kazagimin kolunu kapti ondeki lastik onu tutan tel cikti
1,486,973 soru
24,308,869 cevap
344,600 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın