+1 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sorum yukarıda 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,266 puan) tarafından

Daha net sorsan canım 😅

tarafından

Kocama vakit gecirelim mi dedim mi adam yataktan başka bir şey düşünmüyor bende dedim vakit geçirmek nasıl birşey eşler nasıl vakit gecirir

(4,266 puan) tarafından

Biz kuruyemiş cips çay şekerlemeler olur ortaya koyarız film izleriz . Başka napılırki evde 🤭

(7,732 puan) tarafından
+1

image

heaaa aynen bizde ole😂
-Reklam-
+1 oy
(2,991 puan) tarafından

Film izleriz yürüyüş yaparız en güzeli çay türkü ben çok seviyorum o ortamı mum ışığında çay içip türkü dinliyoruz

+1 oy
(8,944 puan) tarafından

Temizlik yapıyoruz buna malesef 

Parka çıkarız 

Film izleriz 

Kahve içip eskilere dalıyoruz en sevdiğim bu 

Ha bide didişmek favorim 

(231 puan) tarafından

Haha biz eskilere gittik mi sonu hep kavgayala bitiyor 😀genelde ben açarım yok böyle yok şöyle diye konuşur dururum 

+1 oy
(130 puan) tarafından

Biz genelde kahve içeriz yürüyüşe çıkarız TV izleriz yani cocuklarla birlikte anca böyle 😂😂

+1 oy
(1,415 puan) tarafından

Kahvaltıya gderız ayda 1  kahve içmeye gıderız eşimin tatıl gününde  zaten sinema felan hayâl oldu çocukla 

0 oy
(130 puan) tarafından

Biz genelde kahve içeriz yürüyüşe çıkarız 

0 oy
(146 puan) tarafından

Eşim bankaya gitti çocuklar uyuyordu biraz vakit geçiririz dedim  geldiğinde cips falan getir dedim adam getirdi  tam cipsleri koyucam dedim bu saatte kapı çaldı eşimin kuzeni saat 12.00  ya sabır dedim çocuklar kalktı romantiklik diye bir şey kalmadı kuzeniyle çocuklarla yedik hepsini 🤦🤷😂

0 oy
(4,780 puan) tarafından

Arkadaşların dediği gibi kahve içerek sohbet etmek. İşleri, sektörü, dünyayı konuşmak. Sohbet konusu her ne olursa olsun muhakkak bir şekilde konuyu oğlumuza bağlamak 😄 Tavla oynamak, tabu oynamak, mutfağa girilecekse müzik açıp birlikte mutfakta iş yapmak, dizi izlemek ama ben orada iyi bir arkadaş değilim gizli gizli sonraki bölümleri izliyorum sabırsızım😶 Her gün muhakkak saçlarımı sevdiririm eşime, bir şeyler şzkerlem dinlerken falan. O saç sevilince ben günlük terapi seansını tamamlamış sayılıyorum 😄

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 83 göst.
+3 oy
28 cevap 624 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
6 cevap 313 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (380 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,597 soru