yıllardır istediğime kavuştum 🥰 bugun bizim evlilik yıldönümümüz eşim ne istersin dedi bende sultan papağanı dedim
Tok gözlü karım benim dedi gitmiş almış hoş buda ucuz değilmiş haa 😅😅 isim arıyoruuuuzzzz
i
Benim ki de aynısından ben aldığımda 2 aylık yavruydu şuan 5 yaşında:) hanimiş benim oğlum nerdeymiş benim oğlum aşkım babacık cicikuş der, masaj çok severler kafalarına özellikle :) çok akıllı kuşlar benim kuşumda erkek adını sultan koydum direkt
1 yaşındaymış bizimki. Aslında yavrular vardı eşim buna ısınmış sürekli bağırdı sanki beni al der gibi dio 😅 inşallah bunuda eğitiriz
yaa nasil bir ilgi sevgi papagana karsi:)) papagan hediye istemek ben şok😂😂😂
Ya 2 muhabbet kuşu büyüttüm 1.öldü hastalandı diğeri 4 yıl baktım okadar alıştım sevdimki oda kızımın hatası sonucu pencereden uçtu. Sonra eşim çok üzülüyorum ağlıyorum die almadıydı
Ama yıllardır bu vardı aklımda sultan papağanı evlilik yıldönümüne sıkıştırdım bende oda sağolsun aldı 🤭😅
Casperiye oda biseymi ben 20 tane orkide istemiştim 🥲 şimdi sularken can cekisiyorum resmen
Çok güzel bir hediye 😍😍😍😍
Eveettt 🥰
Sultan güzel
Erkek miş ama
Paşa olsun ozmn
Cingöz bnce baya uyanık birşeye brnzıo (çok tatlı bu arada)
Evet olabilir ،canım 🤭
Kaça aldınız 🤭
2000 bin miş eşim 1800 e düşürmüş 😅
Ele gelen eğitim seviyesindeyse daha pahalı oluyo
Ele gelen zor oluyor petshop da canım adam tek tek uğraşmıyor ticari olarak bakıyor tabi. Belki elden birinden alınsa eğitimi olur
Kapıdan girdik kuş odasına bu çıldırdı resmen nasıl ötüyor diğerleri oralı olmadı bizde dedik resmen al beni dio
Bende de var sultan, satmak için sormuştm burdaki bi petshopa kaçtan alırlar geri diye, adam fiyatı söyledi, ele gelip gelmediğini sordu, gelmediğini söyleyince alamam dedi, burda ele gelmezse nasıl göstericdl müşteriye diye
Bende orkide istemiştim 20 tane canım bir şeyi sevmek gerçekten ayrı bisey
Evet yaa diğer kuşum hala aklımda bakalım bu nasıl olucak
Ne güzel ben asla besleyemem.nedense korkuyorum hayırlı olsun nice mutlu seneleriniz olsun inşaallah
Çok teşekkür ederim 🥰
Adı "Bestami" olsun
Çok güzel duruyor ama kokuyor papagan bizde vardı sattık bir çekirdek çitliyor nasıl 😂pasaklı olsun adı🤗
Bakalım bizimki neler yapacak. İsimleri hiç beğendiremedim eşime ya
Çakmak olsun dedim yok der şakir olsun dedim yok der 😅
Hahaha nice yıllarınız olsun valla ezan okunurken gördüm postu duayı ederken fark ettim nasibin 😁🤩 Hayvanlara dokunamyrm dışarıdada biseey vs. Yerken yiyecekten veririm ama mesela kedi köpek çevremde olunca asla ama asla rahat olamam hep korkuyorum kuş dahi olsa o yüzden hiç aklıma gelmezdi eşimde bilir korktuğumu😂😂😂
Ayy çok teşekkürler.. benim çocukluktan gelen bir sevgi köpek okadar sevememde kedi kuş aşırı seviyorum
InsAllah uzun omurlu olur ve cabuk egitirsiniz
İnşallah canım teşekkürler
Sarı ya da turuncu değil ama ben kayısı demek istedim
Sonuçta Kayısına alınmış bir hediye ya o yüzden 😅
Yaa pek şapşal :D Sağlıkla uzun yılları sizinle yaşasın.
Tipinde bir yalı çapkını tipi var bence Ferit Korhan koy ahahahha :D
Ahahah kim ki o hiç bilmiyorum 🤭 şapşal da olabilir
Yalı Çapkını dizisi var ya oradaki başrol :)
Kardeşimin de var adını limon koymuşlar. Kavun da diğer kuşuna koymus
1,502,407 soru
24,531,312 cevap
359,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın