+1 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından

2 aylık kızım var ne gece ne gündüz kesinlikle uykuya dalamıyor kucağımda uyuyor emzirip yatırıyorum yatak gördüğü anda uyanıyor ne yapmam lazım herşeyi yapıyorum gaz damlaları vs işe yaramıyor 

3 Cevaplar

+1 oy
(22,900 puan) tarafından

Doyduguna eminsen kolik bebek.olabilir

(22,900 puan) tarafından

Onun ilacı da zaman 

-Reklam-
0 oy
(4,208 puan) tarafından

Yarim kundak yapabilirsin o dönemlerde kucak istiyorlar ben 2 ay gece gündüz kucağımda uyuttum 🥲 

0 oy
(3,400 puan) tarafından

Yarım kundak yapabilirsin cnm veya uyku arkadaşı oyuncakları oluyor kol gibi sarıl sarmalıyor o işe yarar belki videolarda gördük çocuk doktoru bebeğinizi emzirdiğinizde uykuya dalınca yatağına koyacağınız zaman önce ayaklarını yatağa yatırın sonra kafasını ve gövdesini demişti öylede deneyebilirsin ama en önemli faktör kesinlikle gazını çıkarmadan yatırma.eltim doğum yapmıştı hastanedeydik bebek bas bas başıtıp ağlıyordu gaz sancısından kadın çok az zeytin yağıyla tıvalet yaptığı yere hafif hafif masaj yaptı bebek saniyeler içinde hem tuvaletini yaptı hemde gazını çıkardı bebek 2 saat boyunca deliksiz uyudu zor uyandırıp emzirmişti annesi onuda  dene çok işine yarıyacak bebeğime mutlaka uygulayacağım doğunca inşaAllah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 74 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
+1 oy
5 cevap 99 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 81 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler