0 oy
110 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,469 puan) tarafından

Bebeğim erken dogdu 40 gun yoğun bakim sürecimiz oldu saglik problemleri çıktı sapasağlam bebegim kuveste bu sürü sorunu cikti once karni sisti 20 gune ykin beslenmesi kesildi sonra karaciğer emzimleri yükseldi kabizliktan dolayi baska hastaneye sevk edildi tani koyamadiklari için rektal biyopsi istendi Bebeğim rektal biyopsiden 2 gun sonra agizdan yavas yavas beslendi  cok sukur kndisi kakasini yapabildi biyopsi sonucunu beklemedn taburcu edilldik neyse taburcu olurkende bebeginizin böbreklerinde sorun var dediler nefroloji kontrolune goturun dediler bir hfta sonra nefroloji doktoruna gttik bna bebeğimin böbreklerinde kreclenme var dedi kalinor dye bi ilac yazdi 4te birini bi cay bardagyla sabah akşam ver dedi bnde gun içinde azar azar veriyorum akşam da o kalan yarisini azar azar veriyorum demem o ki kucucuk bebek gunde okdr su iyi mi iciriyoruz doktor bebege su verin dedi okdr korkuyorum ki suan 3kilo 300 gram kdr sariligi hafif var bugunler gececekmi hic bilmiyorum çocuk doktoruna goturdum mama ver dedi bnde hem mama hem anne sütü veriyorum. Uzun oldu braz okuyandan smdiden teşekkür ederim 

4 Cevaplar

0 oy
(1,086 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım korkma geçiyor benim ikincide öyleydi şükür şimdi 14 yaşında gayet iyi bazen doktorlar çok korkuyor insanı suda neden verilmez diyolar bebeğin midesi çok küçük su verilince süt içmez doyar diye inşallah çabuk atlatirsiniz

(1,469 puan) tarafından

Neyi vardi canm vala hep sorunlar ckiyor bu bebeğim daha.karnimda 10 haftalıkken kanama geçirdim dusuk yapıyorsun dediler ama tutundu cok.sukur erken dogum dusuk kilo inşallah bunları da atlatir artik dayanamıyorum 

(1,086 puan) tarafından

Atlatir sadece bebeğini kimsenin bebeğiyle kıyaslama bak ne gucluymus tutunmus kimseyede bakma bı iki yıl zor oluyo ama sabret inş çabuk toparlar zaten kilolu olsada diş emekleme derken gidiyor dikkat et sadece tabiki dk kontrollerini ihmal etme 

(1,469 puan) tarafından

Ayriyeten başka kucuk cocigumda var kontrler okdr cokku onuda yanimzda götürüyoryz brakcak kmse yok çünkü   eziyet gbi oluyir ama suan bobrekleri için  kontrole götürüyoruz

(1,086 puan) tarafından

Nefroloji bölümü biliyorum bende ilk oğlum doğdu hemen gebe kaldım ikinci doğduğunda yeni yaşına girmişti evet zor oluyor ama sıkma canını benimkiler bıri 14 biri 15 şuan zaman nasıl geçiyor bilmiyorum acaba bunlar yürürmu dışarı cikarmiyim diye agladigimi bilirim kötü dusunceleri at kafandan her anın tadını çıkar zor ama geri gelmeyecek zamanlar 😊

-Reklam-
0 oy
(1,947 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah minik yavrunuza🤲

(1,469 puan) tarafından

Saolun Allah razı olsun 

0 oy
(1,469 puan) tarafından

Bnm gbi olan anne varmi

0 oy
(693 puan) tarafından

Bende hep verdim çay kaşıgıyla