Bebeğim erken dogdu 40 gun yoğun bakim sürecimiz oldu saglik problemleri çıktı sapasağlam bebegim kuveste bu sürü sorunu cikti once karni sisti 20 gune ykin beslenmesi kesildi sonra karaciğer emzimleri yükseldi kabizliktan dolayi baska hastaneye sevk edildi tani koyamadiklari için rektal biyopsi istendi Bebeğim rektal biyopsiden 2 gun sonra agizdan yavas yavas beslendi cok sukur kndisi kakasini yapabildi biyopsi sonucunu beklemedn taburcu edilldik neyse taburcu olurkende bebeginizin böbreklerinde sorun var dediler nefroloji kontrolune goturun dediler bir hfta sonra nefroloji doktoruna gttik bna bebeğimin böbreklerinde kreclenme var dedi kalinor dye bi ilac yazdi 4te birini bi cay bardagyla sabah akşam ver dedi bnde gun içinde azar azar veriyorum akşam da o kalan yarisini azar azar veriyorum demem o ki kucucuk bebek gunde okdr su iyi mi iciriyoruz doktor bebege su verin dedi okdr korkuyorum ki suan 3kilo 300 gram kdr sariligi hafif var bugunler gececekmi hic bilmiyorum çocuk doktoruna goturdum mama ver dedi bnde hem mama hem anne sütü veriyorum. Uzun oldu braz okuyandan smdiden teşekkür ederim